FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dirk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dirk » 24 jun 2011, 21:39

Al im ga prijatelji suknuse :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 21:41

I uz saopstenje ovaj video koji su stavili na kraju,vrh :)

Inace su ovdje rekli ono sto bi nas 99% reklo,haman pa istim rijecima,svaka cast 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 21:41

Dirk je napisao/la:Al im ga prijatelji suknuse :lol:
U rebra :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 jun 2011, 21:47

Na kraju saopstenja je ovaj link :D

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 jun 2011, 21:50

Ja neki dan sta je ovo neko zatisje u klubu kad sad pogledah nas u temu i ima sta da vidim :shock: :D
uglavnom kad sam tek procitao vijest oko ove "pobune" reko sta je sad ovo al kad sam isto procitao ko je sve u tim tkz.vetranim i trenirima sve mi je jasno :arrow: merdanovic,fazlagic :lol: samo mi zao sto su neki imena tu potpisana a ljudi nit luk jeli nit luk mirisali a ljudi prozvani :roll: ovo oko pliseka drago mi je iz jednog razloga sto mozda u buducnosti moze koje naseg mladog talenta za dobre pare prodat od koje bi svi imali koristi,od kluba do igraca i nadam se da ce brzo rijesit ova finansijska situacija da se isplate i zadrze bane,vucina i eventualno kojasevic a velikA zelja mi je da se skorinjo vrati u kako bi to bilo i jos bi dodao da bi zelio Semjon M. vidjet u nasem dresu i s takvom granitnom odbranom i napadom mogla bi se i titula napasti 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 21:52

Bane nam je malo odletio,al eto mozda opet sleti,vidjet cemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 24 jun 2011, 21:56

od 10000000 trenera vi uzeli nastavnika fizickog sramota :D :D

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 jun 2011, 21:58

Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jun 2011, 21:58

Iker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao. :mrgreen:
Znaci prvo mjesto 8-)

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 24 jun 2011, 21:59

Iker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao. :mrgreen:
bio je lider prvenstva sa željom kad je otišao. slaba ti provokacija ;)

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 24 jun 2011, 21:59

TeaM87 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE
U svoju avliju, djevojcice :) :ugeek: :ugeek:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 22:00

miky_hz je napisao/la:Bane nam je malo odletio,al eto mozda opet sleti,vidjet cemo
Bane je igracina al' niko nije veci od kluba.Mozda Rizva i Irfan imaju druge planove,mozda imaju neke igrace u djepu tako da ne treba cmizdriti ni za jednim igracom.A sa Kojasevicem pricaju sutra.

ma kone potenciraju Litex a i same znaju zasto im i dan danas direktora Dzelu zovu Litex :mrgreen: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 jun 2011, 22:00

pacovi_tu_ima je napisao/la:
bio je lider prvenstva sa željom kad je otišao. slaba ti provokacija ;)
Ja sam rekao da nije provokacija, to je čovjek rekao.
FEDERER= KLOC

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 jun 2011, 22:01

Ne kontam ove strumfove na provokacije za Pliseka a covjek im i indirektno i direktno doveo bruku love u klub :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 24 jun 2011, 22:01

po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jun 2011, 22:02

Plisek je poslije Amara najskiolovaniji trener koji je vodio Zelju poslije rata,ako vas preuzme sigurno da ce te imati super trenera za nase uslove!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 jun 2011, 22:06

pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
Ćiro je poslije Estonije rekao:"Izgubiti 5:0 je blamaža a izgubiti 7:0 to je posebna blamaža." Dobili ste dobrog trenera koji zna raditi sa mladim igračima. Naredna sezona će biti uzbudljiva. ;)
FEDERER= KLOC

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 22:08

Iker C je napisao/la:
pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
Ćiro je poslije Estonije rekao:"Izgubiti 5:0 je blamaža a izgubiti 7:0 to je posebna blamaža." Dobili ste dobrog trenera koji zna raditi sa mladim igračima. Naredna sezona će biti uzbudljiva. ;)
Znas li ti sto ste izgubili 7-0,upuceniji navijaci Zelje znaju.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 jun 2011, 22:11

Ja nikada nisam vjerovao mahalskim pričama,bilo je svakakvih priča i poslije Hapoela.
FEDERER= KLOC

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 24 jun 2011, 22:37

Kad je bal nek je i maskembal

slika

Evo i stranica proradila :)

http://www.fcsarajevo.ba/home.php
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 24 jun 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tatamata1946 i 11 gostiju.