FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al im ga prijatelji suknuse 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
I uz saopstenje ovaj video koji su stavili na kraju,vrh
Inace su ovdje rekli ono sto bi nas 99% reklo,haman pa istim rijecima,svaka cast

Inace su ovdje rekli ono sto bi nas 99% reklo,haman pa istim rijecima,svaka cast

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Megamon
- Kontakt:
U rebraDirk je napisao/la:Al im ga prijatelji suknuse

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Na kraju saopstenja je ovaj link 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ja neki dan sta je ovo neko zatisje u klubu kad sad pogledah nas u temu i ima sta da vidim
uglavnom kad sam tek procitao vijest oko ove "pobune" reko sta je sad ovo al kad sam isto procitao ko je sve u tim tkz.vetranim i trenirima sve mi je jasno
merdanovic,fazlagic
samo mi zao sto su neki imena tu potpisana a ljudi nit luk jeli nit luk mirisali a ljudi prozvani
ovo oko pliseka drago mi je iz jednog razloga sto mozda u buducnosti moze koje naseg mladog talenta za dobre pare prodat od koje bi svi imali koristi,od kluba do igraca i nadam se da ce brzo rijesit ova finansijska situacija da se isplate i zadrze bane,vucina i eventualno kojasevic a velikA zelja mi je da se skorinjo vrati u kako bi to bilo i jos bi dodao da bi zelio Semjon M. vidjet u nasem dresu i s takvom granitnom odbranom i napadom mogla bi se i titula napasti 

uglavnom kad sam tek procitao vijest oko ove "pobune" reko sta je sad ovo al kad sam isto procitao ko je sve u tim tkz.vetranim i trenirima sve mi je jasno

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Bane nam je malo odletio,al eto mozda opet sleti,vidjet cemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
od 10000000 trenera vi uzeli nastavnika fizickog sramota

Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao. 

FEDERER= KLOC
Znaci prvo mjestoIker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao.

- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
bio je lider prvenstva sa željom kad je otišao. slaba ti provokacijaIker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao.

-
U svoju avliju, djevojciceTeaM87 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE

- Megamon
- Kontakt:
Bane je igracina al' niko nije veci od kluba.Mozda Rizva i Irfan imaju druge planove,mozda imaju neke igrace u djepu tako da ne treba cmizdriti ni za jednim igracom.A sa Kojasevicem pricaju sutra.miky_hz je napisao/la:Bane nam je malo odletio,al eto mozda opet sleti,vidjet cemo
ma kone potenciraju Litex a i same znaju zasto im i dan danas direktora Dzelu zovu Litex

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja sam rekao da nije provokacija, to je čovjek rekao.pacovi_tu_ima je napisao/la:bio je lider prvenstva sa željom kad je otišao. slaba ti provokacijaIker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao.
FEDERER= KLOC
Ne kontam ove strumfove na provokacije za Pliseka a covjek im i indirektno i direktno doveo bruku love u klub 

Mi se ne furamo mi smo furka.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
- bistrikboy
- Kontakt:
Plisek je poslije Amara najskiolovaniji trener koji je vodio Zelju poslije rata,ako vas preuzme sigurno da ce te imati super trenera za nase uslove!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ćiro je poslije Estonije rekao:"Izgubiti 5:0 je blamaža a izgubiti 7:0 to je posebna blamaža." Dobili ste dobrog trenera koji zna raditi sa mladim igračima. Naredna sezona će biti uzbudljiva.pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.

FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Znas li ti sto ste izgubili 7-0,upuceniji navijaci Zelje znaju.Iker C je napisao/la:Ćiro je poslije Estonije rekao:"Izgubiti 5:0 je blamaža a izgubiti 7:0 to je posebna blamaža." Dobili ste dobrog trenera koji zna raditi sa mladim igračima. Naredna sezona će biti uzbudljiva.pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
Ja nikada nisam vjerovao mahalskim pričama,bilo je svakakvih priča i poslije Hapoela.
FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 24 jun 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tatamata1946 i 11 gostiju.