FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mehanizam solidarnosti se racuna do 23 god mislim i to je proslo ,druga STVAR za koju se novac dobija je MEHANIZAM ZA TRENIRANJE I TU GODINE NEMAJU VEZE imao igrac 24-30-35 god klub u kojem je on poceo trenirati dobiVA odredzeni procenat u zavisnosti od vremenskog perioda treniranja u navdenom klubu ,navedeni procenat se dobija prilikoOM svakog prelaska igraca u novi klub npr dzeko potpise za mancester za 40 milona zeljo doBije taj procenat real za dzeku ponudi mancesteru 60 miliona i dodze do transfera opet zeljo dobija navedeni procenat ,mislim da se dijeli 5% od ukupnog transfera ZELJO -3.5% I TEPLICE 1.5%
da se hoce svake godine selitiCuspajz je napisao/la:mehanizam solidarnosti se racuna do 23 god mislim i to je proslo ,druga STVAR za koju se novac dobija je MEHANIZAM ZA TRENIRANJE I TU GODINE NEMAJU VEZE imao igrac 24-30-35 god klub u kojem je on poceo trenirati dobiVA odredzeni procenat u zavisnosti od vremenskog perioda treniranja u navdenom klubu ,navedeni procenat se dobija prilikoOM svakog prelaska igraca u novi klub npr dzeko potpise za mancester za 40 milona zeljo doBije taj procenat real za dzeku ponudi mancesteru 60 miliona i dodze do transfera opet zeljo dobija navedeni procenat ,mislim da se dijeli 5% od ukupnog transfera ZELJO -3.5% I TEPLICE 1.5%

onda hebo pare od evrope

- Napolitano
- Kontakt:
Slazem se Lavov, sretno plavi, kako god zavrsimo dobro je...

Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Razmisljam sad da nam je recimo trebalo danas u trebinju da odigramo remi ili pobjedimo, a leotaru se desilo sta se desilo, jbte koje bi price kruzile i kako bi se pljuvaljo po Zelji nakon eventualnog uspjeha. Ono sta bi bilo kad bi bilo, ali bi bas bila interesantna situacija.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bekric za 0:1.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 26 maj 2010, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Vodimo 1:0 Bekric
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Vodimo 0 : 1 , Bekric 

- samir_tm87
- Kontakt:
bekric naj strijelac 

- blueman-TM87
- Kontakt:
Opaaaa idemo lagano, a u stvari šta će namStole iz Bora je napisao/la:Bekric za 0:1.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Poceli su neki radovi na popravci stadiona Kosevo i postoji mogucnost da ipak evropske utakmice igramo u svom gradu ..
Trpaaaaaj Samireeeeee ...

Trpaaaaaj Samireeeeee ...

AMAR OSIM
Ovo je demonstracija sile, niko nam u ligi ne moze parirati, svaka cast. 

× Plava krv ispod koze ×
Dudic iz penala 15. gol
Ajmo Samire jos 2 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Milomir Odovic je poslije jedne proljecne polusezone imao skor 12-2-1 pa zasto i Amar ne bi imao isto to . 

AMAR OSIM
Hajmo Bekrija još dva uvali i završi pricu...lik je definitivno prekucao ovu ligu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Daj i nama sad jedan penal, nema smisla... ajmo Samire, sredi ove tarabe 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
ja sam ness nacuo da su poceli radovi i na grbavici , ali nisam upoznat kakvi ,ako neko vise zna...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne svidza mi se sto cemo igrati na Kosevu, Kosevo nam je vazda peh bilo.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blackwargreymon, supervizor i 27 gostiju.