Dvije pobjede mi se cine nerealne. Ako bi morali izgubitijednu. Ja bi radije iz kupa da nas izbace, a nama tri boda u prvenstvu.LjoZee je napisao/la:Valja se sad pomarisati sa Mulalicem i to dva puta u 7 dana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bzvze zivce gubite braco, dok se ne ukinu ustaljene procedure nema nama napretka, ocekivanja svedite na minimum i ljepota.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
- Kontakt:
Pa dobro ocekivanja su uvijek minimum Europa. Na dobrom smo putu trenutno sto se toga tice.Zeljo92 je napisao/la:Bzvze zivce gubite braco, dok se ne ukinu ustaljene procedure nema nama napretka, ocekivanja svedite na minimum i ljepota.
- Neandertalac
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom trenutno ne vidim ekipu u ligi koja nam može parirati. Odavno Željo nije igrao ovako dopadljivo, iz prve, bez onih beskonacnih ispucavanja i sa igračima koji u svakom trenutku znaju šta rade. Oduševljava brza izmjena pasova, lucidnost, igra 1 na1, granitna defanziva, utrcavanja i briljantna završnica. Jednostavno vidljiv je kvalitet više u odnosu na protivnike.
Za kraj apsolutno sam siguran da bi Gosk, Celik i ostali u jačim ligama iz okruženja bili bitan faktor pa vjerovatno i konkurenti za izlazak u evropu.
Za kraj apsolutno sam siguran da bi Gosk, Celik i ostali u jačim ligama iz okruženja bili bitan faktor pa vjerovatno i konkurenti za izlazak u evropu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Željezničar
I ja cisto sumnjam da ih mozemo dva puta mlatnuti. Sa ovakvom igrom da Bog da i jednom, ali hajd. Mora biti bolje jer gore ne moze.samoposmatram je napisao/la:Dvije pobjede mi se cine nerealne. Ako bi morali izgubitijednu. Ja bi radije iz kupa da nas izbace, a nama tri boda u prvenstvu.LjoZee je napisao/la:Valja se sad pomarisati sa Mulalicem i to dva puta u 7 dana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Njihova mana je ne tako siroka klupa pa vecina igraca ce igrati 3 utakmice u 8 dana. Ako Ado uspije dobro izrotirati ekipu mozemo ih dobiti obje utakmice posebno je vazna ona u prvenstvu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- plavousrcu
- Kontakt:
Ako cemo se bojati Mladosti i to na Grbavici onda motaj kablove. Nemamo igru, ali skupljamo bodove i trebala bi igra biti bolja.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kemu treba na posudbu poslati, da se kali. Zajmovica, Elsnera, Graovca, Kajkuta i ostale istrpiti nekih godinu ili bar šest mjeseci. Ima tu potencijala, vidjecete.
Takođe Veca mi je nesiguran. Ne znam, realno red je da Bobić dobije šansu. Pa Slavko koji je bio golman ga je tražio a sjećam se da je u Veležu briljirao, primio samo 60 golova.
Takođe Veca mi je nesiguran. Ne znam, realno red je da Bobić dobije šansu. Pa Slavko koji je bio golman ga je tražio a sjećam se da je u Veležu briljirao, primio samo 60 golova.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tri boda u prvenstvu je pod moranje. Sto pise Maldini nasa prednost je sirina. Zrinjski je u krizi, iz koje lako moze izaci sa boljim rotacijama. Sarajevo sa Husrefom krpi rupu ka vrhu. Siroki se stabilizovao. Prvenstvo treba da nam bude prioritet.LjoZee je napisao/la:I ja cisto sumnjam da ih mozemo dva puta mlatnuti. Sa ovakvom igrom da Bog da i jednom, ali hajd. Mora biti bolje jer gore ne moze.samoposmatram je napisao/la:Dvije pobjede mi se cine nerealne. Ako bi morali izgubitijednu. Ja bi radije iz kupa da nas izbace, a nama tri boda u prvenstvu.LjoZee je napisao/la:Valja se sad pomarisati sa Mulalicem i to dva puta u 7 dana.
Mi imamo veliki broj igraca ako racunamo one iz B tima, ali sve se vrti oko 13-14 igraca. Vecina njih sluzi za ove prijateljske protiv Famosa i slicno. Dovoljno je pogledati nasu klupu u vecini utakmica. Tanka bas.
Nadam se da ce Hajdarevic imati vecu minutazu u nastavku i da nece biti zapostavljen zbog Slovenca. Momak ima ugovor do kraja sezone i mozemo ga vrlo lako izgubiti ako mu Adzem ne bude pruzao sansu jer ce ici negdje gdje ce imati vecu minutazu. I ovako je zadnji potpisao ugovor, a momak je zaista potencijal.
Nadam se da ce Hajdarevic imati vecu minutazu u nastavku i da nece biti zapostavljen zbog Slovenca. Momak ima ugovor do kraja sezone i mozemo ga vrlo lako izgubiti ako mu Adzem ne bude pruzao sansu jer ce ici negdje gdje ce imati vecu minutazu. I ovako je zadnji potpisao ugovor, a momak je zaista potencijal.
Zajmović je potpisao na pola godine sa opcijom produženja na 2 i po godine, tako da će mu ovaj naredni period biti ključan ukoliko želi da se izbori za produženje ugovora.
LjoZee je napisao/la:Mi imamo veliki broj igraca ako racunamo one iz B tima, ali sve se vrti oko 13-14 igraca. Vecina njih sluzi za ove prijateljske protiv Famosa i slicno. Dovoljno je pogledati nasu klupu u vecini utakmica. Tanka bas.
Znam da nije prejaka klupa ali opet mi lakse mozemo zarotirati 4-5 igraca a da se na igri ne osjeti nego mladost. Imas Zeca koji moze zamjenit Zaimovica, Hajdarevic Sabana, Stevo moze u spic Zera iza njega da odmoris Kajkuta i Voju. To sam ja mislio kad sam govorio da je nama lakse nego njim
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- MocMahale444
Imamo super priliku da uzmemo barem kup ove godine. Mozda Siroki da bude pravio probleme ali vrijeme je da i njih odradimo ko neku svabicu.
Samo jako i zestoko treba, kakva mladost kakvi bakraci nataknem ih na napojnu zilu.
Mi smo slabi ali druge ekipe koje su ostale u tom takmicenju su karNa.
Samo jako i zestoko treba, kakva mladost kakvi bakraci nataknem ih na napojnu zilu.
Mi smo slabi ali druge ekipe koje su ostale u tom takmicenju su karNa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma na Nikolica, Markovica, Hasanovica i te se ocigledno ne racuna vise. Nema ih ni na klupi vec dugo.
Sto su se po fejsu i instagramu raspisali da Adzem ode. Bas dosta komentara u kojem traze njegov odlazak.
Sto su se po fejsu i instagramu raspisali da Adzem ode. Bas dosta komentara u kojem traze njegov odlazak.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ne znam za vas ali za mene je Elsner unio sigurnost ulaskom u igru. Tačno ono što nam je falilo u sredini.
Onaj pas kod aut linije, nikome.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Ne znam za vas ali za mene je Elsner unio sigurnost ulaskom u igru. Tačno ono što nam je falilo u sredini.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- kyrieirving
- Kontakt:
Pitam se da li bi dobili da ga nismo zabili odma.Sledece kolo imamo priliku da se izjednacimo sa prvim ko bi reko posle onog poraza nad zrinjskim.Siroki No.1 favorit za titulu
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
Cestitke na pobjedi. Ali slabo smo igrali. Zaimovic nije nista do sada pokazao.al bas nista. Mislim da nemamo ekipu za prva dva mjesta, ukoliko se nesto ne promjeni. Ubiparip ok igrac. Bit ce pojacanje definitivno.
Zasad Sarajevo mi djeluje najjace u ovoj ligi. Bar po prikazanom u zadnje 2 utakmice. Igracki su ispred ostalih.
Zasad Sarajevo mi djeluje najjace u ovoj ligi. Bar po prikazanom u zadnje 2 utakmice. Igracki su ispred ostalih.
Problem je sto mi ove sezone imamo tri utakmice koje smo dobro odigrali. GOSK prvo kolo, Krupa i Celik i mozda donekle ona protiv Borca. Ostalo je sve bilo patnja. Siroki nas se hladno mogao uzeti na Grbavici okvir gola nas spasio dva puta, Zrinjski nas porazio kuci. Vitez pobijedili autogolom. I onaj poraz od Slobode dovoljno govori o nasem kvalitetu i stanju u glavama igraca. Svako kolo se covjek nada da cemo biti bolji, ali realno gledajuci ova ekipa je za 3-4 mjesto. Da je nekako izgurati do zime.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 22 okt 2017, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kod Elsnera mi se sviđa njegova želja, brutalna snaga u duelima, čitanje igre i visoki presing. Kako je samo ispratio onog kao metak brzog stopera Goška i stigao bi ga da je ovaj stao na centru.
Kako je samo građen, atleta prava. Može on i stopera igrati?
Kako je samo građen, atleta prava. Može on i stopera igrati?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.