FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo se nadam da su igraci, treneri i Uprava svjesni znacaja danasnje utakmice. Izginite za pobjedu, povecajte im premije samo tri boda da se uzmu.
Krenuti jako od samog starta kao protiv Celika. Prvih 20 minuta u Zenici je bilo perfektno i bez greske. Kasnije zbog povrede njihovog igraca, a i Zebe smo ispali iz ritma do gola. GOSK je dobio Sarajevo ( kad su bili u krizi doduse ) i Siroki, ali uz pomoc sudija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Poseban pozdrav za navijace Megamixa 

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Hocemo Hajdaru u prvih 11 i ovaj Novi spic,bez Kajkuta molim i 3 bobe su tu,.E da Sam mladji i zdrav otiso BI i ja na tekmu.
Volio bih i ja da Hajdarevic pocne danas. Zasluzio je momak.
- Neandertalac
- Kontakt:
Očekujem rutinsku pobjedu danas koja niti jednog trenutka ne smije doći pod znak pitanja. Gošk kao i Čelik trenutno čini donji dom BiH fudbala pa samim tim, shodno našim ambicijama ove utakmice trebamo rješavati kako i dolikuje velikim klubovima.
Red je da Žerić dobije priliku prije nekih "nazovi" pojačanja koja u desetak utakmica nisu ni u pola opravdali renome ili ovih novih "zvijezda" u najavi koji dobijaju mjesto u timu preko noći na štetu mladih talenata. Ovo su utakmice gdje možemo priuštiti dva mlada igrača na terenu, protivnik koji kvalitetom nije ni blizu našem.
Prognoza rezultata 1:3.
Red je da Žerić dobije priliku prije nekih "nazovi" pojačanja koja u desetak utakmica nisu ni u pola opravdali renome ili ovih novih "zvijezda" u najavi koji dobijaju mjesto u timu preko noći na štetu mladih talenata. Ovo su utakmice gdje možemo priuštiti dva mlada igrača na terenu, protivnik koji kvalitetom nije ni blizu našem.
Prognoza rezultata 1:3.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Željezničar počinje u sastavu: Kjosevski - Stanić, Bogičević, Graovac, Projić - Šabanadžović, Blagojević - Zakarić, Kajkut, Zajmović - Ubiparip. Na klupi su ostali: Fejzić, Zec, Hajdarević, Osmanković, B. Šehić, Žerić, Elsner.
Za domaće igraju: Kozić - Raguž, Deak, Radeljić, Vego - Zolj, Odak - Mišić, Bošnjak, Kobiljar - Ramić.
Za domaće igraju: Kozić - Raguž, Deak, Radeljić, Vego - Zolj, Odak - Mišić, Bošnjak, Kobiljar - Ramić.
Ne nesvidza mi se Kajkut u prvih 11,nevalja opet malog cuva za sta sta cekas Adzeme da ode gdje CE moc igrat.
-
- Kontakt:
Idemo Plavi
Pobjeda bi danas bila više od 3 boda, nadam se da su igrači i struka svjesni toga. Dovoljno i 0-1 samo daj 3 boda.

Pobjeda bi danas bila više od 3 boda, nadam se da su igrači i struka svjesni toga. Dovoljno i 0-1 samo daj 3 boda.
Bravo Damireeee.
Sad jos Zeljo i dan se moze smatrati uspjesnim.
Sad jos Zeljo i dan se moze smatrati uspjesnim.
-
- Kontakt:
Sta BI.
Nek smo i mi nekom utrpali na startu pa makar i GOSK- u [emoji38]
- MocMahale444