FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bihuzur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bihuzur » 17 feb 2018, 23:45

VanBasten je napisao/la:
bihuzur je napisao/la:pripreme u antaliji po idealnom vremenu i na idealnim terenima su velika greska. za nasu ligu se treba pripremati samo u bih i na oranicama. bod u listici bi bio ravan pobjedi
Nema to brate nikakve veze. Osim rizika od povrede igraca ili vise njih ne vidim vala nekakvu korist. Pa ni ove ekipe ciji su tereni te gudure ne pripremaju se na njima. Nego traze sto bolje uslove, ako para imaju. Kontam da je rijesenje ipak u taktickoj adappritvnosti... ako znas kakvi te uslovi cekaju na xy stadionu protiv xy kluba pripremis drugaciji plan igre, das veci naglasak na duge lopte,preskakivanje sredine, ispucavanja golmana, prekide itd.. Jbg Belgijanci nisu nikad za zivota igrrali na terenu slicnom onom na Grbavici, pa se opet brzo prilagodise i **** nam majku. Ne znam, bar ja tako mislim.
sve je to ok, ali tamo se cijelo vrijeme pripremas za igru od noge do noge i to radis na tepisima i temperaturi od +20 a onda dodjes ovdje i igras na oranici na kojoj moras preskakati sredinu(gdje smo mi najjaci) i sve to pada u vodu...to moze proci kad igras protiv ekipe od koje si duplo bolji kao belgija protiv nas, ali mi i listica smo kvalitetom otprilike isti i zato mislim da se ne treba previse zanositi. a naravno da boga molim da pobjedimo, jbg

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 feb 2018, 23:46

Haha ovaj penal me podsjeti na onaj kad je nas igrac ovo uradio isto protiv Zrinjskog,samo je razlika ttad se igrac Zrinjskog sa centra bacio hahha joj penala,pa ovog sudiju trajno suspendovat nije bitno kome da je sviro ovo je smijesno

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 17 feb 2018, 23:51

Zanimljivo je kako ni mediji ne stvaraju nikakav pritisak na savez, sudjenje, klubove...

Yebi nas, i nismo bolje zasluzili od hdzsdasnsd kalifata.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 17 feb 2018, 23:52

Vidis ove penale za zrinjski i onda se zapitas koji bi motiv bilo ko imao da ulaze u fudbal kod nas.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 feb 2018, 23:53

Prva ljubavi najveca radosti..
ZZ

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 feb 2018, 23:55

bihuzur je napisao/la:pripreme u antaliji po idealnom vremenu i na idealnim terenima su velika greska. za nasu ligu se treba pripremati samo u bih i na oranicama. bod u listici bi bio ravan pobjedi
Meni je bod ravan porazu, s obzirom na ovaj zaostatak od 9 odnosno 8 bodova.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 17 feb 2018, 23:55

Meni je ovo smjesno jer realno ovo su nam direktno oduzeta dva boda a njima su poklonjena,takodje i proslih godina protiv SB,tad sam se smijo sta sudija sudi i kako ima obraza i bezobraznosti da onako ofirno svira,svaki kontakt faul,daje Barbaricu crveni a njihovom bokseru nista itd , pa samo nemojte vise kukat ovdje da mi namjestamo nesto,kupujemo itd daj boze svaku da kupimo nema ovo smisla. Lik iz Zrinjskog se nukvalno baca na igraca Goska pa ono bi i ja vidio da nije penal

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 17 feb 2018, 23:55

Ma cirkus, sljedece sedmice ce neko drugi zavrsiti tekmu i tako u krug.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2018, 23:57

bihuzur je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Nema to brate nikakve veze. Osim rizika od povrede igraca ili vise njih ne vidim vala nekakvu korist. Pa ni ove ekipe ciji su tereni te gudure ne pripremaju se na njima. Nego traze sto bolje uslove, ako para imaju. Kontam da je rijesenje ipak u taktickoj adappritvnosti... ako znas kakvi te uslovi cekaju na xy stadionu protiv xy kluba pripremis drugaciji plan igre, das veci naglasak na duge lopte,preskakivanje sredine, ispucavanja golmana, prekide itd.. Jbg Belgijanci nisu nikad za zivota igrrali na terenu slicnom onom na Grbavici, pa se opet brzo prilagodise i **** nam majku. Ne znam, bar ja tako mislim.
sve je to ok, ali tamo se cijelo vrijeme pripremas za igru od noge do noge i to radis na tepisima i temperaturi od +20 a onda dodjes ovdje i igras na oranici na kojoj moras preskakati sredinu(gdje smo mi najjaci) i sve to pada u vodu...to moze proci kad igras protiv ekipe od koje si duplo bolji kao belgija protiv nas, ali mi i listica smo kvalitetom otprilike isti i zato mislim da se ne treba previse zanositi. a naravno da boga molim da pobjedimo, jbg
Ma ako imas kvalitetnu ekipu i strucni stab, nije to neki problem.
Pa i Listica je bila u Antaliji. A teren dole je sasvim ok. Mozda bolji nego na Kosevu trenutno. Ako se dobro sjecam. Ne znam, kontam da treneri misle tako da bi administracija jedva docekala da idemo u Kupres i ustedimo para bruku, nego placamo Antaliju. Nije nam smetala ni kad smo kup i titulu uzeli :) ...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 feb 2018, 00:09

I onda se čudimo i kezimo kako neko ne dođe i ne uloži ovdje.. Pa samo da mi je vidjeti koja će budala uložiti svoj novac u ovoj ligi, koja je ravna stanju u državi. I slijep vidi koliko se ovdje ofirno namješta, pa ja ne znam kako ih nije stid. Ovako je i prošle godine bilo s malim plavim, pet-šest sudaca otišlo na hlađenje zbog takvih radnji. Ali, opet sve se to zataška, pa ni ovi jadni mediji ništa ne pišu, ali zato kad FKS dobije penal, eto sportskih i faktora brže bolje da objave. I onda kad počnu vaziti da je liga puno bolja, ima napretka, bla bla.. Ma ima qurac moj napretka, isti kvalitet i stanje kao i prije 10 godina.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 feb 2018, 00:10

Jebla vas listica,sta ste se usrali!
Sutra igramo protiv tradicije i protiv zakulisnih šema...sigurna pobjeda aBd.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 feb 2018, 00:15

K'o plitak potok, upamtite braco !
Rahman i Ahmetovic za sigurnih 0:2
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 feb 2018, 00:18

YEBEEEEEEM TE LIŠTICOOOOOOOOO OOOOOOOOOO OOOOOOO OOOOOOO
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 18 feb 2018, 03:17

VanBasten je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Stavio Stanojević na instagram penal Zrinjskog i napisao "šta lopovi rade"..

Koliko jadno i ofirno namještanje mati draga.. A ovoga će biti sve više i više, cirkus se nastavlja. Još kad krenu vipla to raditi, ovo će biti katastrofa.
Sjecas se onog ofsajda MAtka i sudjenja dole, prije nekih 10 ak godina. I to prenos bio direktni. Nikad nismo bili onako pokradeni nidje ja mislim a da je prenos bio.
Alen avdic, kad je htio donijet tv sudiji da mu pokaze za offside i dobije crvwni
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2018, 03:19

egocentrik je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Stavio Stanojević na instagram penal Zrinjskog i napisao "šta lopovi rade"..

Koliko jadno i ofirno namještanje mati draga.. A ovoga će biti sve više i više, cirkus se nastavlja. Još kad krenu vipla to raditi, ovo će biti katastrofa.
Sjecas se onog ofsajda MAtka i sudjenja dole, prije nekih 10 ak godina. I to prenos bio direktni. Nikad nismo bili onako pokradeni nidje ja mislim a da je prenos bio.
Alen avdic, kad je htio donijet tv sudiji da mu pokaze za offside i dobije crvwni
A nama ga oni dali iz ofsajda, Matko ja mislim. za njih igro tada. jel ono.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 18 feb 2018, 03:24

VanBasten je napisao/la: A nama ga oni dali iz ofsajda, Matko ja mislim. za njih igro tada. jel ono.
Ne sjecam se kume, ali vjerujes li mi da mi je drug strumf s kojim sam gledao tekmu razbio pepeljarom tv od huje
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2018, 03:34

egocentrik je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: A nama ga oni dali iz ofsajda, Matko ja mislim. za njih igro tada. jel ono.
Ne sjecam se kume, ali vjerujes li mi da mi je drug strumf s kojim sam gledao tekmu razbio pepeljarom tv od huje
Vjerujem. Pa i meni ostala u sjecanju. Pa nikad nismo na onakav nacin bukvalno pokradeni u TV prenosu. Ne samo oko golova, ko da im je saigras sudio mec. i to za onaj vakat je ono bilo cirkus.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 18 feb 2018, 04:00

Sjeca li se ko ove lakrdije u mostaru, citavu utakmicu su nas sudije yebavale

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2018, 04:07

Ja sam na ovu bio zaboravio, vidis.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 feb 2018, 06:29

Možda ovako ozbiljan post i nije za ovu temu, ali eto...

Probudih se, nešto ne mogu da spavam, al bolje da se nisam probudio. Pogledah ove penale i milion pitanja sam sebi postavljam. Krenem od igrača i trenera, nije mi jasno kako čovjek na jednoj utakmici, iz onakva 2 penala može da digne ruke u zrak i svim srcem da se raduje, kako mu može ostalih 10 saigrača trčati da čestita? Bavio sam se sportom, jednostavno znaš kada si bolji od nekog ili nisi, zaslužuješ li nešto ili ne. Biti realan prema sebi i znati koliko ne/možeš je jedan od ključeva uspjeha. Ti isti igrači sanjaju o Evropi i inostranstvu, jadovi jadni kad neko vidi kako padate i šta radite, šta mislite šta taj misli o ligi, o vama? U Ligi Prvaka padaju ko pokošeni snajperom, al hej, LIGI PRVAKA!!! ULOG!!! Svim srcem ovi slave onakvu pobjedu protiv poluamaterske ekipe. Ista ta ekipa je nas dobila, ZASLUŽENO, bolje odigrali utakmicu! E sad tu dolaze navijači. Navijači istog tog kluba na isti način slave tu pobjedu, ali pri tom dođu da te prcaju jer te pobijedila ekipa koju ti dobiješ na onakav način! PLJUNITE SEBE U OGLEDALU! Onda se sam sa sobom zamisliš, čitav život voliš svoj klub, nekad od usta odvajao da ga gledaš, i vidiš ovo šta rade i skontaš: Zašto više da se nerviram, nadam, radujem? Zašto, kad postoje ljudi koji će da ti se igraju sa emocijama i pljunu na rad i trud kluba kojeg voliš? Čekaš 2 mjeseca, poželiš ko majku rođenu ovaj jad od lige i pomisliš da si yebena DIJAGNOZA, a ne navijač kad ovo vidiš!

BOJE SU NAM RAZLIČITE, EMOCIJE ISTE, A NEKOM JE OBRAZ GUZICA!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, Vanja8 i 28 gostiju.