Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LFC_LAVOV
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFC_LAVOV » 03 feb 2011, 22:15

Ponos Torina je napisao/la:Daj Rizah dovoditi Johnsona tog sebicnog gada nebi ni najgorem neprijatelju pozelio :lol: :lol:
Bolje Downinga dovest...A.J. je presebican
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 22:16

LFC_LAVOV je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Daj Rizah dovoditi Johnsona tog sebicnog gada nebi ni najgorem neprijatelju pozelio :lol: :lol:
Bolje Downinga dovest...A.J. je presebican
od svih engleza koji se spominju na toj poziciji i ja bi downinga najradije vidio kod nas.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 22:28

Što se mene tiče, od svih Engleza ja bih najviše voli vidjeti Ashleya. :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 22:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Što se mene tiče, od svih Engleza ja bih najviše voli vidjeti Ashleya. :D
ne znam... ja bi vise volio nekog trkaca al dobro bi nam i Young dosao samo se ne uklapa u moju viziju :D

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 feb 2011, 22:31

Voljeo bi da dovedemo na ljeto : Marko Marin, Coentrao, Ashley Young, Charlie Adamin, Nzogbia, Sacuvati King-a kao trenera i sa tom ekipom bilo bi mnogo uspjeha mozda jos jednog stopera i to je to !
Nesto si mi malo ti nabrojao igraca ja mislim da ce tu trebati bar jos njih 15 :D :lol:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 22:31

@OTNYS_YNWA

Isto misljenje :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 22:34

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Voljeo bi da dovedemo na ljeto : Marko Marin, Coentrao, Ashley Young, Charlie Adamin, Nzogbia, Sacuvati King-a kao trenera i sa tom ekipom bilo bi mnogo uspjeha mozda jos jednog stopera i to je to !
Nesto si mi malo ti nabrojao igraca ja mislim da ce tu trebati bar jos njih 15 :D :lol:
Koliko smo doveli zadnje ljeto igraca ? Duplo vise :?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 feb 2011, 22:37

Red Assassin je napisao/la:Majkem moje prvi put da cujem nest za Mascerana u posljednja 3 mjeseca, isto kao da je umro..
Samo mu mogu reci da za 5 godina niko ziv ga nece spominjati nit ce se znati ko je on, odlican posao od heroja jednog kluba do obicnog vodonose. I sad se nasao mjesat MRSS!
Ma daj bre taj mascherano je smece nesto sad poceo da lupeta kao Lpool nije hteo da nas zadrzi :lol: :D :lol: a vamo odbijao da igra samo kako bi otisao, i vidim kako igra u barci samo kup utakmice :lol: grozan igrac bljak fuj.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 22:38

Meni se ne svidjaju englezi na klilu,Dosta su nam 2 u odbrani,2 u veznom i jedan u napadu..
Ja bih volio vidjeti Ardu ili Hazarda.. ili dati priliku Pachecu svaku tekmu pola sata pred kraj mislim kako bi mogao izrasti u nesto..
Zadnja izmjena: Red Assassin, dana/u 03 feb 2011, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 feb 2011, 22:38

ma dovoljno vam je dovesti Younga i jednog odbranbenog igrača i mislim da je dovoljno , ne trebate sad pretrpavati tim igračima ,a pitanje je imate li i para za toliko igrača

ma ne može niko znati ko je kriv i ko laže Tores,Mascherano,Carol
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 22:41

legenda reala je napisao/la:ma dovoljno vam je dovesti Younga i jednog odbranbenog igrača i mislim da je dovoljno , ne trebate sad pretrpavati tim igračima ,a pitanje je imate li i para za toliko igrača

ma bjezi ti si me razocarao igras protiv liverpoola juce na kladionici :D

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 03 feb 2011, 22:41

Jel' ko pisao danas onome Ardi Turanu. :?:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 feb 2011, 22:41

Han!$;Lfc je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:
Koliko smo doveli zadnje ljeto igraca ? Duplo vise :?
Da ali ti si ovde nabrojao zvezde svojih timova za njih sve bi trebalo izdvojiti oko 100M :) mi jesmo doveli proslo leto dosta igraca ali niko od njih nije bio poznat osim Meireles-a. ;)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 22:42

Cujj ovoo, torres nije davao 100%

Jamie Carragher
"Bolje je za sve što je Torres otišao"

Jamie Carragher, 33-godišnji nogometaš Liverpoola živuća je legenda tog kluba, pa tako i njegove riječi odzvanjaju mnogo jače nego li nekog drugog nogometaša s Anfielda.

Fernando Torres (Foto: AFP)
Za Talk Sport je tako govorio igrač koji je od 1996. godine, od početka svoje karijere, u Liverpoolu, a tema razgovora je bio odlazak odličnog napadača Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea.

"Mislim da je to vrlo dobar scenarij za Liverpool. I za nas, ali i za Torresa", krenuo je s pričom Carragher, koji je zaključio reprezentativnu karijeru s 38 nastupa za Englesku.

"Dosta se dugo priča o Torresovom odlasku. Od ljeta smo, nekako, svi bili sigurni u takav kraj priče i samo se čekala potvrda. To je stvaralo nemir u svlačionici, kod Torresa pogotovo. I moram priznati, Torres u takvoj situaciji nije davao 100 posto sebe na terenu."

Zbog toga Carragher zaključuje:

"Možemo filozofirati ko je bolji Torres ili Suarez ili, pak, Torres ili Carroll. No, zato ja znam da je Suarez u 100-postotnom izdanju bolji nego Torres u 50-postotnom. Mi upravo to imamo. Imamo gladne igrače Suareza i Carrolla i s njima ćemo napredovati. I stoga moramo biti zadovoljni."

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 22:44

Sasha da se ne raspravljamo dovoljno je dovesti Ashley Young-a i Charlie Adam-a ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 22:44

VELA je napisao/la:Jel' ko pisao danas onome Ardi Turanu. :?:
ahahahah onaj torres da kila je pisao valjda :D

Jamie Carragher
"Bolje je za sve što je Torres otišao"

Jamie Carragher, 33-godišnji nogometaš Liverpoola živuća je legenda tog kluba, pa tako i njegove riječi odzvanjaju mnogo jače nego li nekog drugog nogometaša s Anfielda.

Fernando Torres (Foto: AFP)
Za Talk Sport je tako govorio igrač koji je od 1996. godine, od početka svoje karijere, u Liverpoolu, a tema razgovora je bio odlazak odličnog napadača Fernanda Torresa iz Liverpoola u Chelsea.

"Mislim da je to vrlo dobar scenarij za Liverpool. I za nas, ali i za Torresa", krenuo je s pričom Carragher, koji je zaključio reprezentativnu karijeru s 38 nastupa za Englesku.

"Dosta se dugo priča o Torresovom odlasku. Od ljeta smo, nekako, svi bili sigurni u takav kraj priče i samo se čekala potvrda. To je stvaralo nemir u svlačionici, kod Torresa pogotovo. I moram priznati, Torres u takvoj situaciji nije davao 100 posto sebe na terenu."

Zbog toga Carragher zaključuje:

"Možemo filozofirati ko je bolji Torres ili Suarez ili, pak, Torres ili Carroll. No, zato ja znam da je Suarez u 100-postotnom izdanju bolji nego Torres u 50-postotnom. Mi upravo to imamo. Imamo gladne igrače Suareza i Carrolla i s njima ćemo napredovati. I stoga moramo biti zadovoljni."

ovdje se apsolutno slazem sa carragherom. probably the best scouser in the world :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 feb 2011, 22:44

fera je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:ma dovoljno vam je dovesti Younga i jednog odbranbenog igrača i mislim da je dovoljno , ne trebate sad pretrpavati tim igračima ,a pitanje je imate li i para za toliko igrača

ma bjezi ti si me razocarao igras protiv liverpoola juce na kladionici :D

ferhatoviću ,nisam ja ono uplatio nikako samo alfu zajebavo ,pa budala zna da ono neće proći ,ja sam reko 0-2 gola i remi ,na poluvremenu je dobro izgledalo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 03 feb 2011, 22:44

Arda Turan ce kad tad zaigrati za nas mozda cak i sad u leto.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

LoveAtFirstBite
Kontakt:

Post Postao/la LoveAtFirstBite » 03 feb 2011, 22:45

ja bih džakmića da dovedemo, ili višću ako young ne bude htio....ima alternative....

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 22:47

http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... s-the-best

I ja tako mislim ali i Carroll je dobar :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Brkooo, HariTz, LiverpoolREDS i 30 gostiju.