Nas ce prenositi, cini mi se, kad budemo igrali protiv Radnika na Grbavici.ZaZelju je napisao/la:Koga će BHT prenositi u idućem kolu, i je li konačno došao red na nas da budemo na državnoj televiziji? Jedini smo klub u premijer ligi kojeg nisu prenosili.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dosadno bez Zelje. Dani ko godine. Kada se vracaju nasi iz Medjugorja?
Trebali bi se sutra vratiti u Sarajevo.plavousrcu je napisao/la:Dosadno bez Zelje. Dani ko godine. Kada se vracaju nasi iz Medjugorja?
- MocMahale444
Kakav dobar teren? Onaj teren brat bratu je jedan od najgorih, malo kise neka pljuhne i to je to.kyrieirving je napisao/la:haahahah ti si lud!!!Imo si protiv zrinjskog dobar teren pa sta bi?Ima celik vrhunske uslove vidim mnogo im je od pomoci.MocMahale444 je napisao/la:
Nemoj da te ko cuje ziv biokako nemamo koristi? Bolji teren bolje se igra, mozda nekad i 3 boda mlatnemo protiv jacih ekipa s boljim terenom.
Sto ste zakljucali pl prepucavanja Aco
Igrali bi dosta bolje u to sam siguran da se teren popravi. Nema tu pasova po zemlji da lopta nece skociti ko zabica.
Poredis Celik koji nema tima vec godinama, sutaju ih na svakom koraku

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kada smo kod terena mislim da BiH fudbal nema budućnosti niti napretka ako se tu u skoroj budućnosti nešto ne desi. Nije dovoljno da Čelik, Zrinjski, Sarajevo i Željo imaju dobre terene. Tu se treba biti rigorozan i staviti uslov da svaki tim koji želi nastupati u PL mora imati teren sa drenažom i šta tu sve ide kako nebi bili pod vodom čim kiša padne. Savez se mora uključiti tu vise i pomogne klubove. Jer ako hoćemo da imamo bolju ligu i ako savez želi imati reprezentativce iz domaće lige moraju i oni tu uložiti sebe kako bi imali i oni koristi na kraju. Vidimo Duljevića dosta dobro je odigrao protiv Belgije i mislim da su nam uslovi bolji sto se tiče terena da bi naša liga mogla 3-4 reprezentativca da daje bez problema.
Šta ovo SC piše da bi se Tiago mogao vratiti kod nas?
Nisu normalni ako ga vrate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije u Želju, nego u Bosnu. Možda ga je neki klub tražio da igra za njih...Virtu4l je napisao/la:Šta ovo SC piše da bi se Tiago mogao vratiti kod nas?
"Truth begins in lies."
Amar, Katanec i Slišković kao kandidati za Mešine nasljednike, s tim da je Amar kao najozbiljniji ???
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nek nama daju Amara, a mi cemo njima halalit Adzema. [emoji38]
Odakle ti ovo ili nagađas ?Qwerty90 je napisao/la:Amar, Katanec i Slišković kao kandidati za Mešine nasljednike, s tim da je Amar kao najozbiljniji ???
- Zeljeznicar -
Amar selektor. Lobotomija slavi
katanec nije neki trener vala, a baka je bio vec i ne moze nista novo ponudit

katanec nije neki trener vala, a baka je bio vec i ne moze nista novo ponudit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kako li ce ovo prezivit ova sela poput tuzle to me zanima 

- Jaozinho22
- Kontakt:
S gledališta kluba, boli me qrac što je babuka selektor, radije bi ga volio vidjet u klubu ali od te priče nema ništa, doći će neka nova neznalica ala Cenan i bit ce idalje produzena ruka ovih gore iz fotelja. Što se tiče Amara samog,drago mi je ako njega izaberu za selektora,nekako sam ga pozelio gledat na ''našim'' terenima i ako iko moze dovest prćiju od repke u red to može on. 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Babuka nekima nije dobar za klupe Zelje, ali zato je najbolji kandidat za klupu reprezentacije, zanimljivo
apsurd

apsurd
Niko nije rekao da Amar nije dobar za klupu Zelje, on mora da se dogovori sa ovom upravom da svako radi svoj posao i to je sva prica. Glavni problem njega je sto hoce da se pita za mnogo vise stvari nego sto su ovlasti trenera ili SD. I to je kristalno jasno da tako ne moze da funkcionise klub.irfo je napisao/la:Babuka nekima nije dobar za klupe Zelje, ali zato je najbolji kandidat za klupu reprezentacije, zanimljivo![]()
apsurd
A reprezentacija je mnogo veci zalogaj od kluba, tamo pogotovo nece imati slobodu kao sto nije ni jedan selekotor prije njega, svi znamo kakav nam je savez.
- Zeljeznicar -
U igri za selektora Amar, Kostic, Slavko. Amar zna najvise ali su ova dva "podobni", koga ce iz saveza izabrati?Zenzo je napisao/la:Niko nije rekao da Amar nije dobar za klupu Zelje, on mora da se dogovori sa ovom upravom da svako radi svoj posao i to je sva prica. Glavni problem njega je sto hoce da se pita za mnogo vise stvari nego sto su ovlasti trenera ili SD. I to je kristalno jasno da tako ne moze da funkcionise klub.irfo je napisao/la:Babuka nekima nije dobar za klupe Zelje, ali zato je najbolji kandidat za klupu reprezentacije, zanimljivo![]()
apsurd
A reprezentacija je mnogo veci zalogaj od kluba, tamo pogotovo nece imati slobodu kao sto nije ni jedan selekotor prije njega, svi znamo kakav nam je savez.
Kostic ima najbolji power point a Slavko kondicione pripreme.
Treba i Lesniku dati da vodi u21 repku, uredio slovence ko Tica nas.
Ja vam to napisao prije mjesec dana, a vi kažete glumim insajdera iz Crne GoreQwerty90 je napisao/la:Amar, Katanec i Slišković kao kandidati za Mešine nasljednike, s tim da je Amar kao najozbiljniji ???

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma vi Crnogorci ste opasni, pogotovo kao opozicija lobotomijiVirtu4l je napisao/la:Ja vam to napisao prije mjesec dana, a vi kažete glumim insajdera iz Crne GoreQwerty90 je napisao/la:Amar, Katanec i Slišković kao kandidati za Mešine nasljednike, s tim da je Amar kao najozbiljniji ???

Nisam Crnogorac, ali uskoro ću to postati, bar na papiru.Qwerty90 je napisao/la:Ma vi Crnogorci ste opasni, pogotovo kao opozicija lobotomiji![]()
![]()
Što se lobotomije tiče, vidim tamo se već javljaju insajderi i govore da je 90% gotovo. Opet lupaju gluposti da bi se osjećali važni, a nemaju pojma.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono tamo je više i suvišno komentarisati, zbog onakvih se odjavljuje internet ...Virtu4l je napisao/la:Nisam Crnogorac, ali uskoro ću to postati, bar na papiru.Qwerty90 je napisao/la:Ma vi Crnogorci ste opasni, pogotovo kao opozicija lobotomiji![]()
![]()
Što se lobotomije tiče, vidim tamo se već javljaju insajderi i govore da je 90% gotovo. Opet lupaju gluposti da bi se osjećali važni, a nemaju pojma.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Proximic, rukometubih23 i 67 gostiju.