Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

kivi
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 21:36

CeMa je napisao/la:
kivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ?? :mrgreen: :mrgreen: ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc :mrgreen: :mrgreen:
ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evrope :mrgreen: trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim ;) a s kim igramo, neam pojma :mrgreen:
a Ib, a isic najavljuje pohod na titulu :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2011, 21:39

kivi je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
kivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ?? :mrgreen: :mrgreen: ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc :mrgreen: :mrgreen:
ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evrope :mrgreen: trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim ;) a s kim igramo, neam pojma :mrgreen:
kakvi su to u vas turniri mješate se po razredima ,a to je bilo nešta najbolje dok sam išo u srednju ,mi dođi do polufinala i ispadni to nam je bio najveći uspjeh ,uvjek bilo starijih razreda od nas koji nas pobjedi ,a u četvrtom kad smo mogli i osvojiti nije bilo turnira nikako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2011, 21:40

legenda reala je napisao/la:

Hoš ti mene povući

Ima da te ja i mali sarajlija povučemo kad dođemo da se upoznamo sa onim odbojkašicama ,na EP u rukometu u Beograd pa ćemo te naći tamo na Topčideru :lol: :lol:

Đećeš njega za moderatora ,pa to ti je čoban neviđeni ,ne znate vi njega :lol: :lol: Magični je najbolji forumaš iz Srbije :lol: :lol:

Dokle je Crvena Zvezda jel još u životu čobane

Jel ostalo kolača da naletimo :lol: :lol:
Prvi sam te pit'o. :mrgreen:
Ostalo je nesta malo kolaca ajde navrati ionako mi dosadno,trenutno sam sam u stanu,cekam brata pa da nesta jedem nesta,a ima i soka od jecma. :D

@frutek hos' sam stavljati klip ili da ja to uradim. :mrgreen:

edit:
mi dođi do polufinala i ispadni to
S tobom dobro ste i dote dolazili. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 21:41

kivi je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
a isic je vazda bio optimista :mrgreen: za ovaj turnir mu dzaba i optimizam :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 21:42

[youtube][/youtube]

Eto kad si navro :roll: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 21:42

ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evrope :mrgreen: trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim ;) a s kim igramo, neam pojma :mrgreen:[/quote]
a Ib, a isic najavljuje pohod na titulu :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

kakvi su to u vas turniri mješate se po razredima ,a to je bilo nešta najbolje dok sam išo u srednju ,mi dođi do polufinala i ispadni to nam je bio najveći uspjeh ,uvjek bilo starijih razreda od nas koji nas pobjedi ,a u četvrtom kad smo mogli i osvojiti nije bilo turnira nikako[/quote]
ma nema njih pa zato se mjesaju. a mi prvi razred prosle godine do polufinala dosli i ispali na penale. moj razred se mjesa sa jutarnjim gimnazije, jer nas samo troje u razredu muskaraca. :oops: :oops: jbt ko da frizersku u idem a ne u gimnaziju. :mrgreen:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 21:45

kivi je napisao/la:ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evrope :mrgreen: trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim ;) a s kim igramo, neam pojma :mrgreen:
a Ib, a isic najavljuje pohod na titulu :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

kakvi su to u vas turniri mješate se po razredima ,a to je bilo nešta najbolje dok sam išo u srednju ,mi dođi do polufinala i ispadni to nam je bio najveći uspjeh ,uvjek bilo starijih razreda od nas koji nas pobjedi ,a u četvrtom kad smo mogli i osvojiti nije bilo turnira nikako[/quote]
ma nema njih pa zato se mjesaju. a mi prvi razred prosle godine do polufinala dosli i ispali na penale. moj razred se mjesa sa jutarnjim gimnazije, jer nas samo troje u razredu muskaraca. :oops: :oops: jbt ko da frizersku u idem a ne u gimnaziju. :mrgreen:[/quote]

ma eto nas je 6 u razredu, al sve gori od goreg :D ovaj jedan totalni antitalent za bilo koji sport, ovaj jedan nedavno nesto nogu zajebo, do jucer sa stakama hodao, ovom jednom bilo zao dati, mislim 3 marke za prijavu :mrgreen: a eto nas trojica sto smo ostali, predvodjeni sa mnom :D znamo nabijat loptu :D nekako :mrgreen:
Zadnja izmjena: ĆeMa, dana/u 04 apr 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 21:46

Frutek je napisao/la:[youtube][/youtube]

Eto kad si navro :roll: :lol: :lol: :lol:

Mi smo Fukare iz grada soli.... :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2011, 21:46

Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su :lol: :lol:

Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavom :lol: bio talenat ko i ti igro za Goražde :lol: :lol:

A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 apr 2011, 21:48

Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ? :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 21:49

Samo F.K.S !! je napisao/la:Kakvo je ovo okupljanje ovdje bez mene ? :lol:
Očigledno nije za djecu :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2011, 21:49

CeMa je napisao/la:
ma eto nas je 6 u razredu, al sve gori od goreg :D ovaj jedan totalni antitalent za bilo koji sport, ovaj jedan nedavno nesto nogu zajebo, do jucer sa stakama hodao, ovom jednom bilo zao dati, mislim 3 marke za prijavu :mrgreen: a eto nas trojica sto smo ostali, predvodjeni sa mnom :D znamo nabijat loptu :D nekako :mrgreen:
joj imali smo mi tako jednog mi ga naložimo on počne trčati bicikla izvoditi i padne ,a mi legnemo na pod i valjamo se od smjeha ,kaže pn šta se smijete budale nešta mi se zamantalo :lol: :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 apr 2011, 21:50

Frutek je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 21:52

Frutek je napisao/la:
Kad ces u rajvoSa da te odvedem na caj :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 apr 2011, 21:53

Brije li se neko ovdje hahahahahahahahha

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2011, 21:53

legenda reala je napisao/la:Kad bude prvenstvo dolazimo ,povešću i malog sarajliju da ga upoznaš sa odbojkašicama ,a mogo bi i ja vršnjakinje su :lol: :lol:

Ma imo ja jednog jarana razvaljivo čovjek ja mu samo dam loptu i one sve sam ,a ja na centru stojim ,kad su prekidi nekad dam po koji go glavom :lol: bio talenat ko i ti igro za Goražde :lol: :lol:

A jesi ti treniro za Zvezdu ,jesi ti ona generacija Boško Janković,Basta ,Žigić i co jesi sa njima treniro jel ,okosnica one reprezentacije što je bila druga na EP U21 ,pa mogli smo i tebe gledati na tv-u kao Stefana Babovića :lol:
Kako znas da ja nisam Stefan Babovic. :mrgreen:

Salim se ja sam ti generacija Veljovic(Borac BL),Vujadinovic(Aberdeen),Pavlovic(golman CZV)...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 21:54

Megamon je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
Kad ces u rajvoSa da te odvedem na caj :lol: :lol:
Htio sam u petak da dođem sad al **** jaran otkaže al nisam htio sam :( zato spičko lovu napolju :twisted: :twisted:

Dogovoreno idemo na čaj s rumom, bez čaja ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 apr 2011, 21:55

Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju 8-)

Hocete i mene povest ? :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 21:57

Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj sad u cetvrtak idem na kosevo da bacam kuglu na nakvom takmicenju 8-)

Hocete i mene povest ? :lol:

Vidi sa starcima i vodimo te na čokoladno mlijeko ;) :mrgreen:

P.S. hairlija **** čajeve ajmo pičiče ganjat 8-)
Zadnja izmjena: Frutek, dana/u 04 apr 2011, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.

Mačor
Kontakt:

Post Postao/la Mačor » 04 apr 2011, 21:57

nego prcil ovdje ko sta :? :lol:
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.