FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

underPFC
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la underPFC » 16 jan 2013, 20:19

Zvanično počete zimske pripreme na Tari.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jan 2013, 15:42

Elimoar konacno stigao.Aj hvala Bogu da se i ova sapunica zavrsila. :)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 jan 2013, 17:00

? се не $ ' трансферу... То " & " ' је " &,то " & " ' " ? у " "...

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 17 jan 2013, 17:23

" се $ $ ' $ $ " ? $ ' " & овог &,' ' $ - се ",? ? се то $ " - ¥ схватат ".

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 17 jan 2013, 22:47

Bolji od Nece svakako...ja sam prijatno iznenadjen s' obzirom da sam famu oko njega smatrao prodavanjem magle da smo kao fora zainteresovani,a da ce nam uvaliti stojic svog pulena. Odlican igrac koji se nalazio na radaru Stanojevica svojevremeno zajedno sa Tijagom.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 17 jan 2013, 23:47

U svakom slučaju bolje Eliomar nego Luka.Iskreno se nadam da ni od Kojića neće biti ništa. Nisam neki optimista oko Klea,ali videćemo narednih nekoliko dana će dati odgovore na mnoga pitanja. Eliomar welcome to JNA.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jan 2013, 23:59

Eliomar je bolje pojačanje nego Luka... Ja bih volio i Onila Ifeanija... Kleo.je Đurina šarena laža....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 jan 2013, 00:02

Zaista bi ispali jako maloumni kada bi pored uskoro slobodnog Milica(na radaru je) mi jurcali za stojicevim polufabrikatom &....plus pritom od sidrasa imamo Mitra i Marka sigurno na prolece.

pridruzujem se DANTES-ovim zeljama oko Ifeanija...kada bi uspeli da ga kaparisemo za leto bilo bi super.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:03

Vi opasno na te "Ivanjičane" udarili,kao da se radi o superstarovima... Ne znam, o Eliomaru ću suditi na kraju sezone,isto tako ne želim ga kuditi pre početka sezone,jer svako zaslužuje poverenje.

Što se Klea tiče,verujem da ima i novinarskog senzacionalizma,ali isto tako verujem da Kleu nebi bio problem da se vrati,svestan je i on da je cenjen,naravno puno manje para će uzimati,ukoliko se to dogodi,a to bi zaista bio odličan potez Tumbakovića pre svih. Nažalost i ja sam uverenja da je ovo namerno plasirana vest u trenucima kada pod nogama gori nekim "časnim" iz vrha kluba.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2013, 00:07

sasagmp je napisao/la:Zaista bi ispali jako maloumni kada bi pored uskoro slobodnog Milica(na radaru je) mi jurcali za stojicevim polufabrikatom &....plus pritom od sidrasa imamo Mitra i Marka sigurno na prolece.

pridruzujem se DANTES-ovim zeljama oko Ifeanija...kada bi uspeli da ga kaparisemo za leto bilo bi super.
Pomozi. :mrgreen:
Nemanja Milic ?
I on je prnuo u fenjer nakon silnih povreda.Mnogo vise je nagovestavao. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jan 2013, 00:09

Pa znas jako @under mi nemamo pare za prave superstarove, ma ni za starove... Ifeani bi se odlično uklopio i zamjenio Lazara koji nažalost ide...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:13

DANTES

Ne znam, moram priznati da sam postao lično strožiji kada su ti stranci u pitanju. Kamara ih je prošlo prethodnih godina,od defanzivaca do napadača,neki su me razočarali odnosom prema Partizanu,gde su imali sve ono što nisu imali u prethodnim sredinama,a nisu pokazali ništa,štaviše pokazali su da nemaju ni poštovanja. Sećam se i sporazuma sa Bocom, gde je ta saradnja, dovedena ona dva argentinca i navodno nisu zadovoljila na pripremama,a u BOCI,omladinskim kategorijama,msm na igrače 17+ nekoliko stotina dece ima... ali to su već neke druge priče.

Nakon Clea nismo pogodili sa strancima,izuzev naravno Ivana.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 jan 2013, 00:15

Devil je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Zaista bi ispali jako maloumni kada bi pored uskoro slobodnog Milica(na radaru je) mi jurcali za stojicevim polufabrikatom &....plus pritom od sidrasa imamo Mitra i Marka sigurno na prolece.

Pomozi. :mrgreen:
Nemanja Milic ?
I on je prnuo u fenjer nakon silnih povreda.Mnogo vise je nagovestavao. ;)
Bas taj....malo zbog povreda,a mnogo vise zbog sankcija/neigranja zbog nepotpisanog novog ugovora sa gazda terzom...
Vi opasno na te "Ivanjičane" udarili,kao da se radi o superstarovima... Ne znam, o Eliomaru ću suditi na kraju sezone,isto tako ne želim ga kuditi pre početka sezone,jer svako zaslužuje poverenje.
posle Nece su mi svi superstarovi veruj mi....dosta mi je njegovog stomacica i izdrkavanja iz slobodnjaka nad nekim bsk-om,pazarom i slicnima....gde god je bilo tvrdo nigde ga nije bilo.Ubedjen sam da ce Eliomar biti pravo osvezenje u igrackom kadru,samo ako dobije odgovarajucu sansu.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jan 2013, 00:18

Neca je pljunuo na bogomdani talenat... Nije smio da dribla, u evro tekama ni da šutne sa 20-ak + metara... Šteta... Mogao je biti sjajan.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 jan 2013, 00:22

zanela ga svetla velikoga grada,ali bukvalno plus manjak onoga najpotrebnijeg preduslova da bi postao igrac-izbecicu cenzuru znate i bez toga na sta mislim.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:25

Neca nikada nije bio talenat poput Stevana,Adema,Lazara,to takođe treba uzeti u obzir.

Ja mu lično nikada neću oprostiti ono izdrkavanje prema tribini i dresu, to ne sme sebi dozvoliti profesionalac koji ima prvivilegiju da igra za klub kakav je Partizan, pri tome obezbeđujući uslove i primanja kakve jedan prosečan građanin zaradi za 10-ak godina.

Mene najviše boli što niko ni ne pomišlja dovoditi štopera... Je li moguće da niko ne shvata da smo tako tanki na toj poziciji? Je li moguće da nikome nije jasno da smo zbog greške zadnje linije izgubili 90% utakmica ove sezone?! :(

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 jan 2013, 00:30

Dovesce stopera iskljucivo ako ode Ivanov,a ja iskreno molim Boga da do toga ne dodje....

Ostojic se u narednom periodu projektuje za kapitena sledeceg,tako da njemu zamena sigurno nece stici...na klupi imamo Tomasevica,Stankovica plus Miljkon moze odigrati stopera ... zbog svih nabrojanih uzaludno je ocekivati nekog novog...tuzno ali istinito :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jan 2013, 00:31

Ako hoćeš da praviš ekipu, odbranu ne diras... Polako je sklapaš i ugiravas... Ja ne shvatam da to stručnjaci u Partizanu ne vide.... Zbog toga smo prije 2 godine ostali bez LS, a i ove godine je odbrana pravljena u hodu... Ako hoćemo da odigramo bar nešto u Evropi sad je trenutak da se sklopi zadnja linija koja će se uigravati ovih 6 mjeseci...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 18 jan 2013, 00:33

Ivan ostaje do juna. Dobar pajdos mi kaže kako je to isključiva želja Vermezovića,a kako bi ga svi već znamo ko jedva dočekao da pozdravi.. :( .Vermez je navodno dao ultimatum gde se ne želi odreći Ivanova,jer ukoliko ode Ivan,odlazi i on.. Ipak to nisam čuo svojim ušima, pa ne mogu reći da je to 100% razlog zbog koga će do juna ostati Ivan.

Što se Ostojića tiče,ja sam rekao svoje. Miljkovića takođe,daleko mu lepa kuća od Partizana jednom za svagda.
Stankovića poštujem,štaviše verovao sam da će uraditi nešto,ostaviti trag,pamtim Belgiju,ali....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 18 jan 2013, 00:38

Da se mi druze iskreni navijaci pitamo nesto liga sampiona ne bi bila upitna,ali alave je stoka na celu kluba...

Ja za mog prezimenjaka kazem ono sto sam cuo,a to je da se nakon odlaska Ilica u penziju on promovise u novog kapitena...sto zbog toga sto je dete kluba,kapiten bio tokom mladjih kategorija generaciji 91 i verovatno zbog dizanja buduce cene ... ja bi ga rado liferovao,ali ne pitam se :D

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.