Istina za Vedrana, pravda za Horde Zla !!
**** te listicooooo!!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Njihovo je jedino da se brane jer smo mi FK SarajevoPitar6785 je napisao/la:Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).
Atmosvera ce bit nabrijana a posebno zato sto ce bit dole nasi navijaci. Moramo bit hladne glave i cvrste kite i dobrog raspolozenja.
Nk ustase vs FK SARAJEVO 1:2
upravo to pise u mom potpisuOrangina85 je napisao/la:Njihovo je jedino da se brane jer smo mi FK SarajevoPitar6785 je napisao/la:Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).
Atmosvera ce bit nabrijana a posebno zato sto ce bit dole nasi navijaci. Moramo bit hladne glave i cvrste kite i dobrog raspolozenja.
Nk ustase vs FK SARAJEVO 1:2
Sabinho je napisao/la:Pise vec ovdje, i to cesto.Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
To mi se najvise svidja kod sefa...valjda sutra proadi to...Kipembe je napisao/la:Sutra je bitna samo jedna stvar PRESING na njihovu zadnju liniju..
Ošiša hilmo danas onoliku kosu zbog tebehilmo je napisao/la:Nema dugu kosu..Sabinho je napisao/la:Pise vec ovdje, i to cesto.Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Batistuta Gabriele za tebe je Sabinho PeleSabinho je napisao/la:@evolution i @skoro, angazujte se malo ljudi, ne mogu sve sam!
Nema to brate nikakve veze. Osim rizika od povrede igraca ili vise njih ne vidim vala nekakvu korist. Pa ni ove ekipe ciji su tereni te gudure ne pripremaju se na njima. Nego traze sto bolje uslove, ako para imaju. Kontam da je rijesenje ipak u taktickoj adappritvnosti... ako znas kakvi te uslovi cekaju na xy stadionu protiv xy kluba pripremis drugaciji plan igre, das veci naglasak na duge lopte,preskakivanje sredine, ispucavanja golmana, prekide itd.. Jbg Belgijanci nisu nikad za zivota igrrali na terenu slicnom onom na Grbavici, pa se opet brzo prilagodise i **** nam majku. Ne znam, bar ja tako mislim.bihuzur je napisao/la:pripreme u antaliji po idealnom vremenu i na idealnim terenima su velika greska. za nasu ligu se treba pripremati samo u bih i na oranicama. bod u listici bi bio ravan pobjedi
Sjecas se onog ofsajda MAtka i sudjenja dole, prije nekih 10 ak godina. I to prenos bio direktni. Nikad nismo bili onako pokradeni nidje ja mislim a da je prenos bio.AlfredNobel je napisao/la:Stavio Stanojević na instagram penal Zrinjskog i napisao "šta lopovi rade"..
Koliko jadno i ofirno namještanje mati draga.. A ovoga će biti sve više i više, cirkus se nastavlja. Još kad krenu vipla to raditi, ovo će biti katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 13 gostiju.