FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 25 jun 2011, 12:14

Ovaj mali Dejan Kojic izgleda da je dobar, dao je 8 golova za Kozaru drugi je strijelac lige moze nam valjati,evo slika o njemu

http://www.fkkozara.info/igraci/kojic_dejan.html

http://www.fkkozara.info/takmicenja.html

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 jun 2011, 12:17

ado-hz je napisao/la:Ovaj mali Dejan Kojic izgleda da je dobar, dao je 8 golova za Kozaru drugi je strijelac lige moze nam valjati,evo slika o njemu

pardon nije lige vec Kozare :D :D :D al opet mi se cini da nije lose mali

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 jun 2011, 12:19

ado-hz je napisao/la:Ovaj mali Dejan Kojic izgleda da je dobar, dao je 8 golova za Kozaru drugi je strijelac lige moze nam valjati,evo slika o njemu

Obzirom da se pojavio na pripremama ovaj Kojic garantujem da klub ne racuna na Kojasevica i Scepanovica a Arsenijevic je kod njih jos u igri jer se njemu najmanje duguje a dobar je igrac sto je i pokazao...!!!
Ako potpise ovaj lik iz Kozare otpadaju Kojasevic i Vucina 100 % ali se mora dovesti jos jedan stoper jer je Gutic na izlaznim vratima ( a nije nesto i pokazao) radi duga prema njemu...
Vidjecemo ali se mora raditi ubrzano...liga uefa se opasno priblizava !!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 jun 2011, 12:29

FCS-FCS je napisao/la:

Obzirom da se pojavio na pripremama ovaj Kojic garantujem da klub ne racuna na Kojasevica i Scepanovica a Arsenijevic je kod njih jos u igri jer se njemu najmanje duguje a dobar je igrac sto je i pokazao...!!!
Ako potpise ovaj lik iz Kozare otpadaju Kojasevic i Vucina 100 % ali se mora dovesti jos jedan stoper jer je Gutic na izlaznim vratima ( a nije nesto i pokazao) radi duga prema njemu...
Vidjecemo ali se mora raditi ubrzano...liga uefa se opasno priblizava !!!
Izgleda da je kod nas bolje obecati nekome pare da ce dobiti pa onda i njega zajebati nego isplatiti sadasnjim igracima zaostale plate i da se ljudi vrate u klub...strasno :?

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jun 2011, 12:33

Sve ce se rijesiti kada se Redzepagic vrati iz Beograda. Mislim da ce danas biti na treningu u Fojnici, zajedno sa Plisekom, Rizvanovicem i Hadzialagicem.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 25 jun 2011, 12:35

zna li se razlog zasto se ne isplate dugovi ovoj dvojici igraca nema se para ili .... :roll:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jun 2011, 12:37

kinder_jaje je napisao/la:zna li se razlog zasto se ne isplate dugovi ovoj dvojici igraca nema se para ili .... :roll:
Para nema prije ponedjeljka.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2011, 12:39

BegAx je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:zna li se razlog zasto se ne isplate dugovi ovoj dvojici igraca nema se para ili .... :roll:
Para nema prije ponedjeljka.
more bit bidne a more bit nebidne..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 jun 2011, 13:08

VanBasten je napisao/la: Ne, samo je bio sportski direktor naslavnijeg kluba u zemlji, te selektor 3 reprezentativne selekcije Češke. O njegovom radu u Želji najbolje govori činjenica da je u trenutku otkaza bio prvi na tabeli ispred Zrinjskog koji će postati i šampion te godine. Imao je omjer do 8-1-2, također Željo je od 5 gostovanja, 4 dobio (uključujući i nas na Koševu), a sva 4 su u to vrijeme vrijedila kao neosvojene tvrđave ( Modriča, Orašje, Trebinje, Ugljevik)

A evo, ima ovdje na forumu malo starijih i ozbiljnih navijača Želje, nek kažu, kako se radilo u nejgovo vrijeme.

Husref će ostati upamćen po lijepom, ali vrijeme je za neka nova lica i nove ideje.
Upamtite svoje rijeci,jer nakon 10 kola ima da se lize ono sto se pos.....
Plisek da je ikoliko dobar trener ,nebi dolazio u nasu ligu,tacka.Cuj vodio mladje selekcije,U16,U19,samo zato sto je postao trener mog kluba,necu da ga dizem u nebesa,jer iza sebe nema rezultate,nikakve.Ponovo se zamazuju oci i navijacima i ljudima koji simpatizuju Sarajevo,kao dosao nam "evropski trener" koji je nogiran iz ove lige prije nekih 5-6 godina. Varesanovic je klub doveo do eurolige pa se nogira NIDJE VEZE,kao da je kriv Mirza sto se igracima ne isplacuju plate,sto ljudi nemaju vise ni morala da igraju,a opet uspije ih dovesti na trece mjesto.Previse pametuju (Bordo prijatelji) ,Benjamin neka pise pjesme i neka se ne bavi Sarajevom.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 jun 2011, 13:10

Pasodzigera je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Ne, samo je bio sportski direktor naslavnijeg kluba u zemlji, te selektor 3 reprezentativne selekcije Češke. O njegovom radu u Želji najbolje govori činjenica da je u trenutku otkaza bio prvi na tabeli ispred Zrinjskog koji će postati i šampion te godine. Imao je omjer do 8-1-2, također Željo je od 5 gostovanja, 4 dobio (uključujući i nas na Koševu), a sva 4 su u to vrijeme vrijedila kao neosvojene tvrđave ( Modriča, Orašje, Trebinje, Ugljevik)

A evo, ima ovdje na forumu malo starijih i ozbiljnih navijača Želje, nek kažu, kako se radilo u nejgovo vrijeme.

Husref će ostati upamćen po lijepom, ali vrijeme je za neka nova lica i nove ideje.
Plisek da je ikoliko dobar trener ,nebi dolazio u nasu ligu,tacka.Cuj vodio mladje selekcije,U16,U19,samo zato sto je postao trener mog kluba,necu da ga dizem u nebesa,jer iza sebe nema rezultate,nikakve.Ponovo se zamazuju oci i navijacima i ljudima koji simpatizuju Sarajevo,kao dosao nam "evropski trener" koji je nogiran iz ove lige prije nekih 5-6 godina. Varesanovic je klub doveo do eurolige pa se nogira NIDJE VEZE,kao da je kriv Mirza sto se igracima ne isplacuju plate,sto ljudi nemaju vise ni morala da igraju,a opet uspije ih dovesti na trece mjesto.Previse pametuju (Bordo prijatelji) ,Benjamin neka pise pjesme i neka se ne bavi Sarajevom.
:mrgreen:

Ah, to je to.
Uredu, shvatam te.
Prijatno!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 jun 2011, 13:23

VanBasten je napisao/la: :mrgreen:

Ah, to je to.
Uredu, shvatam te.
Prijatno!
Ma odlicno argumentovano,svaka cast ccccccc,zadovoljavati se Plisekom,ma nisu nas dzaba proglasili glupim. Pored Muzurovica (covjeka koji je donosio Sarajevu titulu u bivsoj JUG) pored Husrefa,koji je legenda kluba i koji je donosio titule klubu,pored Janjosa,isto legende kluba koji je uspjesno vodio klub,dovesti Pliseka (za kojeg se moj radni kolega i bivsi reprezentativac Cehoslovacke Miro Tretina ,samo nasmije) .Nista ti ne shvatas jos,al imaces vremena,al tad ces najtisi biti ovdje,vjeruj mi.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2011, 13:27

Nemojte se loziti na ove pojedince koji ulete sa nekim svojim pricama, ima svega, ko zna ko su :P

Uglavnom, Plisek ima punu podrsku od strane svih navijaca (velike vecine), a vrijeme ce ostalo pokazati. Nije u redu kompromitovati ga ili cak hvaliti, dok ne vidimo sta ce napraviti u narednom periodu.Vrijeme ce sve pokazati...

Mozda neki nisu svjesni toga, ali ovdje ima nesto vise i od samog njegovog imenovanja za trenera. Konacno se stvari pokusavaju postaviti na svoje mjesto, jednim sistematskim pristupom podici klub na noge, a njegovo imenovanje je iniciralo i konacni obracun sa nepozeljnim u klubu. Ako nista, to je ono dugorocno sto ce znaciti nasem klubu...

Vidjecemo sve, Pliseku puno srece i uspjeha, da nam donese mnogo trofeja aBd :) ;)

Prioritet je pokusat zadrzat postojeci igraci kadar(mislim na trojicu odbjeglih) i sa par ciljanih pojacanja imati vrlo konkurentnu ekipu u domacim takmicenjima. Evropa, tu i tamo...lijepo bi bilo proci bar ovo jedno kolo, pa onda napuniti stadion protiv nekoga jaceg protivnika i nesto zaraditi, ali ipak nasa relanost je domace prvenstvo i kup.

Sacuvat ekipu na okupu, to je bit svega u ovoj prici, sto se tice rezultatske strane. Inace, nece to bas biti kako mi zelimo, jer dzaba i Capello kad nemas ekipe.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jun 2011, 13:32

E vidit' cemo ko ce na kraju biti u pravu! Ti vrlo dobro znas da je zbog Varesanovica doslo do afere "virsle", da je on nagovorio igrace da pricaju te nebuloze, sto je i Sedin Torlak rekao. KAKO trener moze valjati kada zavadja upravu i navijace, kada gura svog najboljeg havera od 34 godine da igra iako vise ne moze da potrci. Igra nam je bila nidje veze, a pogotovo fizicka sprema.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 jun 2011, 13:34

Ako toliko volis Varesanovica povedi ga kuci,ali mu nedaj vise blizu Sarajeva.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 25 jun 2011, 13:39

Avaz pise nesto sasvim trece od ss.ba: http://www.****/sport/fudbal/4 ... pravu.html

Je li Plisek postao trener Sarajeva ili ne?

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jun 2011, 13:39

cole-ch je napisao/la:Avaz pise nesto sasvim trece od ss.ba: http://www.****/sport/fudbal/4 ... pravu.html

Je li Plisek postao trener Sarajeva ili ne?
U ponedjeljak ce zvanicno postati trener, a danas ide na trening u Fojnicu da se upozna sa igracima. ;)

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 25 jun 2011, 13:41

sarajlija89 je napisao/la:Nemojte se loziti na ove pojedince koji ulete sa nekim svojim pricama, ima svega, ko zna ko su :P

Sacuvat ekipu na okupu, to je bit svega u ovoj prici, sto se tice rezultatske strane. Inace, nece to bas biti kako mi zelimo, jer dzaba i Capello kad nemas ekipe.
Niko ovdje ne ulijece kako kazes, ja kad sam poceo pratiti Sarajevo,vjerovatno se nisi ni rodio bio. Lugusic/Cardaklija ,Vukicevic,Bozovic, Vazda, Barnjak itd. generacija koju sam ja poceo pratiti ,ja ne ulijecem ovdje,nego mi muka kad vidim na sta smo spali za trenera. Kazes ni Capello nebi nista mogao,ako nema ekipe?
Pa zasto se tjerao Varesanovic,ako je uspio,od ekipe od koje nema nista ,odveszi ih u euroligu. Ja se necu zadovoljiti sa Plisekom,kad znam da imamo dosta boljih trenera,a Plisek je samo zamazivanje ociju.A najmanje bi uzeo trenera onog koji je od komsija nogiran.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 25 jun 2011, 13:42

VanBasten je napisao/la: :mrgreen:

Ah, to je to.
Uredu, shvatam te.
Prijatno!
Ma odlicno argumentovano,svaka cast ccccccc,zadovoljavati se Plisekom,ma nisu nas dzaba proglasili glupim. Pored Muzurovica (covjeka koji je donosio Sarajevu titulu u bivsoj JUG) pored Husrefa,koji je legenda kluba i koji je donosio titule klubu,pored Janjosa,isto legende kluba koji je uspjesno vodio klub,dovesti Pliseka (za kojeg se moj radni kolega i bivsi reprezentativac Cehoslovacke Miro Tretina ,samo nasmije) .Nista ti ne shvatas jos,al imaces vremena,al tad ces najtisi biti ovdje,vjeruj mi.
"omladinac" ili veteran?

nek je dosao stranac, mahala cao

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 25 jun 2011, 13:42

sarajlija89 je napisao/la:Nemojte se loziti na ove pojedince koji ulete sa nekim svojim pricama, ima svega, ko zna ko su :P

Niko ovdje ne ulijece kako kazes, ja kad sam poceo pratiti Sarajevo,vjerovatno se nisi ni rodio bio. Lugusic/Cardaklija ,Vukicevic,Bozovic, Vazda, Barnjak itd. generacija koju sam ja poceo pratiti ,ja ne ulijecem ovdje,nego mi muka kad vidim na sta smo spali za trenera. Kazes ni Capello nebi nista mogao,ako nema ekipe?
Pa zasto se tjerao Varesanovic,ako je uspio,od ekipe od koje nema nista ,odveszi ih u euroligu. Ja se necu zadovoljiti sa Plisekom,kad znam da imamo dosta boljih trenera,a Plisek je samo zamazivanje ociju.A najmanje bi uzeo trenera onog koji je od komsija nogiran.
A znas li zasto je nogiran?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 jun 2011, 13:49

Boli me(nas) briga za tvoje misljenje.Sto se trudis da nam kvaris ovakvu idilu na forumu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.