Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

pinturicchio30
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la pinturicchio30 » 01 jun 2012, 20:08

SoloJuve26 je napisao/la:Pa ako mou toliko trazi za Higuina zanimame onda kolko trazi za Benzemu..

Ma mi moramo pod svaku cijenu dovesti jendog top napadaca, Rvp izkljucujem jer imam osjecaj da on ostaje... poznavajuci Marottu dovest cemo Gilardina i to ce biti nas "top player" :oops:

Ne pehiraj nam s tim Gilardinom hheheh,,, cuce te Marota pa ce bas njega dovesti..
Ja sam ubijedjen da ce doci neka klasa u napad, ne prica Agnelli bezveze. Jeednostavno mora znaju i oni gdje skripi najvise. Bice to nesto po Conteovoj zelji, a Marotta ce samo da zavrsi detalje oko ugovora i da se cjenka. Strpimo se malo. Ima jos do pocetka mercata.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 01 jun 2012, 20:16

Mi smo vec pisali o tome kako se dovode igraci po Conteovoj zelji tako da i ako dode Gilardino ne mozemo biti nezadovoljni Marottom nego Conteom samo ako se ne postigne dogovor oko nekih finansijskih stvari onda je Marotta tu odgovoran.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 01 jun 2012, 20:17

Nee necu Gilardina ocu Germana Denisa i Pelusa :lol: :lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 jun 2012, 20:19

pinturicchio30 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Pa ako mou toliko trazi za Higuina zanimame onda kolko trazi za Benzemu..

Ma mi moramo pod svaku cijenu dovesti jendog top napadaca, Rvp izkljucujem jer imam osjecaj da on ostaje... poznavajuci Marottu dovest cemo Gilardina i to ce biti nas "top player" :oops:

Ne pehiraj nam s tim Gilardinom hheheh,,, cuce te Marota pa ce bas njega dovesti..
Ja sam ubijedjen da ce doci neka klasa u napad, ne prica Agnelli bezveze. Jeednostavno mora znaju i oni gdje skripi najvise. Bice to nesto po Conteovoj zelji, a Marotta ce samo da zavrsi detalje oko ugovora i da se cjenka. Strpimo se malo. Ima jos do pocetka mercata.

E to ce biti test za Marottu ako je spreman da dovede top igrace za "normalu" cijenu.. samo da ne usere neki transfer zbog njegovi 932932829 razlicti rate. :lol: , al stvarno vrijeme je da i mi vise dovedemo jednog worldsclass player...

Ja kad bi biro nekako bi najradje doveo Suareza, taj bi se dobro snaso kod nas . Cavani nevjerujem da ima zelju da doce,

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 jun 2012, 20:23

Samo Pipitu želim, ali želje su jedno - realnost drugo.
Najtragičnije je što je Pipita bolji od Benzeme, to je dobro za nas, jer Mou to ne konta.

Suarez= Giovinco, manje više isti tip igrača, s tim da asistencije i viziju igre Suarez ni izbliza nema kao Gio, tako da mislim da neće njega dovoditi, a i sumnjam zbog toga što je L'pool doveo novog trenera i tako.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 01 jun 2012, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 jun 2012, 20:24

Marchisio je napisao/la:Nee necu Gilardina ocu Germana Denisa i Pelusa :lol: :lol:
ovaj imenjak bi se dao golova i golova kod nas :mrgreen:

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 01 jun 2012, 20:28

SoloJuve26 je napisao/la:
Marchisio je napisao/la:Nee necu Gilardina ocu Germana Denisa i Pelusa :lol: :lol:
:lol: :lol: kao Borriello

Da zelje su jedno a realnost drugo...te zelje su RVP / Higuain , Armero , Radja / Asamoah , Stoper kvalitetan...
Ali realnost....Denis / Damiao / Caracciolo , Kuzmanovic / Lodi / Mudingayi , Djourou / Zapata...

Amauri > Mandžukić

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 01 jun 2012, 20:37

Marchisio je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:
:lol: :lol: kao Borriello

Da zelje su jedno a realnost drugo...te zelje su RVP / Higuain , Armero , Radja / Asamoah , Stoper kvalitetan...
Ali realnost....Denis / Damiao / Caracciolo , Kuzmanovic / Lodi / Mudingayi , Djourou / Zapata...

Ma ja bi ovog Radju odma odpiso, momak glumi i misli da je nesto... Nek ide u inter ili Milan to mu je i zelja..

Da nam je naci jos pari ovakvi poput Vidala, al ipak ako zelimo da budemo medju najboljima onda moramo trositi.
kad pogledam koga >Chelsea dovodi a dje smo mi onda..

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 01 jun 2012, 20:53

Dovodi Chelsea kad se trosi i kad se ima para na bacanje osvojili ligu sampiona ove sezone i misle da ce opet...nikad Agneli nece dati preko 30. miliona za nekoga igraca bar tako ja mislim dok samo za hazarda koga je chelsea doveo zajedno sa bonusima oni bi mogli isplatiti oko 60. miliona...

Ja bih potpisao ove sezone da dovedemo Giovinca , Armera , Stopera (samo da nije bonucci) , i eventualno centralnog napadaca tu "svjetsku klasu" ako bi doveli....mislim da sredina ne treba zasto ne bi gledali u svoje dvoriste i dati sansu Gabrielu i Bouyu ja sam ih gledao par puta i mislim da ce biti odlicni igraci...a ne davati pare za Asamoaha ili Radju i eventualno dovesti Pogbu kao slobodnog i naravno sledece sezone Verrattia jer ce on ostati jos najmanje jednu godinu u Pescari...

Amauri > Mandžukić

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 jun 2012, 21:56

Luca Toni je u žalosti.
Njegova supruga se je porodila danas u Torinu, ali je dijete već bilo mrtvo. :cry: :cry:
R.I.P
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 01 jun 2012, 22:01

ForzaLuca, siamo con te.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 01 jun 2012, 22:17

Oxygen je napisao/la:Luca Toni je u žalosti.
Njegova supruga se je porodila danas u Torinu, ali je dijete već bilo mrtvo. :cry: :cry:
R.I.P
:( :( :(
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 01 jun 2012, 22:29

Mislim da cemo rijesiti ovaj prelazni rok na sjajan nacin, spominju se sjajna imena, neka od njih moraju biti realizovana. Odavno nismo imali ovako jak mladi pogon, to moramo iskorstiti. Mislim da bi nam bilo dovoljno da ovako odradimo rok - Odbrana: Zapata/Peluso, Kolarov/Armero...Sredina: Veratti/Pogba ili obojica, Nianggolan/Asamoah...Napad: Giovinco/Jovetic, Cavani/Dzeko/Damiao.

Imam neki osjecaj da ce Italija dobro odigrati ovo prvenstvo za razliku od prethodna dva, prvenstveno zbog toga sto je nasih 8 igraca, tj. 8 igraca koji su sjajno odigrali ovu sezonu kao i cijeli Juventus. Nema sumnje da ce oni biti nosioci igre Italije, jer oni cine odbranu i sredinu, a napad ionako nije jaca strana Italije, barem nije u taktickim zamislima selektora. Znamo da oni igraju da ne primaju gol, a sigurno ce ih uspjeti dati sa Giovincom, Balotellijem i Di Nataleom.

Jako mi je zao zbog Luce. Nadam se da ce se brzo oporaviti od ovog soka. Zelim mu sve najbolje u zivotu, necu nikad zaboraviti onaj gol glavom protiv Catanie sa 16 metara. U stativu pa u gol. Sedam golmana ono ne bi odbranilo.

Vjerujem u Marottu, Nedveda i Agnellija. Kako i sami kazu, izgradili su uspjesan kolektiv, sada idu po igrace koji ce voljeti klub za koji ce igrati, koji ce ginuti za crno bijeli dres i sasvim sigurno pokazati ono sto najbolje rade. Siguran sam da ce uspjeti i iduce sezone nam pruziti mnogo srece, bas kao sto su i ove sezone ucinili.

Forza Juve!
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 jun 2012, 22:33

Dovest ce nama Marotta Cavania ili Van Persia na posudbu, u svom stilu :lol: :lol:
1946

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 01 jun 2012, 23:00

Kod: Označi sve

http://www.juventus.com/wps/wcm/connect/252ac304-7147-44d2-a9f7-a8a2db5305e1/comunicato+22072011+melo+ita.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=252ac304-7147-44d2-a9f7-a8a2db5305e1
Juče je istekao rok za otkup Mela od 13M, dakle, ili će ga otkupiti za neku nižu cijenu, ili neće nikako pa ćemo morati tražiti drugog kupca.
Šteta što Marotta ima mnogo posla sa prodajom bar 6-7 igrača, baš će se naraditi ovog ljeta, zato je bitno da te veznjake i napadače dovede što prije.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 00:00

:lol: sta je ovo, prema portalu kao saljemo ponudu za Dzeku? joj ovi nasi kvazi novinari pisu samo radi pisanja, informacije su im cista izmisljotina.Samo nek se pise pa makar i budalastinje.Ja novinarstva i k-ca.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 02 jun 2012, 00:05

Juvelandia je napisao/la::lol: sta je ovo, prema portalu kao saljemo ponudu za Dzeku? joj ovi nasi kvazi novinari pisu samo radi pisanja, informacije su im cista izmisljotina.Samo nek se pise pa makar i budalastinje.Ja novinarstva i k-ca.
Nije Džeko lud da ide u taj mafijaski i nemoralni klub

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 02 jun 2012, 00:09

ZOI84 je napisao/la:
Hajd' voz i frustracije liječiti negdje drugo.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jun 2012, 00:13

ZOI84 je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la::lol: sta je ovo, prema portalu kao saljemo ponudu za Dzeku? joj ovi nasi kvazi novinari pisu samo radi pisanja, informacije su im cista izmisljotina.Samo nek se pise pa makar i budalastinje.Ja novinarstva i k-ca.
nije on dorasto jos uvijek za ovaj klub, valja nosit breme Paolo Rossia, Baggia, Del Piera i Trezeguet-a, Platinia etc, on im moze samo pertle vezat.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 02 jun 2012, 00:23

moli Boga da ga dovedete..trenutno nemate pravog napadaca, a valja u ligu pravaka
Unica grande amore

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.