Baš čudno što sa 34 godine ne igra kao da mu je 25.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ulazi Puž a naš Mire ?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mire je sebi presudio na društvenim mrežama davno.
-
- Kontakt:
Trener te upozorio da ti zamjeri za izjave medijima. Lik preko medija moli tri cetri utakmice da pokaze sta moze...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koliko je gov nar ska ekipa Barcelone. Oni bez crvenog ne bi uspjeli veceras pobijediti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Opet ga nema, a i bez njega je ova ekipa ka rina.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve derbije, jače utakmice ove sezone Barcelona je izgubila, bilo u Primeri, kupu ili LP.
Nema se tu sta ni dodati ni oduzeti u vezi s Koemanom.
...
Sto se tice Pjanica, on je sebi sudbinu odredio Instagramom i djetinjastim, nepromišljenim piskaranjima, objavama.
Nema se tu sta ni dodati ni oduzeti u vezi s Koemanom.
...
Sto se tice Pjanica, on je sebi sudbinu odredio Instagramom i djetinjastim, nepromišljenim piskaranjima, objavama.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 10 apr 2021, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ulazi Pjanke u 88'KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑10 apr 2021, 21:23Opet ga nema, a i bez njega je ova ekipa ka rina.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- majestic24
- Kontakt:
Pjanic kad je izbacivao Real iz LP, Barcelona igrala intertoto kup
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Iako je ovo jedini klub za koji sam godinama navijao, sad prizeljkujem svaki njihov poraz zbog ovog strucnjaka na klupi.
Ne mogu reci da se Pjanic nesto aman pokazao, ali treba biti realan i priznati da nije ni dobio pravu priliku - uvijek bi prvo njega mijenjao bez obzira kako je igrao tu utakmicu. Neko ko je iskusan kao on, a godinama je jedan od najboljih veznjaka Evrope nije zasluzio ovakav tretman. Ok, imao je i on neke glupe i djetinjaste istupe u medijima, ali pravi trener bi znao kako se pravilno postaviti u takvim situacijama. Ubijedjen sam da gine na treninzima, ali to ovaj jednostavno ne zeli primijetiti. A, niko me ne moze ubijediti da nije bolji bar od ove dvojice veznjaka koji dobijaju priliku s klupe (Moriba i Puig).

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakve je istupe imao u medijima? Nisam to upratio. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma nekako me podsjeca ova situacija na sedmi razred osnovne skole kad se jedan vratio s porodicom iz Hrvatske i prikljucio se nasem razredu, niko ga nije nesto posebno prihvatio, **** ga na svakom koraku, onda dodju mu roditelji on se hvali kako mu je super s nama i da se raduje sto su se vratili 

I ja bih volio da znamUnofficialpage je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:15Kakve je istupe imao u medijima? Nisam to upratio.![]()

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Preko medija trazio tri cetri utakmice da igra od pocetka. A Koeman mu vec rekao da mu se obraca direktno ne preko medija.Sveti je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:47I ja bih volio da znamUnofficialpage je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:15Kakve je istupe imao u medijima? Nisam to upratio.![]()
![]()
Jedna u nizu slicnih izjava:Sveti je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:47I ja bih volio da znamUnofficialpage je napisao/la: ↑10 apr 2021, 22:15Kakve je istupe imao u medijima? Nisam to upratio.![]()
![]()
Plus sto je po drustvenim mrezama davao nekakve indirektne signale, a budala zna da se to odmah nadje u svim medijima."Zamolio bih ga da mi da šansu da odigram dvije ili tri utakmice u kontinuitetu. To je ono što svakom fudbaleru treba. Nastavljam raditi i čekam svoju šansu. Trener daje šansu mladim fudbalerima, to je odlično, ali vjerujem da svojim iskustvom mogu pomoći u bitnim mečevima."
Samo je pogrijesio sto ga jos vise nije ispljuvao i po Instagramu i po medijima, da sam na Pjanicevom mjestu pljuvao bi ga na svakom treningu, sastanku, na internetu i u medijskim istupima.
- kontrasviju
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kako igraci sami sebe ponizavaju ovako...
Izgradis karijeru, boris se godinama, probijes se u svjetski vrh, budes medju najboljim, uzimas trofeje i onda dopustis na zalasku karijere da ti se seru u usta. Yebo te Barcelona, i dan kada si potpisao Miraleme, pic ko bezmuda.
Izgradis karijeru, boris se godinama, probijes se u svjetski vrh, budes medju najboljim, uzimas trofeje i onda dopustis na zalasku karijere da ti se seru u usta. Yebo te Barcelona, i dan kada si potpisao Miraleme, pic ko bezmuda.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: napapijri1987 i 27 gostiju.