Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Megamon
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Megamon » 04 feb 2011, 11:59

Rizah je napisao/la:Onda da ja započnem sa pričom o prodaji Reine :D jedino ga se tako možemo riješiti :D
Prodati Reainu za 25 do 30 miliona funti a dovesti Begovića za 10 miliona, a onda pare od prodaje Reine i pare od Aque, El Zarra i Degena uložiti u Hulka ;)
Taiwo, Hulk i Hazzard ta tri igrača dovesti to bi bilo šlag na tortu ;-)
Moramo polahko redukovati broj godina igrača, a mislim da je Maxi presjedio na klupi protiv Stoka samo da bi El Pistolero imao sa kim razgovarati :-D

Rizo,Hazard je nas.Nece ti pomoci ni te veze u Francuskoj da ga dovedes :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 04 feb 2011, 13:16

Rizah je napisao/la:Onda da ja započnem sa pričom o prodaji Reine :D jedino ga se tako možemo riješiti :D
Prodati Reainu za 25 do 30 miliona funti a dovesti Begovića za 10 miliona, a onda pare od prodaje Reine i pare od Aque, El Zarra i Degena uložiti u Hulka ;)
Moramo polahko redukovati broj godina igrača, a mislim da je Maxi presjedio na klupi protiv Stoka samo da bi El Pistolero imao sa kim razgovarati :-D
sta imaaaaaaaaaaaa Reinu prodavat nece on nigdje ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 feb 2011, 13:19

[youtube][/youtube]

Prvi put gledam ovaj video.... Joj Benayouna xD

Btw danas sam pis'o u pismenoj da sam sreo Gerrarda kad je Engleska gostovala na Bilinom u povodu kvalifikacija za Svjetsko Prvenstvo :D :D

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 04 feb 2011, 13:22

moje zelje su Remy,Vertonghen i Hazard!!!Moze i Adam!!Ma sljedece sezone smo prvaci jedan kroz jedan!!!Samo da sada u nedelju puknemo Chelsea pa da napadnemo tu cetvrtu poziciju.Bice tesko ali se moze.Chelsea je pokazao dosta slabosti ove sezone.Ako Reina ode,onda su za mene dvije zamjene nas Begovic i Martin Stekelenburg iz Ajax!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 04 feb 2011, 13:25

mighty_reds je napisao/la:
sta imaaaaaaaaaaaa Reinu prodavat nece on nigdje ;)
nemoj pa da bude kao sa Traitoresom ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 feb 2011, 13:28

fera je napisao/la:
haxonja je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:Liverpool goalkeeper Jose Reina could follow compatriot Fernando Torres out of Anfield as Manchester United prepare a bid for the 28-year-old Spaniard with Edwin van der Sar retiring at the end of the season.
Tesko ostvarivo, ali nikad se ne zna. Reina kada bi dosao bio bi idealna zamjena za VDS ili Adler!
ja se nadam da cemo izgubiti pa da chelsea ostane u utrci za titulu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne znam zašto da izgubimo da Chelsea ostane u utrci za titulu kad je nama cilj da osvojimo istu.... :mrgreen: :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 feb 2011, 13:31

to je bilo na racun onih sto pricaju da smo ih prosle sezone "pustili" da osvoje titulu
You are someone else I am still right here

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 feb 2011, 14:10

Svi umiru od smjeha, izgleda da su im treninzi zabavni..

Ovo im nije trebalo:
Disgusting, from the Chelsea official site "no other football club has blood on its hands like Liverpool"

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 14:10

Svi djeluju raspolozeno nadam se da ce tako biti i protiv CSKA ....
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 04 feb 2011, 14:15

http://media.kickstatic.com/kickapps/im ... 6_main.jpg cool slike ima ih puno ja sam se zaljubio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LFC...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 04 feb 2011, 14:33

sportsport.ba nikad nije vise pisao o Liverpool-u nego danas :lol:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 feb 2011, 15:04

Fernando Llorente claims Liverpool approached Athletic Bilbao regarding a potential deal for the striker before the transfer deadline.

Liverpool enjoyed a frenzied close to the January transfer window by bringing in Andy Carroll and Luis Suarez for big fees after selling Fernando Torres to Chelsea for £50million.

Attacking reinforcements had been a priority for Reds boss Kenny Dalglish last month and Llorente was another player to be linked with a move to Anfield.

The Spain international claims Liverpool did make contact about a potential deal, but revealed Bilbao were in no mood to sell.
Obvious

"Liverpool came to Bilbao and spoke with the club, but it was obvious that they weren't going to sell me," Llorente said on Radio Marca.

"I understand that the fans don't like it when I say I am going to leave, but it is a sign that I am doing well.

"For the moment, my future is here at Bilbao and I am going to give my all."

The Reds' Premier League rivals Tottenham Hotspur were also reported to have made a bid for Llorente, who has a 36million euros (£30.4m) buy-out clause in his contract.

Spanish giants Barcelona and Real Madrid are also tracking the 26-year-old following his impressive form in recent seasons.

Llorente added: "There are people willing to pay 36m euros for my clause. Football is like that. It is crazy."

Though the forward has not openly declared where he would prefer to go, he admits he was a Barcelona fan as a child and was a huge admirer of Johan Cruyff's 'Dream Team' of the early 1990s.

He continued: "I am not going to lie. I grew up watching the Dream Team of Cruyff and I liked Laudrup, Romario, Stoichkov and Ronaldo.

"When you are young, you usually follow the team that wins and that was Barcelona."

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 04 feb 2011, 15:07

Mislim da je LLorente prevelika klasa da bi igrao u LFC . Moze covjek birat gdje ce igrat, a covjek kao i svaki Baskijac je lojalan svom klubu 100% ....Njeega zaboravite il dajte jedno 60 miliona funti...Realno kad Caroll vrijedi 35 , onda ovaj vrijedi 60... Razlika u klasi je ocita ;)

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 feb 2011, 15:34

Andres je napisao/la:Mislim da je LLorente prevelika klasa da bi igrao u LFC . Moze covjek birat gdje ce igrat, a covjek kao i svaki Baskijac je lojalan svom klubu 100% ....Njeega zaboravite il dajte jedno 60 miliona funti...Realno kad Caroll vrijedi 35 , onda ovaj vrijedi 60... Razlika u klasi je ocita ;)
:lol: :lol: :lol:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 04 feb 2011, 15:34

Andres je napisao/la:Mislim da je LLorente prevelika klasa da bi igrao u LFC . Moze covjek birat gdje ce igrat, a covjek kao i svaki Baskijac je lojalan svom klubu 100% ....Njeega zaboravite il dajte jedno 60 miliona funti...Realno kad Caroll vrijedi 35 , onda ovaj vrijedi 60... Razlika u klasi je ocita ;)
Idi kopaj beton...
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 04 feb 2011, 15:36

WTF!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 feb 2011, 15:40

ma prevelik je on igrac da pređe u ovako mali klub kao sto je liverpool :D
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 04 feb 2011, 15:42

ne ne ne kako je Bilbao odbijao ponude redom od jedno20-30 klubova i to sve veliki klubovi,znaci Bilbao je najveci klub :lol: :lol: :lol: :lol: ;) :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.