FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne treba nama tigrova mast, samo apaurin, bensedin, i tako to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Tuzno dokle smo dovedeni, ja namjeravam neko vrijeme odmorit od zelje ako budem mogo, ovo vise ne vodi nigdje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- akisarajevo92
- Kontakt:
trebali su taj iznos napisati u dinarima, pa da jos bolje izgledaZeljo92 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/vojo-ubiparip- ... ara/28498/
koga boli qarna sto je presao za 1.2mil KM

nikad manje nisam pratio Zelju i domacu lige kao ove sezone, a ne svidja mi se sto sam ovoliko ravnodusan da li cemo pobjediti ili izgubiti
Don't believe the hype.
- invincible1921
- Kontakt:
:
Pa dobro gdje je nama taj rad ? Jesmo bolji u odnosu na ostatak PL ali sad da imamo neke igračine u omladinskom pogonu vala i nemamo...od pomuntih igrača pa do dna Beganović nam najveći plod OP. Da imamo kvalitetan rad svako dvije sezone bi isplivao neki BajićNeandertalac je napisao/la:Realno mladi su zbog starijih više loši i stariji direktno uticu na loš i sporiji razvoj mladih. Reći da je plod sreće neka generacija degradira sav rad u Op. To veze sa srećom nema, plod rada, znanja i okolnosti da. Što to drugi nemaju sreću?
=\_1921_/=
AMAR AMAR OSIM OSIM !!
Zavalit ce ga Ubiparip za bod u Zenici. [emoji38]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako im ne zabijemo tri u prvom, motaj kablove.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bice komicnih scena kada budu izmjene pa kada spikeri pocnu da mu izgovaraju prezime, neki odjenom, neki na slogove, pa zamuckivanja.LjoZee je napisao/la:Zavalit ce ga Ubiparip za bod u Zenici. [emoji38]
- Zeljeznicar -
Vala tanji su nego ikad fakat, jedini ozbiljni igrači Salčinović, Kouadio, Šišić i Mahmutović i golman Marković. Kouadio možda neće igrati protiv nas, tako da imamo nikad veće šanse da ih pobjedimo tamo. Nismo ni mi spejs šatl od ekipe ali vala da ih možemo dobiti, možemo.Virtu4l je napisao/la:Ako im ne zabijemo tri u prvom, motaj kablove.
Fan shop Željo obavještava sve navijače da je shop u fazi renoviranja i da će biti spreman u novom enterijeru do utakmice reprezentacija BiH i Belgije. Također, Fan shop, FK Željezničar i Bosnian Kingdom Clothing dogovorili su saradnju koja će se odnositi na tekstilnu ponudu shopa.
Ovo sam tek sad procitao na stranici fanshop-a. Valjda ce sad biti bolja ponuda za navijace.
Ovo sam tek sad procitao na stranici fanshop-a. Valjda ce sad biti bolja ponuda za navijace.
Ja vise nemogu trpit,odo se posrat,ne mogu vise.
Pa da proda finale kupa (ako do njega dođemoKapitenK je napisao/la:a da smo bar onog Điđimilovićevog malog iz Anderlehta doveli ...Unofficialpage je napisao/la:Otac mu Đuro Ubiparip.

E šta nam od kluba uradiše...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni se onaj Slovenac cini kao veca fula od ovog Ubiparipa. Znam da nam skripi na stoperskoj poziciji, ali ne znam gdje iskopase onog iz Slovenije. One informacije koje smo saznali preko onog teksta na Klix ukazuju da bi ovaj mogao biti bas velika fula.
Ja se samo nadam da ce ova Ubiparip barem priblizan biti Lendricu, jer tad bi onda moalo prodisali. Jos ako Elsner bude na nivou mada sumnjam ali vidjet cemo barem imam neku nadu za bolje igre valjda tolike trube nisu majka mu stara 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Bude li vezna linija na nivou kao posljednje 2 utakmice, džaba da imaš Lewandowskog u špicu, a ne Ubiparipa koji bi trebao da bude upgrade u odnosu na Kajkuta. Haj i protiv Zrinjskog se stvorilo par šansi, ali ono protiv Slobode je bio antifudbal.
Protiv Celika probati u vezi :
Blagojevic - Hajdarevic
Ramovic
Pa sta Bog da.
Zeba i Anel su igraci manje, a ako na to dodamo i ludog Blagojevica ne do Bog nikom.
Blagojevic - Hajdarevic
Ramovic
Pa sta Bog da.
Zeba i Anel su igraci manje, a ako na to dodamo i ludog Blagojevica ne do Bog nikom.
Ako Elsner zamijeni onog kretena na stoperskoj poziciji u startu znam da će biti bolji od njeg, kakav god da je igrač nije nula od čovjeka
Dobro će Čelik doći ako naši budu na nivou bar približnom onom od GOŠK-a da se zarade treći žuti, doduše ako i neće Čelik hoće GOŠK, da je kako u finiš kalendarske godine ući bez igrača pod suspenzijom bilo bi odlično

Dobro će Čelik doći ako naši budu na nivou bar približnom onom od GOŠK-a da se zarade treći žuti, doduše ako i neće Čelik hoće GOŠK, da je kako u finiš kalendarske godine ući bez igrača pod suspenzijom bilo bi odlično

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako je samo "grmilo" na kraju. Jace se culo ovo nego navijanje tokom cijele tekme. Blagojevic i Kajkut produzili odmah u svlacionicu.
Griješiš po pitanju Bogija. Ne treba mu dati kapitensku naravno, ali nije on kriv za ono što se desilo.anonimni je napisao/la:kakav god da je igrač nije nula od čovjeka
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.