Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

T-MAC
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la T-MAC » 11 dec 2009, 23:11

tulicu come save us :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 11 dec 2009, 23:13

CIRO DERPE
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 dec 2009, 23:20

demir44 je napisao/la:svi koji me uvjere da cemo naci boljeg trenera od cire,ja im skidam kapu!!!Ako neko ima ozbiljan prijedlog,nek kaze....

HAlihodzic i Bajevic. Eto ti dvojica. I mani se suplje sad oni su izdajice ovo ono. To je prica iz supljeg u prazno. Zna se zasto ti ljudi nece da nas treniraju, to je svima jasno. Zato ima ih druze i to puno, koji su bolje potkovani treneri od GLUMCA, i vise cjenjeniji sirom fudbalskog svijeta. Znaci trazio si imali boljih, kratko jasno IMA, ali sve dok je govana i kvazitrenera koji ce biti marionite istima u Savezu ove ljude neces vidjeti na klupi. A mi cemo i dalje da tonemo.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 11 dec 2009, 23:24

Adinjo je napisao/la:
demir44 je napisao/la:svi koji me uvjere da cemo naci boljeg trenera od cire,ja im skidam kapu!!!Ako neko ima ozbiljan prijedlog,nek kaze....

HAlihodzic i Bajevic. Eto ti dvojica. I mani se suplje sad oni su izdajice ovo ono. To je prica iz supljeg u prazno. Zna se zasto ti ljudi nece da nas treniraju, to je svima jasno. Zato ima ih druze i to puno, koji su bolje potkovani treneri od GLUMCA, i vise cjenjeniji sirom fudbalskog svijeta. Znaci trazio si imali boljih, kratko jasno IMA, ali sve dok je govana i kvazitrenera koji ce biti marionite istima u Savezu ove ljude neces vidjeti na klupi. A mi cemo i dalje da tonemo.
e vidis kolega
tu nastaje probleem.mi imamo tih iskusnih trenera al nece ljudi,jednostavno nece.
i eto belaja
sad nam je ciro otisao jedini koji je mogao sa savezom,i sad nemamo nikakvog selektora koji bi se latio ovog posla
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 11 dec 2009, 23:26

Pa znam i ja da je Sir Alex Ferguson najbolje rjesenje...Misli se trener koji ce nas htjeti preuzeti!A bajevic je nekidan jasno porucio da ima klub,da je zauzet, i da nije zainteresovan!!!
Sto se tice Vahe,cisto sumnjam da ce ostavit onakav ugovor sa obalom da bi ovdje radio za 5000km,a i covjek je izborio SP i nece ga se odreci zbog ovog naseg jada i cemera...
Rotor Volgograd...

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 11 dec 2009, 23:27

a isto tako kad navedes ta dva trenera,oni zahtijevaju malo vecu sumu novca..nece niko da radi dzaba...i da nekoga dzaba odvede na svjetsko...

a Ciro je jedna obican lazov...sto smo se mogli uvjeriti nebrojeno puta...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 11 dec 2009, 23:28

Ciroljubci, karali vas gnjurci!

Imam ogromnu potrebu da se nasmijem u lice svakom od vas sto ste svrsavali na svaku Cirinu pojavu na televiziji, na svako njegovo iskakanje iz pastete, cokolade ili iz sta ti ja znam cega. Nisam zloban, pokusavam ne biti smrad, nemam potrebu da druge spustam da bih sebe izdigao ali desavanja u zadnjih par sedmica me tjeraju da se dobro izlajem.
Ne samo da imam potrebu da vam se poserem u facu nego imam i pravo jer od prvog dana sam bio protiv njegovog imenovanja i u Armeniji sam iskoristio priliku da mu to kazem u lice. Koliko znam, malo nas je privilegovanih koji smo dobili sansu da uzdrmamo Cirinu sliku o "glupim Bosancima".
Nizar Al-Tinawi, momak koji je jako mnogo uradio za promociju BiH kroz svoju aktivnost u BHF-u a koji je besramno popljuvan od strane sirokih narodnih masa nakon emisije na Tv Pink prosle sedmice, je takodjer iskoristio tu priliku i skresao je to Ciri u brk. Zbog tog cina nazvan je "talibanom", "prljavim arapom", "balijom", "turcinom" a nerijetki su bili oni sto su trazili da ga se istjera iz BiH jer on ne moze biti Bosanac, ne preziva se na "ic". Nebitno to sto je momak rodjen u BiH, za "Ciroljubce" je on bio i ostace samo dzihad-ratnik koji siri nacionalnu netrepeljivost..
Tu emisiju nisam nikad pogledao ali sam pratio komentare o njoj. Nakon tih komentara sam shvatio da sam stvarno privilegovan sto sam ikad postao BHF.
I nek' nas nema puno, neka nas zauvijek ostane saka jada ali barem znam da je u toj saci na prvo mjestu pravda i ljubav prema domovini pa tek onda sve ostalo.
Daleko od toga da je sve idealno unutar BHF-a ali barem smo u nekim pitanjima uvijek bili slozni i uvijek smo znali sta je ISPRAVNO a sta ne. Zlobnici koji nas mrze, ne poznaju nas i ne zele da priznaju da je BHF institucija u kojoj ima mjesta za Antu, Slavena, Gorana pa i za onog prljavog arapa NIzara. U BHF-u ima momaka rodjenih u dalekom Surinamu koji u BHF-u nadjose prijatelje za koje su spremni zivot dati. Momci koji su zajedno sa nama klicali "SAVEZ NAPOLJE" su nerijetko po imenu, prezimenu i mjestu rodjenja Nijemci, Velsani, Srbijanci, Kosovari ali u sustini su svi oni u BHF-u prepoznali ono sto mnogi rodjeni Bosanci i Hercegovci ne zele da vide a to je sloga i srce.
Svi ti momci zasluzuju da se o svakom od njih napise po jedna prica ali onda bi ovaj blog totalno promjenio smjer i namjenu tako da cu se zadovoljiti sa jednim bratskim pozdravom svima njima ali i svim ostalim momcima koje sam imao cast upoznati u i preko BHF-a a koji su zajedno kao i ja u zadnje cetiri godine vodili "borbu sa vjetrenjacama", pocevsi sa famoznom frazom "Cika Munibe" pa evo do danasnjeg dana kada ispracamo Ciru Cirkusanta u daleki Shanghai.
Ne moramo nikad ni uspjeti u konacnom cilju a to je da dovedemo Bajevica, Susica, Barbareza, Halilhodzica, Hadzibegica i ostale ali barem smo pokusali i to ono PRAVO smo pokusali! Uzburkali smo more i izazvali cunami koji je neke vec pomeo a neke ce tek da pomete.
A to je puno puno vise nego sto su mnogi drugi uradili za boljitak naseg nogometa.
Ciro je svoje odsvir'o,
Ciroljubci karali vas gnjurci!
SAVEZ NAPOLJE!!!
SEMPER FIDELIS

Prekopirano sa jednog bloga.
93,4 % " !!!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 dec 2009, 23:46

T-MAC je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

e vidis kolega
tu nastaje probleem.mi imamo tih iskusnih trenera al nece ljudi,jednostavno nece.
i eto belaja
sad nam je ciro otisao jedini koji je mogao sa savezom,i sad nemamo nikakvog selektora koji bi se latio ovog posla

E vidis kolega, znaci nije da nemamo dobrih trenera, nego jednostavno ljudi nece. A sto neceeeeeee??? Pa vec ptice na grani sto neceeeeee. I ljudi kanite se vise toga ko ce biti ili doci na mjesto selektora, ko god dodje mi opet necemo otici NIKAD nigdje, dok je MUNJE i ostalih. Kako neki ljudi nemogu to da skontaju, pa to je jasno ko dan.

Pa hallooooo ba, jedna Crna Gora, koja nemoze da sastavi cijeli tim kako treba, imaju u svom Savezu jedno Savicevica, i ljudi imaju sve razradjeno, sve im se zna sta, ko, kako i gdje. Pa ljudi imaju ugovorenih prijateljski tekmi za narednu godinu, odigrali su sad vise kvalitetnijih priljateljskih tekmi nego mi sto cemo za 100 godina. Ali zato kod njih su ljudi koji znaju oko fudbala, i hoce dobobit tom istom fudbalu, i oni Bogami lagano ali sigurno koracaju prema svom cilju. Da stvore dobru ekipu, i dobru dusu u i oko repke. Svaka im cast.
Treba da nas je stid, uvjek smo bili zemlja koja je davala najvece talente u ex-yugu a vidi nas sad, borimo se evo haman dvije decenije da odemo na to j.ebeno SP ili EP i na kraju uvjek ista prica. I nikad za nikad mi necemo otici. Sami smo krivi. Dodje neki majmun, pobjedimo dvije tekme, i tolika euforija se stvori da se svi pravi problemi zaborave, i na kraju dobijemo på usima kao uvjek do sada, i sve tako u krug.

Normala da je Ciro mogao, kad je njihova marioneta bio, bio sa njima u talu. Sad mi jos molim te reci da je Ciro radio za dobrobit naseg jadnog fudbala, jest al u mudima. Cisto bacanje prasine u oci, na koju je velika masa nasjela i jednostavno totalno oslijepila i nadala se necemu, a na kraju dobili samo od sake do lakta. Da je tako dobar, i voli vas sad eto vise nije selektor, moze sad izaci u medije i reci sta se stvarno desava u i oko repke. Hoce aha, libo njega za "njegovom" rajom. Vec vas je sve zaboravio. odo on laganini hladiti muda, a sta vam je ostavio, jedno veliko NISTA.

Kratko jasno, otisao glumac za njim treba cijela garnitura da leti sto prije, ako nesto hocemo bolje, i vidjeces onda braco kako ce svi da se jave za konkurs selektora.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 dec 2009, 23:53

Cirkus - OUT
Profesionalizam - IN 8-)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 dec 2009, 00:17

BARBAREZ FOR COACH 8-) 8-)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 12 dec 2009, 00:33

Bosnier je napisao/la:BARBAREZ FOR COACH 8-) 8-)
Slazem se, mada on nece, vjerovatno, nikad pristati da bude selektor dok god budemo imali ovakav savez. :|

Sjeti se sta se desilo prije samo godinu i po dana! :roll:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 dec 2009, 00:38

Tarik14 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:BARBAREZ FOR COACH 8-) 8-)
Slazem se, mada on nece, vjerovatno, nikad pristati da bude selektor dok god budemo imali ovakav savez. :|

Sjeti se sta se desilo prije samo godinu i po dana! :roll:
To stoji , ali imam neki osjecaj da bi bio sjajan trener, ako se nevaram dobio je uefinu a licencu za trenere :D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2009, 00:41

Osim licence potrebna je i ljubav prema cokoladi :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 dec 2009, 00:48

harishp je napisao/la:Osim licence potrebna je i ljubav prema cokoladi :lol:
hhaha ta ti je dobra

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 dec 2009, 00:49

Aj ode vam Ciro...ovim Ciroljubcima nema druge nego da se ubiju zbog te cinjenice...taj vrhunski takticki mag koji nije dobio ni jednu jaku repku nas je napustio....evo zaplakat cu :mrgreen:
Kada pomislim da ce Pjanic napokon igrati u pravoj postavi i da ce Salihovic igrati na svojoj poziciji ,a ne lijevog beka...ili da necu gleadati Ibricica kao favorita u prvoj postavi odmah me radost obuzme :lol:
A tek kada pomislim da necu slusati Cirine price za laku noc na koje se pojedinci loze....a joj merakaaaaaaaa :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 dec 2009, 00:57

pa ova tema jos nije zakljucana :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 12 dec 2009, 01:13

19TM87 je napisao/la:pa ova tema jos nije zakljucana :D
moze se ciro predomislit nikad se nezna :D :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 12 dec 2009, 01:22

Tarik14 je napisao/la:Cirkus - OUT
Profesionalizam - IN 8-)
sta podrazumijevas pod tim profesionalizam
da nije tulic king :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2009, 01:25

smijesni_ste je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:pa ova tema jos nije zakljucana :D
moze se ciro predomislit nikad se nezna :D :D
Mah ima jos gora solucija.On ima pravo da vodi i Kineze i nasu repku.
Kad ih sa pijace nagrne na stadion,nas i kineza milijardu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 12 dec 2009, 01:26

Naš narod opet pokazuje koliko je neinteligentan i koliko je zaluđen prividnim uspjehom.Gdje su sad Ćiroljupci i oni koji su se kleli da se Ćiro osvijestio i napokon shvatio da mu je BiH domovina.Gdje su sada oni koji su govorili kako Ćiri nije došao u BiH da uzme pare...Nismo ništa bolje ni zaslužili.Prvi loši rezultati koji se dese bojkotovaće se reprezentacija i naravno nakon neke pobjede od 4:0 protiv Malte čitava država će skočiti na noge.Kome?Čemu? Kurešu i Ušanoviću možda!?Ili Tigru i ostaloj bagri koja vodi ovaj naš jadni fudbal iz zatvora.Dajte ljudi uozbiljite se jednom i žrtvujmo ako treba i nekoliko kvalifikacija i generacija samo da neko normalan dođe u taj N/FSBiH...Da u njemu sjede ljudi kao što su Varešanović,Hibić,Barbarez,a ne neka gamad željna kafana i kurvi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.