Zato imate dobru jagnjetinu, ne može svekivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zato imate dobru jagnjetinu, ne može svekivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
Hawking je napisao/la:Zato imate dobru jagnjetinu, ne može svekivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la:Pozzz
![]()
![]()
trebaju li vam instrukcije iz fudbala, prvi put besplatno, a za drugi cemo se dogovoritilegenda reala je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Pozzz
![]()
![]()
đesi Faraone iz Visokog ,gdje ti je Adis jeste bili na treningu ,propali fudbaleri ,čuo sam da vas dvojica nemate pojma o fudbalu a trenirate godinama![]()
sto bolankivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
ma ckapi odgodio turnir do petka. taman ja konto sutra sa zadnja 3 otic i opravdala bi mi, a on odgodio turnir.CeMa je napisao/la:sto bolankivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
....danas nas nije pustio u skolu
zatvorio nam vrata i morali bezze hodat vani
lepi
hahahahahkivi je napisao/la:ma ckapi odgodio turnir do petka. taman ja konto sutra sa zadnja 3 otic i opravdala bi mi, a on odgodio turnir.CeMa je napisao/la:sto bolankivi je napisao/la:fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.![]()
![]()
![]()
....danas nas nije pustio u skolu
zatvorio nam vrata i morali bezze hodat vani
lepi
![]()
al opet nije ni los toliko lepi
![]()
lik nije dao da ucenici pusu loptu, neg je on puho
![]()
valjda da mu ne bi pumpu razvalili
![]()
Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.
Nego sta cu,nego jesti necu gladovati.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
kad bolan prije izađe na 11 hiljada ,hoš se povući nakon 15
![]()
ma brate, svaki dati gol nam je ko titula prvaka evropekivi je napisao/la:hahahaahahhaha ma lepi mi je idol. jel vam jaka ekipa ?? i s kim ste u grupi i kad igrate ??![]()
ak se sastanemo da vidim hocemo li vas proc
![]()
Meni nije jasno kako to da Stefko nije moderator,mozda covjek nije htio da prihvati su ulogu.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
![]()
Mi smo ga u savezu u pes6 ligi ispostovaliDonnie Darko je napisao/la:jbg nema svugdje nacionalni kljuc
Ma kakav mod,davno sam ja rekao da i da mi to daju odbio bih,bas smo o tome pricali,mislim @Neutral i @Majestic.Megamon je napisao/la:Meni nije jasno kako to da Stefko nije moderator,mozda covjek nije htio da prihvati su ulogu.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
![]()
Bio raja,ostao raja a ne kao neki koji su se prodali
Devil je napisao/la:Nego sta cu,nego jesti necu gladovati.legenda reala je napisao/la:Oj propali fudbaleru i ti samo jedešDevil je napisao/la:OStavicu za posle,cekam brata da mi dodje sa girosom moram prvo nesta slano da pojedem.![]()
![]()
![]()
Necu se sam povuci,hoces me ti povuci.
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 78 gostiju.