FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja ovog dudica nikad nisam shvatio ko igraca kod nas ovdje nije mogao lopte primit vidi 14 ih uvalio valjda mu oni guraju sve lopte pa sta prodje, ajmo samire jos 2

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
jes jes poceli su radovi...na posumljavanju iznad juzne tribine .....lottdogg je napisao/la:ja sam ness nacuo da su poceli radovi i na grbavici , ali nisam upoznat kakvi ,ako neko vise zna...
Đes' LavovLFC_LAVOV je napisao/la:Sretno nasim u Trebinju...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- blueman-TM87
- Kontakt:
Nemoj vise molim te, umrijet cemo od smijehaseyonii je napisao/la:jes jes poceli su radovi...na posumljavanju iznad juzne tribine .....lottdogg je napisao/la:ja sam ness nacuo da su poceli radovi i na grbavici , ali nisam upoznat kakvi ,ako neko vise zna...![]()
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Izgleda da cemo, u maniru istinskih sampiona, biti jedini koji ce se vratiti s punim pljenom s gostovanja u ovom kolu. 
- Stole iz Bora
- Kontakt:
bekric imao 100%, seha odbranio 1na1...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Trpaj, Trpaj, samo TRPAJ!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ako danas dobijemo, a hocemo, izjednacit cemo se sa Sirokim po broju najvise osvojenih bodova na kraju prvenstva.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ma sta mogu poluekipe kao Leotar protiv strasnog Zelje, kako stvari stoje bodovno cemo otici na 9 bodova ispred Borca, sto je nezapamcena razlika... ipak, najrealnije je da odemo 8 bodova ispred Sirokog, koji ce vjerovatno zavrsiti drugi... 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Gdje si Eldo..Elddar je napisao/la:Đes' LavovLFC_LAVOV je napisao/la:Sretno nasim u Trebinju...
Vidim Zeljo pokazuje sampionsku igru i lagano 0:2...Bekric ce biti prvi strijelac lige, nek se zna
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
a ukoliko ne primimo vise golova, imacemo uz siroki brijeg najbolju odbranu u sezoni (2005/2006 19 primljenih golova)Stole iz Bora je napisao/la:Ako danas dobijemo, a hocemo, izjednacit cemo se sa Sirokim po broju najvise osvojenih bodova na kraju prvenstva.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Jos da ga Celik zabije, da ovi Dodini odu gdje im je mjesto
sezona 2001/2002, 11 bodova razlike izmedju prvog zelje i drugog sirokog brijegaIsnar je napisao/la:Ma sta mogu poluekipe kao Leotar protiv strasnog Zelje, kako stvari stoje bodovno cemo otici na 9 bodova ispred Borca, sto je nezapamcena razlika... ipak, najrealnije je da odemo 8 bodova ispred Sirokog, koji ce vjerovatno zavrsiti drugi...
sezona 2004/2005, 10 bodova razlike izmedju prvog zrinjskog i zelje
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Haha evo vodi Celik.Admiral_TM87 je napisao/la:Jos da ga Celik zabije, da ovi Dodini odu gdje im je mjesto
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
gračima Željezničara je nakon ubjedljive pobjede nad Laktašima i osvajanja titule prvaka pao veliki teret s leđa, pa im utakmica sa Leotarom sada dođe kao malo ozbiljniji trening. No, tako sigurno ne razmišlja čovjek koji stoji iza velikog uspjeha sarajevskih plavih. Osim će i u Trebinju tražiti od svojih igrača da igraju kao da je u pitanju odlučujuća tekma, pa je za očekivati uzbudljiv meč. Domaći su u katastrofalnoj seriji i iza njih su četiri vezana poraza, ali je tradicija na njihovoj strani i od Želje su zadnji put na Policama izgubili prije skoro sedam godina. opet zakon brojeva

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Eto zabi ga nas Kapetan...Admiral_TM87 je napisao/la:Jos da ga Celik zabije, da ovi Dodini odu gdje im je mjesto
OVO je zeljo
bodovi nam ne trebaju...jednostavno ovako to rade sampioni 
Dobro, nisam bas gledao statistike, vise sam onako lupio... ipak, u zadnjih 4-5 godina situacija je dosta drukcija, a titule su se osvajale i sa po 52-53 boda ako se ne varam...tm84 je napisao/la:sezona 2001/2002, 11 bodova razlike izmedju prvog zelje i drugog sirokog brijegaIsnar je napisao/la:Ma sta mogu poluekipe kao Leotar protiv strasnog Zelje, kako stvari stoje bodovno cemo otici na 9 bodova ispred Borca, sto je nezapamcena razlika... ipak, najrealnije je da odemo 8 bodova ispred Sirokog, koji ce vjerovatno zavrsiti drugi...
sezona 2004/2005, 10 bodova razlike izmedju prvog zrinjskog i zelje
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
1 : 2 
Ne znam ko je strijelac
Ne znam ko je strijelac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.