Mogu kad je zayebancija, al kad je prpa onda mašaju i cijeli teren... pritisak je čudoHeavensWonder je napisao/la:Mislim da nije... Ovi profesionalci mogu pauka u muda pogodit lopticom
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije fejk, ovo je samnom vjezbao, on stavi limenku i ja gadjamPuma je napisao/la:Sta mislite je li ovo fake
[youtube][/youtube]
Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na ziduMonolog je napisao/la:Zamisli samo šta bi bilo da je umjesto Federera bio Karlović.

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj post se odnosio na kamermana. Misliš da bi iko im'o hrabrosti da snima taj servis?Hawking je napisao/la:Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linijaMonolog je napisao/la:Moj post se odnosio na kamermana. Misliš da bi iko im'o hrabrosti da snima taj servis?Hawking je napisao/la:Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linija

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
3. SportSport.ba grupni chat na Facebooklegenda reala je napisao/la:Znam koja su dva razloga što je forum zamro :
1. Otišo Alfa (administracijo podhitno ga tražite da vam digne forum iz mrtvih)
2. Otvaranje teme PES 06 (svi samo vise na toj temi ,administracijo briši tu temu )![]()
![]()

- Megamon
- Kontakt:
Ma zamro i fb chat kako je Rizoni otis'o u cureGoalgetter je napisao/la:3. SportSport.ba grupni chat na Facebooklegenda reala je napisao/la:Znam koja su dva razloga što je forum zamro :
1. Otišo Alfa (administracijo podhitno ga tražite da vam digne forum iz mrtvih)
2. Otvaranje teme PES 06 (svi samo vise na toj temi ,administracijo briši tu temu )![]()
![]()

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Div sa Šalate revidira počela fizike?!Monolog je napisao/la:Hawking je napisao/la:Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linijaIma i toga. No, problem bi poslije predstavljali hrvatski mediji. Sigurno bismo svjedočili sljedećim natpisima:"Ivo dokazao da je brži od svjetlosti" ili "Ne postoji NLO. Postoje samo loptice koje lete brzinom svjetlosti prilikom Ivinih servisa".

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Oj oplakah AHAHAHAHAHA jao ćaće HAHAH

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Megamon
- Kontakt:
a na ovo ces da se upisas
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gled'o sam ovo podavno, ali hvala ti što si me posjetio... francuz dominiraMegamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
znam ovog lika zivi blizu mene nije psihicki uredu on i jos 2 brata nedo bog nikom...
„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja .“
Ali ovi dijelovi su meni najbolji.asylum je napisao/la:„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja.“

FK Pjetlovi
Ovaj svašta priča al ništa ne kaže... pica-burekreds je napisao/la:Ništa je to pratite ovoga:
[youtube][/youtube]

Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
fuj hebem ti skolu i direktora. pa niko nema goreg direktora.

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.