NBA standardno successful

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hokej, koga ebe (nemrem virovat da su im ovi indijanci uvalili 4 komada), ja ga jos svezao sa affalo over i orlando kontra hendikep +11,5 (DEBELI WIN)dr.van nostrand je napisao/la:Flamesi "sprzili" Avalanche, epilog je da su nakon niza ut. bez golova sinoc uspjeli zabiti cak 4 komada![]()
NBA standardno successful
nema na čemu, samo pitajte, Nex sve zna...hoshafka je napisao/la:fala puno Nexus
sve u sriduAdmir_Sa je napisao/la:veceras imam 6 overa, molim vas nemojte te igrati![]()
pekovic
karter-wiliams
aflalo
grifin
johnson
tig
Believe je napisao/la:Bingham pisalo na wwinu da počinje u 13:30
odigram keca
odem u 13:42 na rezultate da vidim
kad ono 2:0 za Binghama a piše da je počelo u 13:10
pa ja sam genije
Tako je mene Premier nacuturio sa Izraelcima.Poceli u 13:30 ja 40 minuti odigrao sve po kvotama al morao dodat jos parova i ove sto sam dodao pao a ostalo kvota 1.A uplacivao po 10 kmBelieve je napisao/la:Ako Bingham izgubi,neće poništit
Ako dobije,hoće
Ako i ovo uspije prokockati, onda jbgBelieve je napisao/la:Ako Bingham izgubi,neće poništit
Ako dobije,hoće
pomiješao si, trumpu je uzeo samo 1 frejm jučer..Forster je napisao/la:2:1 protiv Trumpa
Ovi na oficijalnoj stranici pogrijesilibevanda4 je napisao/la:pomiješao si, trumpu je uzeo samo 1 frejm jučer..Forster je napisao/la:2:1 protiv Trumpa
al ostale mečeve je gadno kiksao. Praktički sigurne pobjede izgubio. Valjda se ne ponavlja i danas isti scenario.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.