Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Bolji Juve, konkretniji, ali greška Gouana dovodi do gola.
Šteta što nema Bouya, te što je Baroni ostavio na klupi 3 igrača koji su igrali za reprezentaciju U-19, a Magnusson igra za U-21 Islanda.
Poluvrijeme, rezime, greška Gouana i lobovan je Branescu, to je ujedno bio i jedini šut prema našem golu.
Juve teritorijalno bolji, bilo je dobrih situacija, većinom preko Beltramea i Libertazzia.
Baroni kao Conte, voli da se igra i ne ubacuje najbolje igrače, Schiavone, Padovan, De Silvestro i Liviero, nekoga mora ubaciti ako misle proći.
Šteta što nema Bouya, te što je Baroni ostavio na klupi 3 igrača koji su igrali za reprezentaciju U-19, a Magnusson igra za U-21 Islanda.
Poluvrijeme, rezime, greška Gouana i lobovan je Branescu, to je ujedno bio i jedini šut prema našem golu.
Juve teritorijalno bolji, bilo je dobrih situacija, većinom preko Beltramea i Libertazzia.
Baroni kao Conte, voli da se igra i ne ubacuje najbolje igrače, Schiavone, Padovan, De Silvestro i Liviero, nekoga mora ubaciti ako misle proći.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Zgazimo ih i samo jedna greska u odbrani i gubimo , Libertazzi je los pravo i ostario je vise za promavere bolje dati sasnu Padovanu da igra...
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
moze Juve do preokreta, bitno je uvijek pobjediti zaklete neprijatelje 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
Cist penal nad Beltranom nije sviran jos je momak dobio zuti karton 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- L'Avvocato
- Kontakt:
dajte ljudi neki drugi link .. ne moze meni taj sa sportitalie ... samo crna slika bude nakon reklame
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Probaj refreshL'Avvocato je napisao/la:dajte ljudi neki drugi link .. ne moze meni taj sa sportitalie ... samo crna slika bude nakon reklame
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
http://milanstreamingcenter.****/" onclick="window.open(this.href);return false;L'Avvocato je napisao/la:dajte ljudi neki drugi link .. ne moze meni taj sa sportitalie ... samo crna slika bude nakon reklame
Penal, opet Gouano griješi, mada mislim da je bio faul nad njim, bio je povučen prije prekršaja.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Gouano najbolji igrac milana 
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
opet bezveze greskom Milan dolazi do nedostizni 2:0...
kakav promasaj
kakav promasaj
Ja goLmana idiota
Odbrani penal i poce se radovat, kad mu ga frajo zavuce
Odbrani penal i poce se radovat, kad mu ga frajo zavuce
Gouano je najgori igrač Juventusa, iako je kupljen za fine novce.
Šteta što će bolja ekipa ispasti, ali odradili su dobar posao ove godine, finale kupa i osvojen Viarregio koji je najvažniji turnir za mlađe uzraste.
Kakva viktorija u drugom poluvremenu, naši ne mogu bazena pogoditi.
Šteta što će bolja ekipa ispasti, ali odradili su dobar posao ove godine, finale kupa i osvojen Viarregio koji je najvažniji turnir za mlađe uzraste.
Kakva viktorija u drugom poluvremenu, naši ne mogu bazena pogoditi.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
i to ti je fudbal
Juve bio bolji za klasu, ali sta vrijedi kada pojedinici nisi sposobni pogoditi ni sa par metara. Zadovoljavajuca utakmica primavere protiv protivnika koji se 90 minuta konstantno branio...
Bolja ekipa nazalost ne nastavlja takmicenje...
Juve bio bolji za klasu, ali sta vrijedi kada pojedinici nisi sposobni pogoditi ni sa par metara. Zadovoljavajuca utakmica primavere protiv protivnika koji se 90 minuta konstantno branio...
Bolja ekipa nazalost ne nastavlja takmicenje...
- IlPrincipino
- Kontakt:
RVP : Juventus je veliki tim i ja želim osvajati, ali sada želim da se fokusiram na EP
Gullit: Ubijedit ću RVP da dodje u Torino
Tuttosport

Gullit: Ubijedit ću RVP da dodje u Torino
Tuttosport
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Gdje ste bagro nijedna...
Nema me nešto ovih dana, posao stegao sam' tako, ali uspijem uletjeti ovako na momenat...
Samo laganini.. RvP bi legao k'o hodži rekabu a Cavani kao dalabu šamar... sam' laganini... valjda Marrotta iščeprka nešto..
FORZA JUVE
Nema me nešto ovih dana, posao stegao sam' tako, ali uspijem uletjeti ovako na momenat...
Samo laganini.. RvP bi legao k'o hodži rekabu a Cavani kao dalabu šamar... sam' laganini... valjda Marrotta iščeprka nešto..
FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Barza nam izgleda propušta euro, kažu oko 20 dana je out, mada, tek se čeka pregled da se ustanovi.
Govori se da će ga ipak pozvati i čekati oporavak, ako tada Italije još bude na euru, ali teško.
Ovo je veliki udarac za repku, sa druge strane, navijači sa vecchiasignore svi sretni, kažu da Andrea ima vremena da odmori, nije ih briga za reprezentaciju zbog svih skandala u koje se uvlače Juventusovi igrači te da Italija ne zaslužuje Juventusove igrače u ekipi.
Govori se da će ga ipak pozvati i čekati oporavak, ako tada Italije još bude na euru, ali teško.
Ovo je veliki udarac za repku, sa druge strane, navijači sa vecchiasignore svi sretni, kažu da Andrea ima vremena da odmori, nije ih briga za reprezentaciju zbog svih skandala u koje se uvlače Juventusovi igrači te da Italija ne zaslužuje Juventusove igrače u ekipi.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa i ja sam zadovoljan, ja da se pitam ne bih dao nijednom igraču Juventusa da igra za reprezentaciju sve dok ne prestanu ovi stalni medijski ataci na Juventus.
Svaki put nešto izmisle, tako je bilo i 2006. Sad kad nam ništa ne mogu, na silu pokušavaju da upetljaju naše igrače, sve dok ne shvate da je reprezentacija Italije bez Juventusovih igrača obična truba, onda će i prestati.
Treba opozvati igrače za barem jedan ciklus i kad se ne plasiraju na SP i EURO, valjda će doći tobe.
Izgleda da je Cavani solucija ako propadne transfer Van Persiea, važnu ulogu bi tu mogao odigrati Felipe Melo kojeg navodno želi Mazzari.
Danas se i spominje želja mnogobrojnih forumaša Aleksandar Kolarov, ja baš i nisam za njegov dolazak, dobar je on, ali nije on pojačanje za Lige šampiona.
Svaki put nešto izmisle, tako je bilo i 2006. Sad kad nam ništa ne mogu, na silu pokušavaju da upetljaju naše igrače, sve dok ne shvate da je reprezentacija Italije bez Juventusovih igrača obična truba, onda će i prestati.
Treba opozvati igrače za barem jedan ciklus i kad se ne plasiraju na SP i EURO, valjda će doći tobe.
Izgleda da je Cavani solucija ako propadne transfer Van Persiea, važnu ulogu bi tu mogao odigrati Felipe Melo kojeg navodno želi Mazzari.
Danas se i spominje želja mnogobrojnih forumaša Aleksandar Kolarov, ja baš i nisam za njegov dolazak, dobar je on, ali nije on pojačanje za Lige šampiona.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Slažem se s ovime u potpunosti ... smradovi bi da nas provlače kroz žutu štampu svako malo, a hoće igrače za repku.Oxygen je napisao/la:Barza nam izgleda propušta euro, kažu oko 20 dana je out, mada, tek se čeka pregled da se ustanovi.
★★★
http://www.bliner-nightwishtarja.tk/p/blinertv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U-21 sa Irskom, vode 0-1, Marrone i Immobile igraju, kao i Verrati.

Immobile gol sa 23-24 metra, gol mašina, 0-2.
U-21 sa Irskom, vode 0-1, Marrone i Immobile igraju, kao i Verrati.

Immobile gol sa 23-24 metra, gol mašina, 0-2.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.