Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hawking
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 18:13

HeavensWonder je napisao/la:Mislim da nije... Ovi profesionalci mogu pauka u muda pogodit lopticom :mrgreen:
Mogu kad je zayebancija, al kad je prpa onda mašaju i cijeli teren... pritisak je čudo
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 apr 2011, 18:15

Zamisli samo šta bi bilo da je umjesto Federera bio Karlović. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 04 apr 2011, 18:26

Puma je napisao/la:Sta mislite je li ovo fake

[youtube][/youtube]
nije fejk, ovo je samnom vjezbao, on stavi limenku i ja gadjam

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 18:27

Monolog je napisao/la:Zamisli samo šta bi bilo da je umjesto Federera bio Karlović. :lol:
Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 apr 2011, 18:28

Hawking je napisao/la:Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu
Moj post se odnosio na kamermana. Misliš da bi iko im'o hrabrosti da snima taj servis? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 18:29

Monolog je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu
Moj post se odnosio na kamermana. Misliš da bi iko im'o hrabrosti da snima taj servis? :mrgreen:
Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linija :mrgreen:

Glory glory Man United!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 apr 2011, 18:32

Hawking je napisao/la:Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linija
:mrgreen: Ima i toga. No, problem bi poslije predstavljali hrvatski mediji. Sigurno bismo svjedočili sljedećim natpisima:"Ivo dokazao da je brži od svjetlosti" ili "Ne postoji NLO. Postoje samo loptice koje lete brzinom svjetlosti prilikom Ivinih servisa". :mrgreen:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 apr 2011, 18:34

legenda reala je napisao/la:Znam koja su dva razloga što je forum zamro :

1. Otišo Alfa (administracijo podhitno ga tražite da vam digne forum iz mrtvih)
2. Otvaranje teme PES 06 (svi samo vise na toj temi ,administracijo briši tu temu )
:lol: :lol: :lol:
3. SportSport.ba grupni chat na Facebook :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 18:37

Goalgetter je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Znam koja su dva razloga što je forum zamro :

1. Otišo Alfa (administracijo podhitno ga tražite da vam digne forum iz mrtvih)
2. Otvaranje teme PES 06 (svi samo vise na toj temi ,administracijo briši tu temu )
:lol: :lol: :lol:
3. SportSport.ba grupni chat na Facebook :lol:
Ma zamro i fb chat kako je Rizoni otis'o u cure :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 18:40

Monolog je napisao/la:
Hawking je napisao/la:Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linija
:mrgreen: Ima i toga. No, problem bi poslije predstavljali hrvatski mediji. Sigurno bismo svjedočili sljedećim natpisima:"Ivo dokazao da je brži od svjetlosti" ili "Ne postoji NLO. Postoje samo loptice koje lete brzinom svjetlosti prilikom Ivinih servisa". :mrgreen:
Div sa Šalate revidira počela fizike?! :mrgreen:

Glory glory Man United!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 19:01

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 apr 2011, 19:05

Oj oplakah AHAHAHAHAHA jao ćaće HAHAH :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 apr 2011, 19:06

a na ovo ces da se upisas

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 19:07

Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gled'o sam ovo podavno, ali hvala ti što si me posjetio... francuz dominira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 apr 2011, 19:08

znam ovog lika zivi blizu mene nije psihicki uredu on i jos 2 brata nedo bog nikom...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 apr 2011, 19:26

Ništa je to pratite ovoga:

[youtube][/youtube] :mrgreen:
FK Pjetlovi

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 04 apr 2011, 19:32

„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja .“

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 apr 2011, 19:39

asylum je napisao/la:„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja.“
Ali ovi dijelovi su meni najbolji. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 19:40

reds je napisao/la:Ništa je to pratite ovoga:

[youtube][/youtube] :mrgreen:
Ovaj svašta priča al ništa ne kaže... pica-burek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glory glory Man United!

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 04 apr 2011, 19:45

fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora. :evil: :evil: :evil: :evil:
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.