FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Kako ste najjaci ove godine. Šteta što Jackson nije dosao kod vas, dao bi 30+ 1000000% !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Sta im napraviste
Vidim i Mandza dao jednog, fino

Vidim i Mandza dao jednog, fino

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Sta kaze komentator na Eurosport...Shaqiri rodjen u Srbiji na Kosovu...

evo i Martineza ^^
Švabe redovne mušterije
Švabe redovne mušterije

Deracina guzova 
Muller danas pokazao da ima kvalitet, i kad bi ovako nastavio igrat, od velike koristi bi bio Bayernu, pa mozda se i u prvu postavu progura

Muller danas pokazao da ima kvalitet, i kad bi ovako nastavio igrat, od velike koristi bi bio Bayernu, pa mozda se i u prvu postavu progura
Javi Martinez - ja nisam gledao nikad ovog frajera ali ovih 15 min mi je dovoljno da mogu slobodno reci da ne vrijedi 40 mil.Pa ljudi Ribery koji je dr.sci. ... je bio 25-6 miliona
Sa ovom kosarkaskom gradjom ne vidim sta moze dobro ucinit u fazi napada i gradjenu igre...
Ne znam mozda je dobar u defanzivi, ali 40 mil za nekog ko ce vrsit destrukciju igre....
Ovakav tip igraca ne moze vrijedit vise od 20-25 mil !!! Vidjet cemo jos ali stvarno ne vidim kakvu bi on ovakav krakav prednost trebao donijet za 40 mil !!!
@kavaz
Muller pokazao da ima kvalitet ...
1.gol odbrana spava .golman nije ukrotio nesto sto je mogao - on dotrcao znaci nish spektakularno
2.1:1 s golmanom sutira katastrofalno manduzka zabije
3.citaj 2. samo obrnute uloge
4.fin centarsut ....
Druze vise sretno nego spretno !!!!

Sa ovom kosarkaskom gradjom ne vidim sta moze dobro ucinit u fazi napada i gradjenu igre...
Ne znam mozda je dobar u defanzivi, ali 40 mil za nekog ko ce vrsit destrukciju igre....
Ovakav tip igraca ne moze vrijedit vise od 20-25 mil !!! Vidjet cemo jos ali stvarno ne vidim kakvu bi on ovakav krakav prednost trebao donijet za 40 mil !!!
@kavaz
Muller pokazao da ima kvalitet ...

1.gol odbrana spava .golman nije ukrotio nesto sto je mogao - on dotrcao znaci nish spektakularno
2.1:1 s golmanom sutira katastrofalno manduzka zabije
3.citaj 2. samo obrnute uloge
4.fin centarsut ....
Druze vise sretno nego spretno !!!!
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 02 sep 2012, 19:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Cestitike na odlicnoj igri i zasluzenoj pobjedi...Nadam se po navijace Bayerna da su njihovi igraci izvukli lekciju iz protekle sezone, jer su i tada u prvim utakmicama prvenstva nabili gol razliku da bi u samom finisu dijela prvenstva poceli da zakazuju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bayern kad se navali nekome na kosti, baš ne popušta i nema milosti. Ubili ste ih k'o mraz papriku.
Naravno da Martinez ne vrijedi 40 milki trenutno, ali to ne znaci da nece vrijedi i više od 40 za par godina
momak je odlican igrac, ima talenat, vještinu, tehniku, veliki potencijal....ne može se suditi ni na osnovu par tekmi u novom klubu, a kamoli na osnovu 15 minuta igre
Naravno da Martinez ne vrijedi 40 milki trenutno, ali to ne znaci da nece vrijedi i više od 40 za par godina

Svi su se slozili da ne vrijedi tih 40 miliona ali Bayern ga i nije mogao dovesti nikako drugacije.
U Spaniji postoji ta neka klauzula koja se mora ispoštovati i isplatiti ..
U Spaniji postoji ta neka klauzula koja se mora ispoštovati i isplatiti ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kakva demonstracija sile al' opet švabe su uvijek bile stalne mušterije.Drago mi je što je Martinez debitovao.
Nisam očekivao od Ibiševića onako seljački i ciganski potez.
Nisam očekivao od Ibiševića onako seljački i ciganski potez.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako se po jutru poznaje dan ovo ce biti jedna idealna sezona, ali ako se ne varam ovako smo svi pricali prosle sezone, na njenom samom pocetku, pa se na kraju izgubio korak.
Danasnja igra je kao iz udzbenika, lopta od noge do noge, puno kvalitetnih proigravnaja prema naprijed sto je na kraju krajeva rezultiralo velikim brojem prilika i cak 6 postignutih golova.
Svabe su pokazivale znake zivota samo u prvih 5 minuta kada su pogodili precku i kada nisu dozvolili Bayernu da se sastavi s loptom, ostatak utakmice je protekao u dominaciji samo jedne ekipe.
Danasnja igra je kao iz udzbenika, lopta od noge do noge, puno kvalitetnih proigravnaja prema naprijed sto je na kraju krajeva rezultiralo velikim brojem prilika i cak 6 postignutih golova.
Svabe su pokazivale znake zivota samo u prvih 5 minuta kada su pogodili precku i kada nisu dozvolili Bayernu da se sastavi s loptom, ostatak utakmice je protekao u dominaciji samo jedne ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne kažem da Martinez vrijedi 40 mil. ali glupo ga porediti sa Ribery-om. Transfer Ribery-a je urađen 2007. god. kada su cijene kako tako bile normalne ... uostalom treba uzeti u obzir i situaciju u kojoj je bio Ribery (tužbe zbog sumljivog transfera iz Galate u Marsej... pranje novca il sta već ... tada nešto nije ni bilo volje da se on uzme jer je bio rizik a on je sam tražio da ode u veći klub od Marseja) ... Još dodaj da su različiti tipovi igrača itd ...HzBvB je napisao/la:Javi Martinez - ja ga nisam gledao nikad ovog frajera ali ovih 15 min mi je dovoljno da mogu slobodno reci da ne vrijedi 40 mil.Pa ljudi Ribery koji je dr.sci. ... je bio 25-6 miliona![]()
Moje mišljenje da Guardiola dolazi u Bayern naredne sezone i da je on tražio ovaj transfer ...
a jel to mozda nema?HzBvB je napisao/la:Muller pokazao da ima kvalitet ...![]()
il si doso da malo trolas?
ako je ovo drugo, onda ti je bolje da ras.prdis.
sto se tice same tekme, mislim da nakon pobjede protiv redovne musterije ne triba plaho podizati atmosferu.
ono, svi su igrali odlicno, sve je za pet, al nesto vise mozemo rec tek kad se razbuca hanofa, gladbah il domuz - sve protivnici koji su nas dobijali.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Sta reci no da sam ponosan na sebe sto navijam za klub kao sto je Bajern MNOGO SMO JAKI ovo je vise od totalne dominacije kakva demonstracija sile momci upamtite da cemo igrati finale LP ,Martinez solidno za 15 minuta ocigledno je da je mali ogroman potencijal da ce za par tekmi pokazati ko je i sta je sjetimo se gustava kada je tek dosao gledajte ga sada nezamjnjiv bice zestoko gustavo ,martinez, svinjcek hhhhhhh ZESTOKO.Momci sve cestitke na demoliranju nadam se da cemo nastaviti sa dominacijom i pokazti da ovaj bayern zeli sve ove sezone div je gladan.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 02 sep 2012, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
thulkazal je napisao/la: Moje mišljenje da Guardiola dolazi u Bayern naredne sezone i da je on tražio ovaj transfer ...

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Nisi ti mene shvatio ja nisam poredio njega i Ribery-a kao sto ti hoces da prestavis....thulkazal je napisao/la:Ne kažem da Martinez vrijedi 40 mil. ali glupo ga porediti sa Ribery-om. Transfer Ribery-a je urađen 2007. god. kada su cijene kako tako bile normalne ... uostalom treba uzeti u obzir i situaciju u kojoj je bio Ribery (tužbe zbog sumljivog transfera iz Galate u Marsej... pranje novca il sta već ... tada nešto nije ni bilo volje da se on uzme jer je bio rizik a on je sam tražio da ode u veći klub od Marseja) ... Još dodaj da su različiti tipovi igrača itd ...HzBvB je napisao/la:Javi Martinez - ja ga nisam gledao nikad ovog frajera ali ovih 15 min mi je dovoljno da mogu slobodno reci da ne vrijedi 40 mil.Pa ljudi Ribery koji je dr.sci. ... je bio 25-6 miliona![]()
Moje mišljenje da Guardiola dolazi u Bayern naredne sezone i da je on tražio ovaj transfer ...
Uporedio cijene jesam ....to je sasvim ok !
U jesi ti otiso daleko sa nagadjenjem , ajde vidjet cemo !
Dobro je pobijedili smo ali ne treba se puno zanositi.Nismo mi "toliko puno" napravili.Samo smo iskoristili prostor koji je "stručnjak" Labaddia ostavio
.Ona 3 gola u drugom poluvremenu su sve pokazala, kod sva 3 bilo više igrača Bayerna u napadu nego onih u odbrani(kod drugog Mullerovog čak 5 na 2).
O Martinezu ne mogu suditi nakon ovih 10-ak minuta tako da ćemo to ostaviti za kasnije ali zato mogu Bastiana.Odigrao je vrhunski nakon onog odsustva, nadajmo se da će čitavu sezonu odigrati na nivou(bez nekih novih povreda)

O Martinezu ne mogu suditi nakon ovih 10-ak minuta tako da ćemo to ostaviti za kasnije ali zato mogu Bastiana.Odigrao je vrhunski nakon onog odsustva, nadajmo se da će čitavu sezonu odigrati na nivou(bez nekih novih povreda)

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ne trolam....ni najmanjesecer je napisao/la:a jel to mozda nema?HzBvB je napisao/la:Muller pokazao da ima kvalitet ...![]()
il si doso da malo trolas?
ako je ovo drugo, onda ti je bolje da ras.prdis.
sto se tice same tekme, mislim da nakon pobjede protiv redovne musterije ne triba plaho podizati atmosferu.
ono, svi su igrali odlicno, sve je za pet, al nesto vise mozemo rec tek kad se razbuca hanofa, gladbah il domuz - sve protivnici koji su nas dobijali.
Muller je uporan,trkac, fino razumije igru...ali neki idividualan kvalitet ne posjeduje, sto je dokazao i sad kad je izasao na golmana....
Htio sam da kazem da ova 2 gola koja je dao nisu protukt neke njegove individualne kvalitete

ok, to se zove iznosenje misljenja, a ne ovo sto ovaj mancesterovac radi.
ne slazem se s tobom, al postujem.
ne slazem se s tobom, al postujem.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.