http://fkdrinazv.****/2011/05/b ... l#comments
% јесу ? то $ " " ' $?Batistuta je napisao/la:Ne vidim svrhu rasprave sa navijačima iz Zvornika za koje iskreno ne znam i da postoje.Ove godine ispadate iz lige i vjerovatno se više nećete ni vraćati tako da niste vrijedni nikakve pažnje ni pomena.PS.baš se Borcu neda da osvoji titulu danas smak svijeta a pehar se ne podiže
Nemoj vise zaplakat cu,bolje vam je da se kolektivno posvetite poezijizvornicki klan je napisao/la:% јесу ? то $ " " ' $?Batistuta je napisao/la:Ne vidim svrhu rasprave sa navijačima iz Zvornika za koje iskreno ne znam i da postoje.Ove godine ispadate iz lige i vjerovatno se više nećete ni vraćati tako da niste vrijedni nikakve pažnje ni pomena.PS.baš se Borcu neda da osvoji titulu danas smak svijeta a pehar se ne podiže
- " " & - $ ове ?,& % ' ? " " ? у њу.
Јер на & & / ' $,& " " престат - све $ $ " црвене ".
& $ то ? " ? те. & " ? " у ' " & те не ".? je napisao/la:" у Пресу $ " - ? ,? " ? у " ранг & превара...
Ето % за $...
$, ? " % ? ? ", ? " ово је $ за &...
? je napisao/la:" у Пресу $ " - ? ,? " ? у " ранг & превара...
Ето % за $...
$, ? " % ? ? ", ? " ово је $ за &...
$, ? ¥ е $.ComyZV je napisao/la:
Ја ' то знао % $ " са ' у ?....Зато ' " ? " $ - ",' ' $ у Зв " ?...$ у $ " се ?,? $ ' $...? на &...& се $ " ? се "...$ $ & ооооооо
То % " " % " нас $ нас не " " - /.Megamon je napisao/la:Ma ja svima smetate svi imaju nesto protiv vas.Sudije vas zahebavaju.Jbg sta ces ne treba nam uspjesna Drina...
Pa koji ste vi patetici,ako vam ne znaci nista ova liga(to govorite sad jer ispadate) eto vracate se u sumsku.Sad igrajte sa Romanijom,za sta igrate ?
Za 10 metara drva
? je napisao/la:& ? на ', ' фејс...
Тј. ", ? "![]()
? % " " & ПП " "...
Pa gdje cete kamanjem na Fahru,iskren da budem volio bi da vas sutra dernemo da bi Buducnost mogla ostati u ligi.zvornicki klan je napisao/la:То % " " % " нас $ нас не " " - /.Megamon je napisao/la:Ma ja svima smetate svi imaju nesto protiv vas.Sudije vas zahebavaju.Jbg sta ces ne treba nam uspjesna Drina...
Pa koji ste vi patetici,ako vam ne znaci nista ova liga(to govorite sad jer ispadate) eto vracate se u sumsku.Sad igrajte sa Romanijom,za sta igrate ?
Za 10 metara drva
" се " $ $ - сутра " " " " " Аваза " се $ $ - " овај пут & " " " се $ $ - " на & стране " фер.
& $ " ? " $ "." & $ ". Сарајево & $ овог / вјероватно је ? $ $,? " % терен - $,& ? $ $.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.