Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hawking
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 19:50

kivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora. :evil: :evil: :evil: :evil:
Zato imate dobru jagnjetinu, ne može sve :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 19:54

Hawking je napisao/la:
kivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora. :evil: :evil: :evil: :evil:
Zato imate dobru jagnjetinu, ne može sve :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 apr 2011, 20:49

Pozzz slika
slika :P :P
Rođen s tobom da budem

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2011, 20:59

Faraon iz Visokog je napisao/la:Pozzz slika

đesi Faraone iz Visokog ,gdje ti je Adis jeste bili na treningu ,propali fudbaleri ,čuo sam da vas dvojica nemate pojma o fudbalu a trenirate godinama :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 apr 2011, 21:09

legenda reala je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Pozzz slika

đesi Faraone iz Visokog ,gdje ti je Adis jeste bili na treningu ,propali fudbaleri ,čuo sam da vas dvojica nemate pojma o fudbalu a trenirate godinama :lol: :lol:
trebaju li vam instrukcije iz fudbala, prvi put besplatno, a za drugi cemo se dogovoriti :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 21:09

sto bolan :mrgreen: ....danas nas nije pustio u skolu :D zatvorio nam vrata i morali bezze hodat vani :D lepi :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 21:14

CeMa je napisao/la:
sto bolan :mrgreen: ....danas nas nije pustio u skolu :D zatvorio nam vrata i morali bezze hodat vani :D lepi :mrgreen:
ma ckapi odgodio turnir do petka. taman ja konto sutra sa zadnja 3 otic i opravdala bi mi, a on odgodio turnir. :evil: :evil: al opet nije ni los toliko lepi :D :D lik nije dao da ucenici pusu loptu, neg je on puho :mrgreen: :mrgreen: valjda da mu ne bi pumpu razvalili :mrgreen: :mrgreen:
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 apr 2011, 21:16

slika

pozurite dok nisam pojeo :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2011, 21:18

OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 21:18

kivi je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
ma ckapi odgodio turnir do petka. taman ja konto sutra sa zadnja 3 otic i opravdala bi mi, a on odgodio turnir. :evil: :evil: al opet nije ni los toliko lepi :D :D lik nije dao da ucenici pusu loptu, neg je on puho :mrgreen: :mrgreen: valjda da mu ne bi pumpu razvalili :mrgreen: :mrgreen:
hahahahah :mrgreen: :mrgreen: ma sta ce, treba ga upucat u celo :D eno, mi razvalili radijator u nasoj ucionici, i od tada nam ne da uci u nju :mrgreen: idemo u drugu, onu do svlacionice :D a za turnir, jbg. i meni je krivo, taman usao u formu :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 21:20

hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ?? :mrgreen: :mrgreen: ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc :mrgreen: :mrgreen:
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2011, 21:20

Devil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem. :lol:
Oj propali fudbaleru i ti samo jedeš :lol: :lol: kad bolan prije izađe na 11 hiljada ,hoš se povući nakon 15 :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2011, 21:23

Devil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem. :lol:
Oj propali fudbaleru i ti samo jedeš :lol: :lol: kad bolan prije izađe na 11 hiljada ,hoš se povući nakon 15 :lol: :lol:
Nego sta cu,nego jesti necu gladovati. :lol:
Necu se sam povuci,hoces me ti povuci. :mrgreen:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 04 apr 2011, 21:23

kivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ?? :mrgreen: :mrgreen: ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc :mrgreen: :mrgreen:
ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evrope :mrgreen: trojica iz naseg razreda i mislim, trojica iz prvog razreda, nezz koje odjeljenje, tu ide onaj isic, jasmin, ja mislim ;) a s kim igramo, neam pojma :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 21:24

Meni nije jasno kako to da Stefko nije moderator,mozda covjek nije htio da prihvati su ulogu.

Bio raja,ostao raja a ne kao neki koji su se prodali :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 apr 2011, 21:27

jbg nema svugdje nacionalni kljuc :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2011, 21:29

Donnie Darko je napisao/la:jbg nema svugdje nacionalni kljuc :)
Mi smo ga u savezu u pes6 ligi ispostovali :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 apr 2011, 21:30

Megamon je napisao/la:
Meni nije jasno kako to da Stefko nije moderator,mozda covjek nije htio da prihvati su ulogu.

Bio raja,ostao raja a ne kao neki koji su se prodali :)
Ma kakav mod,davno sam ja rekao da i da mi to daju odbio bih,bas smo o tome pricali,mislim @Neutral i @Majestic.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 apr 2011, 21:34

Devil je napisao/la:
Nego sta cu,nego jesti necu gladovati. :lol:
Necu se sam povuci,hoces me ti povuci. :mrgreen:

Hoš ti mene povući

Ima da te ja i mali sarajlija povučemo kad dođemo da se upoznamo sa onim odbojkašicama ,na EP u rukometu u Beograd pa ćemo te naći tamo na Topčideru :lol: :lol:

Đećeš njega za moderatora ,pa to ti je čoban neviđeni ,ne znate vi njega :lol: :lol: Magični je najbolji forumaš iz Srbije :lol: :lol:

Dokle je Crvena Zvezda jel još u životu čobane

Jel ostalo kolača da naletimo :lol: :lol:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 04 apr 2011, 21:36

Kak´a Zvezda, pa ti su propali ko grčka :twisted:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 78 gostiju.