Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Dobro jutro, dobri nas Bekire.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:14Dobro jutro svima koji vole ovu drzavu i reprezentaciju.![]()
Bruderu, nema razloga za optimizam. Već se mogu naslutiti teži porazi protiv svih u grupi osim Kipra. I njih ako dobijemo trebamo biti zadovoljni. Šta nam uradiše izdajnici Musa i Castaneda.
A mi pljuvali Teletovica kad je krenuo da vaspita Musu na utakmici protiv Rusije.Quartararo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:46
Bruderu, nema razloga za optimizam. Već se mogu naslutiti teži porazi protiv svih u grupi osim Kipra. I njih ako dobijemo trebamo biti zadovoljni. Šta nam uradiše izdajnici Musa i Castaneda.![]()
Ja sam odmah bio uz Teleta. Samo šamari funkcioniraju.19vendetta87 je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:51A mi pljuvali Teletovica kad je krenuo da vaspita Musu na utakmici protiv Rusije.Quartararo je napisao/la: ↑28 avg 2025, 09:46
Bruderu, nema razloga za optimizam. Već se mogu naslutiti teži porazi protiv svih u grupi osim Kipra. I njih ako dobijemo trebamo biti zadovoljni. Šta nam uradiše izdajnici Musa i Castaneda.![]()
![]()
slazem se s ovim moglo se bar poluvrijeme svake pogledati a danas stavise u iste termine
Klepit cemo EspanuShategabri je napisao/la: ↑28 avg 2025, 12:11E jbg odmah hejteri...ne smiješ ni prokomentarisati realno, a ništa hajmo svi ko ovce blee, beee...