Pa eto,dobra kvota a vuče me neki osjećaj.Yebe mi se

Evo jedan,sa pozamašnim iznosom.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
To je do tebe nesto. Ja upravo uplatio dva tiketa. Prvi vrtio desetak sekundi (normalna pojava obzirom da je jaca uplata), drugi pustio u istoj sekundi.Monolog je napisao/la:@Kurbla,
Ma samo mi se "vrti" onaj satić i neće da uplati. A nemam baš vremena napretek, tako da... Svaki tiket mi na kraju bude "spreman za uplatu u poslovnici", nikako mi ne prolaze online tiketi.
zašto svi udaraju na atletico? po meni je valencia bliže pobjedi, novi trener argentinac Pizzi a i Valencia ne samo da nije u kupu kralja nikad izgubila od Atletica, nego nije ni primila gola od njih u Valenciji i oba puta dobila 3-0 daleke 98 i 1-0 2007, jest davno ali tradicija je tradicija, a ni u prvenstvu se Atletico nije tamo napobjeđivaoCautinho je napisao/la:@zgmiky
Pa eto,dobra kvota a vuče me neki osjećaj.Yebe mi se![]()
![]()
Evo jedan,sa pozamašnim iznosom.
Jest meni dvaput i mislim da je bilo do Mozille, i kao sto rece kolega iznad probaj promijeniti browserMonolog je napisao/la:Ma nije mi se ovo nikad dešavalo.![]()
Što se mene tiče - ja sam završio s njima.
Sretno večeras svima koji su uplatili.
ne moraš mijenjat browser.. Nek ti budu 2 na računalu, a chrome nek služi za rezultate,kladionu,forum i slično.Monolog je napisao/la: A opera me još nije iznevjerila. Ne bih je mijenjao zbog Premiera. Lakše i bolje mi je promijenit kladionicu.![]()
po toj strategiji moglo bi se i dobit nest vcrs!?!Consigliere je napisao/la:Ni Lincoln, ni Shewsbury vec tri utakmice kuci nisu postigli ni gol. Veceras stupa na snagu zakon velikih brojeva
[youtube][/youtube]haris10 je napisao/la:kurbla legendo,ocel nam dobit ovi svedjani u kosarci majka mu stara,samo ovaj boras vodi od favorita!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.