FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlično je ovo što manjim ekipama uljepšavamo ove jubileje, tako se stvara baza navijača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Vojo danas zakazao. Cuva municiju za Zenicu. Virtual ima pravo, a danasnja utakmica dobra radi Mujage. Trebamo mu dati priliku, ali priliku, ne tri minute.
- Neandertalac
- Kontakt:
Lijepo je biti navijač Želje.
Krenimo redom...
1972
1998
2001
2002
2010
2012
2013
Bit će Željo opet šampion!
Krenimo redom...
1972
1998
2001
2002
2010
2012
2013
Bit će Željo opet šampion!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Neymar11 je napisao/la:Zelja je ljudi iz uprave on bio i prije Cenan nesposobnog al ih je odbio zbog obaveza svojih ... Sta kazu Amar uskoro na klupi ??LjoZee je napisao/la:Odbio Sabanadzovic da bude SD ponovo.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jest na klupi , ali optuzenickoj

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Zna li neko, ko je bio danas u Maglaju ili ko ima insajdersku
koliko će koštati ove nove majice u fan shopu?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Upravo to.Merhaba je napisao/la:Jest na klupi , ali optuzenickoj![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Shvatam da si okrenuo film i da sad svaka tvoja izjava mora biti protiv uprave ali popusti malo molim te. Ne znam kako mozes onda one anamo zvati lobotomcima kad sa ovim sad izjavama si gori od njih.
Oni furaju jedno a ti drugo ali mi isto izgledate. Jedno te isto stalno.
Kod tebe tacno lobotomija ali naopako.
Oni furaju jedno a ti drugo ali mi isto izgledate. Jedno te isto stalno.
Kod tebe tacno lobotomija ali naopako.
Sviđa mi se kako si to formulisao, mogli bi to onda nazvati antilobotomijom? Mislim da mi baš pristaje, antilobotomac.ljalja je napisao/la:Kod tebe tacno lobotomija ali naopako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu antilobotomac.Virtu4l je napisao/la:Sviđa mi se kako si to formulisao, mogli bi to onda nazvati antilobotomijom? Mislim da mi baš pristaje, antilobotomac.ljalja je napisao/la:Kod tebe tacno lobotomija ali naopako.
Ma iskreno do nedavno sam bio na strani lobotomije ali mi je puna kapa ( da se ruznije ne izrazim) losih rezultata i dovodjenja polovnjaka.
Dobro mi jaran rece. Mozemo komotno promjeniti ime u Gradjevinski Klub Zeljeznicar.
Uglavnom poenta je da nije sve ni crno a ni bijelo kako se kod nas stalno predstavlja. Ali to valjda mora biti tako jer smo najveci.
- Neandertalac
- Kontakt:
Mozda ima saobracajnih kazni.Virtu4l je napisao/la:Upravo to.Merhaba je napisao/la:Jest na klupi , ali optuzenickoj![]()
Kako je fin ovaj momak Merhaba@, brine se za legendu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Samo se vi sprdajte ali Neymar istinu govori, Adzem jos jednu tekmu da izgubi i Amar je trener Zelje

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
28 KM su bile na stadionu u Maglaju jučer.anonimni je napisao/la:Zna li neko, ko je bio danas u Maglaju ili ko ima insajderskukoliko će koštati ove nove majice u fan shopu?
Hvala ti na informaciji [emoji106]
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
"Boom". Cestitke juniorima. Pred vama je da se zajedno sa ostalima koji su potpisali malo ranije nametnete i dokazete, da vrijedno radite svaki dan, na treningu, na terenu, van terena, da budete jaki, zdravi, jedete jaku hranu i u svakom trenutku dajete sve od sebe kako biste bili bolji. Morate biti spremni na žrtve, na odricanje, budite spremni na bol jer put prema vrhunskom fudbaleru nije lagan i ne zavrsava potpisom za najveci klub u drzavi. Postavite ciljeve, imajte jasnu viziju, iz dana u dan budite fokusirani na naporan rad koji će vas uciniti jacim i spremnijim za izazove nego što jeste sada.
Drago mi je da su u klubu odlučili poslušati neke od moje smjernica koje sam davao a zbog kojih sam cesto bio omalovazavan. Ipak su djeca a ne stranci sumnjivih kvaliteta nasa budućnost. Samo nastavite ovako.
Drago mi je da su u klubu odlučili poslušati neke od moje smjernica koje sam davao a zbog kojih sam cesto bio omalovazavan. Ipak su djeca a ne stranci sumnjivih kvaliteta nasa budućnost. Samo nastavite ovako.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neka bolan ne diraj ga.
On upravo sanja da je direktor FK, potpisao s juniorima ugovore pa im drži motivacijski govor.
A nama ostalima poručuje kako je sve u redu dok on drži konce u svojim rukama, dok se slijede njegove smjernice.
Ne budi ga dok sanja najljepši san.
On upravo sanja da je direktor FK, potpisao s juniorima ugovore pa im drži motivacijski govor.
A nama ostalima poručuje kako je sve u redu dok on drži konce u svojim rukama, dok se slijede njegove smjernice.
Ne budi ga dok sanja najljepši san.