FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

vedofeelgood
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la vedofeelgood » 02 sep 2012, 18:47

Kako ste najjaci ove godine. Šteta što Jackson nije dosao kod vas, dao bi 30+ 1000000% !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 sep 2012, 18:47

Sta im napraviste :lol: :lol:

Vidim i Mandza dao jednog, fino 8-)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 sep 2012, 18:50

al ne zaustavljaju se ljudi uopšte jbt :lol: :lol:

samo gaze i gaze :roll:
FORZA MARŠAL !!!

anelkabvb
Kontakt:

Post Postao/la anelkabvb » 02 sep 2012, 19:02

Sta kaze komentator na Eurosport...Shaqiri rodjen u Srbiji na Kosovu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 sep 2012, 19:04

evo i Martineza ^^

Švabe redovne mušterije :D

kavaz_
Kontakt:

Post Postao/la kavaz_ » 02 sep 2012, 19:07

Deracina guzova :lol:

Muller danas pokazao da ima kvalitet, i kad bi ovako nastavio igrat, od velike koristi bi bio Bayernu, pa mozda se i u prvu postavu progura

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 sep 2012, 19:24

Javi Martinez - ja nisam gledao nikad ovog frajera ali ovih 15 min mi je dovoljno da mogu slobodno reci da ne vrijedi 40 mil.Pa ljudi Ribery koji je dr.sci. ... je bio 25-6 miliona 8-)
Sa ovom kosarkaskom gradjom ne vidim sta moze dobro ucinit u fazi napada i gradjenu igre...
Ne znam mozda je dobar u defanzivi, ali 40 mil za nekog ko ce vrsit destrukciju igre....

Ovakav tip igraca ne moze vrijedit vise od 20-25 mil !!! Vidjet cemo jos ali stvarno ne vidim kakvu bi on ovakav krakav prednost trebao donijet za 40 mil !!!

@kavaz
Muller pokazao da ima kvalitet ... :shock:
1.gol odbrana spava .golman nije ukrotio nesto sto je mogao - on dotrcao znaci nish spektakularno
2.1:1 s golmanom sutira katastrofalno manduzka zabije
3.citaj 2. samo obrnute uloge
4.fin centarsut ....
Druze vise sretno nego spretno !!!!
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 02 sep 2012, 19:29, ukupno mijenjano 3 puta.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 sep 2012, 19:24

Cestitike na odlicnoj igri i zasluzenoj pobjedi...Nadam se po navijace Bayerna da su njihovi igraci izvukli lekciju iz protekle sezone, jer su i tada u prvim utakmicama prvenstva nabili gol razliku da bi u samom finisu dijela prvenstva poceli da zakazuju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 02 sep 2012, 19:27

Bayern kad se navali nekome na kosti, baš ne popušta i nema milosti. Ubili ste ih k'o mraz papriku.
Naravno da Martinez ne vrijedi 40 milki trenutno, ali to ne znaci da nece vrijedi i više od 40 za par godina ;) momak je odlican igrac, ima talenat, vještinu, tehniku, veliki potencijal....ne može se suditi ni na osnovu par tekmi u novom klubu, a kamoli na osnovu 15 minuta igre

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 sep 2012, 19:30

Svi su se slozili da ne vrijedi tih 40 miliona ali Bayern ga i nije mogao dovesti nikako drugacije.
U Spaniji postoji ta neka klauzula koja se mora ispoštovati i isplatiti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 sep 2012, 19:31

Kakva demonstracija sile al' opet švabe su uvijek bile stalne mušterije.Drago mi je što je Martinez debitovao.

Nisam očekivao od Ibiševića onako seljački i ciganski potez. :evil:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2012, 19:32

Ako se po jutru poznaje dan ovo ce biti jedna idealna sezona, ali ako se ne varam ovako smo svi pricali prosle sezone, na njenom samom pocetku, pa se na kraju izgubio korak.

Danasnja igra je kao iz udzbenika, lopta od noge do noge, puno kvalitetnih proigravnaja prema naprijed sto je na kraju krajeva rezultiralo velikim brojem prilika i cak 6 postignutih golova.

Svabe su pokazivale znake zivota samo u prvih 5 minuta kada su pogodili precku i kada nisu dozvolili Bayernu da se sastavi s loptom, ostatak utakmice je protekao u dominaciji samo jedne ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 02 sep 2012, 19:34

HzBvB je napisao/la:Javi Martinez - ja ga nisam gledao nikad ovog frajera ali ovih 15 min mi je dovoljno da mogu slobodno reci da ne vrijedi 40 mil.Pa ljudi Ribery koji je dr.sci. ... je bio 25-6 miliona 8-)
Ne kažem da Martinez vrijedi 40 mil. ali glupo ga porediti sa Ribery-om. Transfer Ribery-a je urađen 2007. god. kada su cijene kako tako bile normalne ... uostalom treba uzeti u obzir i situaciju u kojoj je bio Ribery (tužbe zbog sumljivog transfera iz Galate u Marsej... pranje novca il sta već ... tada nešto nije ni bilo volje da se on uzme jer je bio rizik a on je sam tražio da ode u veći klub od Marseja) ... Još dodaj da su različiti tipovi igrača itd ...

Moje mišljenje da Guardiola dolazi u Bayern naredne sezone i da je on tražio ovaj transfer ...

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2012, 19:35

HzBvB je napisao/la:Muller pokazao da ima kvalitet ... :shock:
a jel to mozda nema?
il si doso da malo trolas?
ako je ovo drugo, onda ti je bolje da ras.prdis.

sto se tice same tekme, mislim da nakon pobjede protiv redovne musterije ne triba plaho podizati atmosferu.
ono, svi su igrali odlicno, sve je za pet, al nesto vise mozemo rec tek kad se razbuca hanofa, gladbah il domuz - sve protivnici koji su nas dobijali.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 02 sep 2012, 19:36

Sta reci no da sam ponosan na sebe sto navijam za klub kao sto je Bajern MNOGO SMO JAKI ovo je vise od totalne dominacije kakva demonstracija sile momci upamtite da cemo igrati finale LP ,Martinez solidno za 15 minuta ocigledno je da je mali ogroman potencijal da ce za par tekmi pokazati ko je i sta je sjetimo se gustava kada je tek dosao gledajte ga sada nezamjnjiv bice zestoko gustavo ,martinez, svinjcek hhhhhhh ZESTOKO.Momci sve cestitke na demoliranju nadam se da cemo nastaviti sa dominacijom i pokazti da ovaj bayern zeli sve ove sezone div je gladan.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 02 sep 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 sep 2012, 19:36

thulkazal je napisao/la: Moje mišljenje da Guardiola dolazi u Bayern naredne sezone i da je on tražio ovaj transfer ...
:o :lol: :lol: :lol: :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 sep 2012, 19:38

thulkazal je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Javi Martinez - ja ga nisam gledao nikad ovog frajera ali ovih 15 min mi je dovoljno da mogu slobodno reci da ne vrijedi 40 mil.Pa ljudi Ribery koji je dr.sci. ... je bio 25-6 miliona 8-)
Ne kažem da Martinez vrijedi 40 mil. ali glupo ga porediti sa Ribery-om. Transfer Ribery-a je urađen 2007. god. kada su cijene kako tako bile normalne ... uostalom treba uzeti u obzir i situaciju u kojoj je bio Ribery (tužbe zbog sumljivog transfera iz Galate u Marsej... pranje novca il sta već ... tada nešto nije ni bilo volje da se on uzme jer je bio rizik a on je sam tražio da ode u veći klub od Marseja) ... Još dodaj da su različiti tipovi igrača itd ...

Moje mišljenje da Guardiola dolazi u Bayern naredne sezone i da je on tražio ovaj transfer ...
Nisi ti mene shvatio ja nisam poredio njega i Ribery-a kao sto ti hoces da prestavis....
Uporedio cijene jesam ....to je sasvim ok !
U jesi ti otiso daleko sa nagadjenjem , ajde vidjet cemo !

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 02 sep 2012, 19:41

Dobro je pobijedili smo ali ne treba se puno zanositi.Nismo mi "toliko puno" napravili.Samo smo iskoristili prostor koji je "stručnjak" Labaddia ostavio :mrgreen: .Ona 3 gola u drugom poluvremenu su sve pokazala, kod sva 3 bilo više igrača Bayerna u napadu nego onih u odbrani(kod drugog Mullerovog čak 5 na 2).

O Martinezu ne mogu suditi nakon ovih 10-ak minuta tako da ćemo to ostaviti za kasnije ali zato mogu Bastiana.Odigrao je vrhunski nakon onog odsustva, nadajmo se da će čitavu sezonu odigrati na nivou(bez nekih novih povreda) ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 02 sep 2012, 19:42

secer je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Muller pokazao da ima kvalitet ... :shock:
a jel to mozda nema?
il si doso da malo trolas?
ako je ovo drugo, onda ti je bolje da ras.prdis.

sto se tice same tekme, mislim da nakon pobjede protiv redovne musterije ne triba plaho podizati atmosferu.
ono, svi su igrali odlicno, sve je za pet, al nesto vise mozemo rec tek kad se razbuca hanofa, gladbah il domuz - sve protivnici koji su nas dobijali.
Ne trolam....ni najmanje
Muller je uporan,trkac, fino razumije igru...ali neki idividualan kvalitet ne posjeduje, sto je dokazao i sad kad je izasao na golmana....
Htio sam da kazem da ova 2 gola koja je dao nisu protukt neke njegove individualne kvalitete ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2012, 19:44

ok, to se zove iznosenje misljenja, a ne ovo sto ovaj mancesterovac radi.
ne slazem se s tobom, al postujem.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.