Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

UPS
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la UPS » 29 mar 2011, 22:46

@ rule - Nadam se da je tako. samo se bojim da ce neko opet krimosima poput bevade, jelica, tesica i ostalih opet otskrinuti vrata jer su zaboga oni legitimni predstavnici svojih klubova. Toj gamadi trajno zabraniti ulaz u novi savez jer su danas jos jednom javno pokazali da su oni tu zbog politike a ne zbog sporta!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 mar 2011, 22:47

Rule_hz je napisao/la:kad je pape optimistasto nebi bili mi ba.... halo znate li vi stasmo mi postigli ovim danas??? novi savez(nase legende koje iskreno vole ovu zemlju), regularno takmicenje sponzore, nakolnost uefe i fife, zakon o sportu privvatiztacije klubova idt.....
Eh kad bi to bilo tako lahko ..
Dobro @cartman rece, ne gine nam sudbina Bruneija ..

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 29 mar 2011, 22:48

KADA JEDNOM SKINEM DRES, S PONOSOM ĆU SE MOĆI OSVRNUTI NA KARIJERU
Utorak, 15 Veljača 2011 12:33
Saša Papac još uvijek nije siguran hoće li i iduće sezone nositi dres Glasgow Rangersa. U pet godina na Ibroxu Mostarac je stekao reputaciju najkonzistentnijeg igrača u kadru Waltera Smitha, no situacija je takva da mu ugovor ističe ovog ljeta, a nove ponude, barem one kakva bi ga zadovoljila, nema.
- Financijska situacija u klubu nije sjajna, tako da se ugovori ne produžuju baš tako lako, kamoli da se kupuju igrači. Pregovarali smo, ali se nismo dogovorili, tako da je sada zatišje i ne znam kako će se situacija dalje odvijati, kazao je Papac za Dnevni list.
Neizvjesnost oko ugovora

Situaciju u pregovorima možda pogoršava i činjenica da se Walter Smith na kraju sezone oprašta od Rangersa. Riječ je o treneru koji iznimno cijeni nekadašnjeg bh. reprezentativca, koji je pod njegovim vodstvom ostvario najsjajnije trenutke u karijeri.
- Da. Walter je prije nekoliko mjeseci najavio da odlazi. Vjerojatno se čovjek zasitio. Ranije je vodio Rangers devet, a sada pet godina. Ne zna se tko će ga naslijediti pa je možda i zbog toga otežana situacija s ugovorima.
Ako ne dođe do produženja suradnje, Papac napominje da su sve opcije otvorene, pa možda i ona o završetku igračke karijere.
- Pet godina sam odradio u Rangersu i kada jednom skinem dres, uzdignute glave ću moći otići i svjetla obraza se osvrnuti na karijeru. Neizvjesno je što će se dogoditi, ako budem mijenjao klub, treba vidjeti kakve su to ponude, jer sada ne razmišljam samo o sebi nego i o svojoj obitelji, djeci… Još razmišljam što činiti, neizvjesnost je prisutna, ali mogu reći da sam potpuno miran i neopterećen. Kažem, ponosan sam na ono što sam postigao u karijeri, mogu čak reći da sam i prebacio svoje limite, dao sam više nego što sam mogao.
Je li otvorena mogućnost povratka u BiH?
- Da je situacija imalo bolja, zašto ne? Pri tome ne mislim na kvalitetu igrača nego na organiziranost lige, savez, suđenje i slične probleme. Da je, primjerice, Liga organizirana približno kao u Hrvatskoj, vratio bih se i tu završio karijeru.
Natrag u sadašnjost. Rangers je novu godinu dočekao kao lider, no tu ulogu je odnedavno prepustio najvećem rivalu Celticu, koji ima pet bodova viška…
- Ali i dvije utakmice više od nas, tako da je situacija još uvijek povoljna za nas. Naravno, bilo bi bolje da ne zaostajemo, ali vjerujem da ćemo dvije zaostale utakmice odraditi kvalitetno i zasjesti na vrh. Celtic je trenutačno u odličnoj formi, smatram ih čak i favoritima za naslov prvaka s obzirom da imaju širi kadar od nas, tako da će borba biti žestoka.

Koliko je Mravac od njega mladji...
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 29 mar 2011, 22:49

Cartman je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:kad je pape optimistasto nebi bili mi ba.... halo znate li vi stasmo mi postigli ovim danas??? novi savez(nase legende koje iskreno vole ovu zemlju), regularno takmicenje sponzore, nakolnost uefe i fife, zakon o sportu privvatiztacije klubova idt.....
Postigli smo to sto cemo u buducnosti igrat protiv Sjevernog Kipra. Bice ogroman broj sponzora, nema sta. Yebli vas fanaticosi i njihove teorije.

e jbg sad buraz prvo ja nisam nikakav clan i boli me racku za fanaticose meni je bolje nase ovo kvalitetno takmicenje b zrelo jezgro u savezu i od njega pocinje kvalitet i regularnost necu vise da gledam nakog zrinjskog, borca, listicu, olipice i te lijeve klubove komi me predstavljaju u evropiu zahvaljujuci namijestanju i tim sranjima... bolje mi je kvalitetno moje Sarajevo, Zelju, Celik,Velez,i ostale klubove iz bivse nam drzave, hocu da na tekmama bude po 20 30 hiljada gledalaca a jedva 5 6 7... hocu da dodje neko zreo da ulaze u klub i repku a ne vako da se bogate na nama!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 mar 2011, 22:50

Nece ba ljudi biti nikakve suspenzije,mislite da je to tek tako suspendovati nekoga samo zato sto su se zahvaljujuci DEJTONU nasli u ovakvoj situaciji.Koji bi to krah fudbala bio na ovim prostorima,nismo mi ni Bruneji ni neki Solomoni,mi smo reprezentacija koja je ne tako davno bila medju top 30 na svijetu,ovdje se zivi za fudbal,i ne moze 3 miliona ljudi ispastati zbog nekih koje boli KAR i za fudbal i za BiH i za Uefu.Naci ce se neko rijesenje,takozvani plan B.
Ovim jedino mi mozemo profitirati,dajem glavu da ce tako i bit..
Rotor Volgograd...

Zavidovićanin
Kontakt:

Post Postao/la Zavidovićanin » 29 mar 2011, 22:51

Cartman je napisao/la:
Postigli smo to sto cemo u buducnosti igrat protiv Sjevernog Kipra. Bice ogroman broj sponzora, nema sta. Yebli vas fanaticosi i njihove teorije.
Ti sve naopako pa hajd, da ti nije ko iz Predsjednistva sta u rodu? :roll:

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 22:52

demir44 je napisao/la:Nece ba ljudi biti nikakve suspenzije,mislite da je to tek tako suspendovati nekoga samo zato sto su se zahvaljujuci DEJTONU nasli u ovakvoj situaciji.Koji bi to krah fudbala bio na ovim prostorima,nismo mi ni Bruneji ni neki Solomoni,mi smo reprezentacija koja je ne tako davno bila medju top 30 na svijetu,ovdje se zivi za fudbal,i ne moze 3 miliona ljudi ispastati zbog nekih koje boli KAR i za fudbal i za BiH i za Uefu.Naci ce se neko rijesenje,takozvani plan B.
There will be an automatic suspension for Bosnia from April 1 if the changes are not made by then," general secretary Gianni Infantino told reporters.

Pa sta vama treba da bi shvatili da smo vec suspendovani? Pa moze li jasnije od ovoga? Pustite bajke, gledajte realnost.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 mar 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 22:54

Suspendovani smo, naravno, vise nema pomoci. To ce samo zvanicno da zavrsi prvog Aprila.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 22:54

Zavidovićanin je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ti sve naopako pa hajd, da ti nije ko iz Predsjednistva sta u rodu? :roll:

[youtube][/youtube]
Eto srusili su sami sebe. Cestitam i Frenkiu i tebi. Sta sad?

Boli me qurac za savez, zanima me samo reprezentacija i da klubovi prave igrace za istu. Sto se mene tice neka Dodik bude dozivtoni predsjednik, samo da se igra.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 29 mar 2011, 22:56

PIRKE33 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju :mrgreen:
Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...
Dapache,dapace,kako nam susjedi kazu...
Nego meni ni onaj Hasagic nije bas siguran,radije bih da se Begovic pomiri sa Papetom.Onoga naseg Kenu malo zamalo pa strocnu ga ledja,pa se malo vozika mercedesom i lumpuje tako...ne znam ali i golman nam je bas pod znakom upitnika... :?

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 mar 2011, 22:57

Cartman@ Popusti malo fanaticose,svaki post uzimas njih u usta,nisam clan BHF,al svaki post nesto njih prozivas.ti si kao za ovaj savez kakav je sad,samo da se usvoji statut,**** te statut ako ce nam liga biti nakarada,reprezentacija odskocna daska nekim Jakirevicima i Qrcima palcima,ako ce mi reprezentacija mlada gubiti od Luxembugra,a vrli strucnjak ostati na klupi iste,a recimo jedan Ibro Zukanovic ode u baraz s mladom repkomo i odma ga smijene jer nije podoban savezu,jer je doveo jednog Salihovica i jos ipar standardnih igraca sadasnje repke,ako si ti za to sve samo da nas ne suspenduju,ti si onda umno poremecena osoba.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 29 mar 2011, 22:57

demir44 je napisao/la:Nece ba ljudi biti nikakve suspenzije,mislite da je to tek tako suspendovati nekoga samo zato sto su se zahvaljujuci DEJTONU nasli u ovakvoj situaciji.Koji bi to krah fudbala bio na ovim prostorima,nismo mi ni Bruneji ni neki Solomoni,mi smo reprezentacija koja je ne tako davno bila medju top 30 na svijetu,ovdje se zivi za fudbal,i ne moze 3 miliona ljudi ispastati zbog nekih koje boli KAR i za fudbal i za BiH i za Uefu.Naci ce se neko rijesenje,takozvani plan B.
Pa bila je i Grčka prvak Evrope pa je suspendovaše zato što se u fudbal umiješala politika. FIFA i UEFA su rekle politici nema mjesta u sportu i to je jasno ko dan.
Zadnja izmjena: husein veličanstveni, dana/u 29 mar 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 29 mar 2011, 22:57

Nema nam pomoci... Koga rusit!? :lol: :lol:
I ovo malo su nam srece uzeli sto smo imali... za nas su samo puske! :cry:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 29 mar 2011, 22:59

Cartman je napisao/la:
Boli me qurac za savez, zanima me samo reprezentacija i da klubovi prave igrace za istu. Sto se mene tice neka Dodik bude dozivtoni predsjednik, samo da se igra.
Da igra se i uvijek nam fali jedan bod, gol, zakinu nas sudije, nasi igraci dobiju najduzu suspenziju za crveni karton...

Vidjecemo kako se se ovo dalje odvijat, legende fudbala BiH su na redu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 23:01

kupus army je napisao/la:Cartman@ Popusti malo fanaticose,svaki post uzimas njih u usta,nisam clan BHF,al svaki post nesto njih prozivas.ti si kao za ovaj savez kakav je sad,samo da se usvoji statut,**** te statut ako ce nam liga biti nakarada,reprezentacija odskocna daska nekim Jakirevicima i Qrcima palcima,ako ce mi reprezentacija mlada gubiti od Luxembugra,a vrli strucnjak ostati na klupi iste,a recimo jedan Ibro Zukanovic ode u baraz s mladom repkomo i odma ga smijene jer nije podoban savezu,jer je doveo jednog Salihovica i jos ipar standardnih igraca sadasnje repke,ako si ti za to sve samo da nas ne suspenduju,ti si onda umno poremecena osoba.
Nisam ja za ovaj savez, ja sam za ovu reprezentaciju. Ovaj savez je jedini savez sto imamo, bajke o Barbarezu i drugima ne zelim slusat, jer nije mi vise 5 godina.

Fanaticose spominjem jer je onaj arap moronski izjavio da on navija za suspenziju. Neka ga je stid, vidim sad da su ti ljudi nasi najveci neprijatelji poslje cetnickih i skutorskih elemenata u savezu. To se ustvari vec vidi godinama.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2011, 23:01

Cartman je napisao/la: There will be an automatic suspension for Bosnia from April 1 if the changes are not made by then," general secretary Gianni Infantino told reporters.

Pa sta vama treba da bi shvatili da smo vec suspendovani? Pa moze li jasnije od ovoga? Pustite bajke, gledajte realnost.
Ovaj tekst je odavno poznat, da je suspenzija pripremljena i da se ceka samo odluka, da se ta ista sprovede.
Dakle nije neka nova informacija.

Isto tako taj tekst kao i drugi slicni ne nudi odgovor sta ce biti poslije 1. Aprila i sta suspenzija dovodi sa sobom. Na drugu stranu ljudi koji su razgovarali sa Bencom, na TV (dakle ne izmisljotine San, Sc i po drugim novinama) kazu da ce se uvesti prelazni savez i komitet za normalizaciju. I to samo jedan savez i jedan predsjednik. To su informacije koje dakle upravo imamo. Da ce biti suspenzija i komitet za normalizaciju.

Sve iznad ili ispod ovoga su samo nagadjanja.
Dakle mislim da nisi u pravu kada govoris o sigurnom kraju naseg fudbala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 mar 2011, 23:03

Principatus je napisao/la:
Cartman je napisao/la: There will be an automatic suspension for Bosnia from April 1 if the changes are not made by then," general secretary Gianni Infantino told reporters.

Ovaj tekst je odavno poznat, da je suspenzija pripremljena i da se ceka samo odluka, da se ta ista sprovede.
Dakle nije neka nova informacija.

Isto tako taj tekst kao i drugi slicni ne nudi odgovor sta ce biti poslije 1. Aprila i sta suspenzija dovodi sa sobom. Na drugu stranu ljudi koji su razgovarali sa Bencom, na TV (dakle ne izmisljotine San, Sc i po drugim novinama) kazu da ce se uvesti prelazni savez i komitet za normalizaciju. I to samo jedan savez i jedan predsjednik. To su informacije koje dakle upravo imamo. Da ce biti suspenzija i komitet za normalizaciju.

Sve iznad ili ispod ovoga su samo nagadjanja.
Dakle mislim da nisi u pravu kada govoris o sigurnom kraju naseg fudbala.
Nije siguran kraj, ali ce nas vratit 15 godina unazad. Jos jedne kvalifikacije ce propast, i onda novi rulet.

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 23:04

Cartmane, kada citam tvoje postove kao da sam ih ja pisao.
Cartman je napisao/la:Boli me qurac za savez, zanima me samo reprezentacija i da klubovi prave igrace za istu. Sto se mene tice neka Dodik bude dozivtoni predsjednik, samo da se igra.
Posebno ovo mi se svidja, svaka cast.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 29 mar 2011, 23:05

Cartman pa po tebi su ove kvalifikacije davno propale...procitaj svoje ranije izjave...protiv susica i ovih kvalifikacija!!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 29 mar 2011, 23:06

Odlicno,meni je draze da su nas suspendovali bar se sad mozemo ocistiti ovih govana,valjda ce normalni poznavaoci fudbala doci na celo naseg saveza i odvesti BH fudbal u pozitivu,nema potrebe za protsestima UEFA i FIFA ce sve ovo rjesiti u 1 mjesec,kada ce se formirat novi savez,bar u pocetku te izvrsni odbor koji ce prihvatiti statut i mi cemo realno moci nastavit takmicenje u kvalifikacijama i klubovi ce moci igrati u Europi

Volim te BiH
svoj ti pos'o !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, lol89 i 15 gostiju.