Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 16:08

fera je napisao/la:
Andres je napisao/la:Mislim da je LLorente prevelika klasa da bi igrao u LFC . Moze covjek birat gdje ce igrat, a covjek kao i svaki Baskijac je lojalan svom klubu 100% ....Njeega zaboravite il dajte jedno 60 miliona funti...Realno kad Caroll vrijedi 35 , onda ovaj vrijedi 60... Razlika u klasi je ocita ;)
ma prevelik je on igrac da pređe u ovako mali klub kao sto je liverpool :D
I ja gledam i ne vjerujem šta je napisao . :)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 16:15

Naravno da je mali klub kad uzmes u obzir da su hladno djebali Real,Barcelonu,Manxhester, Milan....to sto je imo titule i 70tih godina , to ostavi za nase dede i nane... Realnost je da je trenutno samo Solidan klub !

LFC4ever
Kontakt:

Post Postao/la LFC4ever » 04 feb 2011, 16:16

Andres je napisao/la:Naravno da je mali klub kad uzmes u obzir da su hladno djebali Real,Barcelonu,Manxhester, Milan....to sto je imo titule i 70tih godina , to ostavi za nase dede i nane... Realnost je da je trenutno samo Solidan klub !
Ti se uzgubio u vremenu i prostoru,shvatit cemo te :roll:

CUJ SOLIDAN :lol: :lol: :o
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.

The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 16:21

LFC4ever je napisao/la:
Andres je napisao/la:Naravno da je mali klub kad uzmes u obzir da su hladno djebali Real,Barcelonu,Manxhester, Milan....to sto je imo titule i 70tih godina , to ostavi za nase dede i nane... Realnost je da je trenutno samo Solidan klub !

Ne vjerovatno ste veliki klub a nste titulu Lige uzeli neznam ni sam koliko godina, podsjeti me ti ??? Kao vi sad pripadate samoj Evropskoj eliti '??? Ne kenja puno , to sto ste osvajali osvajali ste i to ce se pamtit ,ali podosta godina LvP ne pripada samoj Evropskoj eliti ....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 feb 2011, 16:24

Prežvakana tema prije godinu dana što se ovog foruma tiče, svi klubovi mogu samo da zavide na Liverpoolovoj
prošlosti, broju trofeja i slično... Kakve samo navijače imamo, 20 godina bez trofeja pa opet
uz svoj tim ( srcem i dušom ), a vi koji ste počeli za Barcu navijati od 2006, Chelsea od Abramovića se ne javljajte.

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 04 feb 2011, 16:28

Andres je napisao/la:
LFC4ever je napisao/la:

Ne vjerovatno ste veliki klub a nste titulu Lige uzeli neznam ni sam koliko godina, podsjeti me ti ??? Kao vi sad pripadate samoj Evropskoj eliti '??? Ne kenja puno , to sto ste osvajali osvajali ste i to ce se pamtit ,ali podosta godina LvP ne pripada samoj Evropskoj eliti ....
aj ba andres ne jedi gov.... ocito se vidi da nevolis liverpool i neznam sta radis na nasoj stranici dali ti je cilj da provociras ili neznam sta ali molim te ako ces tako pricati nisi dobrodosao...
Svi ovi novopeceni anvijaci su se digli sada barselona osvaja trofeje i ja navijam za barseloni pa dodes nama ovdje srat... ja imam 19 godina i od kako znam za sebe navijam za liverpool i navijacu za nas je liverpool NAJ VECI klub a ima nas dosta zato ako nemas sta pametno reci mozes da ides..... :twisted:
YNWA

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 feb 2011, 16:29

Evo jedne dobre vijesti, ukoliko ovi stvarno pogadjaju Henryeve misli :D

Liverpool's principal owner John Henry has hinted he may choose to redevelop Anfield rather than build a new stadium in Stanley Park.

After buying the club in October, Henry said he would weigh up both options.

But the fervent atmosphere at Liverpool's current home appears to have swayed his thinking.

"The Kop is unrivalled," said Henry. "The atmosphere, I was really surprised because we've heard so much about needing a new stadium."

Liverpool have long been planning to build a 60,000-seater stadium at Stanley Park, adjacent to the 45,000-capacity Anfield, but work has yet to begin because of problems with funding under previous owners Tom Hicks and George Gillett.

Henry faced the same dilemma when he took over the Boston Red Sox in 2002, eventually opting to refurbish the baseball team's historic Fenway Park home.

Henry told Fox Soccer Channel: "We were surprised at how beautiful Anfield was both viewing it as an empty stadium and then with the first game.
"It would be hard to replicate that feeling anywhere else."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 feb 2011, 16:29

Andres je napisao/la:
LFC4ever je napisao/la:

nema mi nista mrze nego kad neko dijete pocne pametovati, prati fudbal 3-4 godine, i misli da sve zna :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 16:35

Te su furke glavne...Svaki navijac barce je od 2006, dobar trip.... Svaki navijac Reala je od 2002..
Inace svaki LvP navijac je ono iz vremena 1960 , itd.... Nebudi smjesan jedan i drugi.. ja govorim Realne stvari vi 20 godina niste osvojili titulu i nemozete bit veliki klub !!! Da niste uzeli 5 , OK, ali kume 20 godina plus ova , to je malo previse !Veliku historiju imate , a sadasnjost vam je prosjecna .... Navijace ce te uvjek imati najbolje u Engleskoj.... ali ipak 20 godina je previse...
Ne mrzim LvP , ali kad vidim kako pljujete po Nandu zgadite mi se....Do neki dan vam je bio Boq sad vam je glano sovat i pljuvat.....Torres je vas najbolji igrac u zadnjim godinama , htjeli ili ne to je tako....dobili ste 50 miliona i sutite....Kupili ste Suareza koji je fantastican igrac... i doveli ste onu motiku za 41 milion , gdje vas je Castlle udario pu usima,... Mislm da ni City niti Real nebi napravili takvu glupost.. al et nadam se da ce vasm se isplatiti.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 feb 2011, 16:55

Ja pratim fudbal od SP 2006 :D :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 feb 2011, 16:56

Andres je napisao/la:doveli ste onu motiku za 41 milion , gdje vas je Castlle udario pu usima,... Mislm da ni City niti Real nebi napravili takvu glupost.. al et nadam se da ce vasm se isplatiti.
Možda oni ne bi, al' Barcelona bi. Najsvježiji primjeri: Ibrahimović :lol: , Chingrinsky :lol: , Hleb :lol: , Keirison :lol: , Adriano(10 miliona :lol: )...

Dakle momčino, troluješ gore od @Paje, tako da...Barca igra najbolje trenutno, al' ti izvaljuješ gluposti kojih bi se postidio i jedan bh političar.

Uživaj u ovim mega transferima Barcelone, koja je svima pokazala kako treba poslovati, te na kraju moliti Shakhtar da uzme nazad Chingrinskyja, jer momak ne može igrati ni u Extramaduri. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 04 feb 2011, 16:56

e stvarno si za medalje jarane, sta ti hoces ovdje ustvari !? vidim ovaj post iznad momak govori da "opet provociras" izgleda da ti je to u opisu radnog mjesta, vidim i da si toliko jadan da nekome psujes i spominjes majku po forumu, to je veoma nisko ! Mogao si naucit i pravopis, jer vidim da ti je i on slaba tacka bas kao i ta boljka koja te muci da je EPL jaca od La Primere, i ti sad raspravljas o tome kako Liverpool nije veliki klub, pa cujes li ti sebe covjece, ocigledno ne, prosipas gluposti i spamas jer izgleda nemas pametnijeg posla ! HTIO TI TO PRIZAT ILI NE ALI LIVERPOOL JE NAJVECI ENGLESKI I JEDAN OD NAJVECIH EVROPSKIH KLUBOVA !!!

i da, drzi se ti svoje Barce, eto bas se trudis da mi je ogadis, vrati se u osnovnu ako si uopste izasao iz nje pa onda komentarisi i iznosi neko pametnije misljenje a ne ove gluposti i nebuloze !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 feb 2011, 17:00

Andres je napisao/la:Te su furke glavne...Svaki navijac barce je od 2006, dobar trip.... Svaki navijac Reala je od 2002..
Inace svaki LvP navijac je ono iz vremena 1960 , itd.... Nebudi smjesan jedan i drugi.. ja govorim Realne stvari vi 20 godina niste osvojili titulu i nemozete bit veliki klub !!! Da niste uzeli 5 , OK, ali kume 20 godina plus ova , to je malo previse !Veliku historiju imate , a sadasnjost vam je prosjecna .... Navijace ce te uvjek imati najbolje u Engleskoj.... ali ipak 20 godina je previse...
Ne mrzim LvP , ali kad vidim kako pljujete po Nandu zgadite mi se....Do neki dan vam je bio Boq sad vam je glano sovat i pljuvat.....Torres je vas najbolji igrac u zadnjim godinama , htjeli ili ne to je tako....dobili ste 50 miliona i sutite....Kupili ste Suareza koji je fantastican igrac... i doveli ste onu motiku za 41 milion , gdje vas je Castlle udario pu usima,... Mislm da ni City niti Real nebi napravili takvu glupost.. al et nadam se da ce vasm se isplatiti.
1) Ovdje se piše 1960. ( jer poslije rednog broja ide tačka ).
2) Zatim ne ide zarez, jer je zarez tu višak.
3) Rječica "ne" u odričnim oblicima glagola se piše rastavljeno.
4) Nema potrebe za dvije tačke na kraju rečenice, naprotiv u bosanskom jeziku stavlja se samo jedna tačka na kraju rečenice.
5) Samim tim, početno slovo naredne rečenice se piše velikim slovom.
6) Riječ realne se piše malim slovomu ako se nalazi u sredini riječi.
7) Poslije riječi stvari treba tačka da dođe na kraju, jer je to rečenica koja ima smisla.
8) Samim ti, Vi se piše velikim slovom jer je to nova rečenica.
9) Ok se piše malim slovom u sredini rečenice.
10) Na kraju rečenice, ponavljam, ide samo jedna tačka.
11) Nema potrebe za 4 tačke jer je to neispravno, ovdje treba da dođe zarez.
12) Opet isto.
13) Kada imaš veznik i onda su tačke bespotrebne.
14) Nije pu, nego po, ušima. Pu je metaforičko značenje za pljuvati na bosanskom jeziku.
15) Ovdje imaš zarez i tri tačke, tačke su bespotrebne.
16) Ako je tačka, onda si u pravu za veliko slovo. Međutim, ti si stavio zarez, tako da je veliko slovo ovdje gramatički neispravno. Nije valjda da sam sebe persiraš? :roll:
17) Opet dvije tačke, a samo je jedna potrebna.
18) U ovom slučaju si trebao stavljati apostrofe al' et', međutim nisi, pa se ove riječi na bosanskom pišu ali eto.
19) Mislim da si ovdje htio reći vama a ne vasm. Usput, gramatički cijelu rečenicu si trebao napisati ovako ali eto nadam se da će se vama isplatiti. Loš ti je raspored riječi u rečenici.

P.S. Imaš 19 štamparskih grešaka ( koje sam našao od oka ), tako da bi se trebao posvetiti pravopisu bosanskog jezika, da bi te mogli razumjeti tvoji sugrađani o čemu ti pričaš. Kad budeš pričao bosankim jezikom onda nam opet dođi da promuhabetimo koju. Mahsuz pozdrav od peterostrukog prvaka evrope.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 04 feb 2011, 18:50, ukupno mijenjano 2 puta.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2011, 17:03

Monolog je napisao/la:
Andres je napisao/la:doveli ste onu motiku za 41 milion , gdje vas je Castlle udario pu usima,... Mislm da ni City niti Real nebi napravili takvu glupost.. al et nadam se da ce vasm se isplatiti.
Možda oni ne bi, al' Barcelona bi. Najsvježiji primjeri: Ibrahimović :lol: , Chingrinsky :lol: , Hleb :lol: , Keirison :lol: , Adriano(10 miliona :lol: )...

Dakle momčino, troluješ gore od @Paje, tako da...Barca igra najbolje trenutno, al' ti izvaljuješ gluposti kojih bi se postidio i jedan bh političar.

Uživaj u ovim mega transferima Barcelone, koja je svima pokazala kako treba poslovati, te na kraju moliti Shakhtar da uzme nazad Chingrinskyja, jer momak ne može igrati ni u Extramaduri. :lol:

ja ti kažem da ima gorih od Paje ,a pogotovo ovaj Andres ,Mandrak i companija :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 feb 2011, 17:04

Sto se raspravljate s botom,trujete temu bezveze,mani te se toga....iznenadili ste me prateci postove ovog bota pustite ga neka pise,pokvarit ce se njemu tastatura ;) :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 feb 2011, 17:06

Znači ovdje i nakon dvije i po godine mog forumarenja ovdje ima još neko ko nije naučio da se ne smije provocirati na ovoj temi istoimeni klub i govoriti da je mali jer se zna kako se završi kada se to radi... Ne mogu da vjerujem da možeš reći nešto tako još na ovoj temi... Barcelona je možda sada najbolji klub, ali vidjet ćemo do kada će to biti.... ;) ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 feb 2011, 17:07

Ja mislim da je Liverpool itekako profitirao ovim transferima, cinjenica je da je Carol placen vise nego sto objektivno vrijedi, ali takva je situacija bila, zbog hitnosti transfera i cijena je vrtoglavo porasla, ali isto tako je i Liverpool uzeo za Torresa vjerovatno duplo vise para nego sta vrijedi, uzevsi u obzir njegove povrede, tako da Liverpool nije nista u nekom gubitku, sam Suarez ce nadomjestiti Torresa sjajno, Carola ste tu pride dobili.

Sad mozda je bilo pametnije da ga niste dovodili, da ste uzeli nekog u sredini i lijevog beka, al posto nije bilo vremena, moralo se sta se moralo, kad na ljeto dovedete jos dvojicu koja vam fale, znaci neko ko ce drzati sredinu sa gerardom i meirelesom, te jedan mocan lijevi bek, Liverpool ce ponovo biti jako respektabilan
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 feb 2011, 17:09

ma ljudi sta se svađate sa ovim adresom lik je trol samo ga ignorisite :D
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 feb 2011, 17:12

Andres je napisao/la:ibrahimovc je jako solodni igrao , prodat je jer ne odgovara stilu igre
Što je onda kupljen? :lol: Ibrahimović je samo imao "nabildane" brojke(u onakvoj Barci bi ih i Lazar Popović im'o :mrgreen: ), a svi su znali da kada igra Ibra, da je Barca tada najranjivija i najslabija. Pa nije li tebi čudno što je Pep izveo Ibrahimovića i uveo Krkića u uzvratnoj utakmici polufinala CL? Dakle, Ibrahimović je NAJVEĆA Barcelonina greška(veća čak i od kupovine Arsenalovog poluigrača Hleba i antitalenta Chyngrinskog(ili kako se već piše)).
Andres je napisao/la:A ako ko dobro posluje to onda radi barca
Da, dovesti igrača za nekih 50-ak miliona Eura, a sljedeće sezone ga dati na posudbu. :lol: Dovesti štopera sumnjivih kvaliteta za 25 miliona Eura a prodati(moliti Shakhtar da ga kupi) za 15-ak(također, bitno je istaći da je momak odigr'o nekih 5-6 utakmica za Barcu u kojima je pokaz'o svoj antitalenat). Adriano, Maxwell, Hleb, Keirison, da ne zaboravim onog mladog Urugvajca koji je bio u Juventusu, a sada je u Sevilli. Kako mu bješe ime? :lol: Tačno, niko ga se i ne sjeća. :lol:

Btw, nije li Barca objelodanila gubitak? Naravno da jeste, stoga nemoj mi tih priča kako Barca najbolje posluje, jer to nije istina. Ako baš hoćeš ekipu koja dobro posluje, to je Arsenal, to su Porto, Lyon, Benfica...Barca i ostali velikani to sigurno nisu(zato i jesu velikani).
Andres je napisao/la:vi inace poslujete odlicno
Odlično, evo prodali smo tu "motku" Carrolla za 35 miliona funti(da, nisam to želio, al' ne pitam se ja ništa), tako da smo u plusu(Naravno da si mislio da sam navijač Liverpoola, pa si me mislio izbaciti tim jeftinim potezom o "našem" poslovanju).
Andres je napisao/la:zato i stojite gdje jeste
Ušli iz Championshipa i sasvim dobro stojimo u Premiershipu. Ja zadovoljan, ne znam za ostale(hint: pogledati šta piše u zagradi u prethodnoj replici).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 feb 2011, 17:15

Monolog zove se Martin Casreses ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.