Hvala..Iznaroda je napisao/la:Sretno Zvijezdi u nastavku prvenstva od navijaca Sarajeva. Najdrazi klub iz TK-a.
.
Hvala..Iznaroda je napisao/la:Sretno Zvijezdi u nastavku prvenstva od navijaca Sarajeva. Najdrazi klub iz TK-a.
Gospoda ste uvijek bili.Ljumani_Banovici je napisao/la:Pa mi cemo vam prvi dat bodove. Vi ostalo pobijedite i ne brinite se za nassretno
Da,usput očekujem barem Vaš bod u Jajcu..Ljumani_Banovici je napisao/la:Pa mi cemo vam prvi dat bodove. Vi ostalo pobijedite i ne brinite se za nassretno
Kada se na našem stadionu trava sačuva u rano proljeće, tj. ako se ne uništi pretjeranim korištenjem za treninge (kao sto je uradio Segrt) ni jedna kiša i utakmica u toku prvenstva ne mogu unistiti teren.crvenobijeli je napisao/la:Kakav ce bit stadion u subotu nakon ovih kisa,,dali je se sta radilo na drenazi.znam da ju je segrt zacepio pijeskom...
Po ko zna koji put...esprit24 je napisao/la:Teren na banji se vratio u idealno stanje nakon mocvare koja je napravljena protiv Sarajeva. Ne zn am dal je neko upoznat al sutra zasjeda uprava, i covjek koji je blizak klubu rece mi da je to dan "D" za Zvijezdu i da ce se sutra odrediti sudbina Gradacackog kluba. Ja se nadam najboljem..
Znaci dogovor je paoreddragon001 je napisao/la:Bio je povod tome da se svi trebamo usmjerit samo na ulazak od igraca, trenera, uprave, navijaca i gledalaca i da svi damo svoj doprinos tome.
E hvala Bogu dragom da se riješim onog kišobrana višereddragon001 je napisao/la:Ide se do kraja, to je sve sto vam mogu reci. I ako bogda sljedece sezone trebala bi se i tribina natkriti, al otom po tom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.