The Unstoppable Grind Master, el mudžahid.
Tako nekako i ovo

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zlu ne trebalo uvijek imas dvije opcije ako bude kakvog sranja.
Ceo svet je opet protiv Srbije tgy plkyMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:45Crna Gora je srpska sparta kako bre da im zatvore granice? Napravis par genocida i onda glumis zrtvu![]()
Kakvo svrsavanje na lice Srbiji, bog im pomog'o.
Nije ovo montenegro vec junacko srpsko leglo![]()
Prva stvar je prva.. Informer, kurir i slicni, cak i da nisu rezimski mediji, su obicna **** od medija i tesko ih je uopste nazvati medijima. Ono ne bih kupio ni da brisem dupe ili lozim vatru. Bukvalno je dosta uci jednom na bilo ciji sajt i citati one naslove da shvatis o cemu se radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:37Granice će otvoriti kad Srbija i BiH budu imali manje od 25 inficiranih na 100.000 stanovnika, jasno kao dan.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
Ono, i budali je jasno da ce otvoriti granicu uskoro i da je ovo samo jos jedan potez k*rcenja od strane vrhovnog vodje Mile.. Ali bih bas volio da ih ovog ljeta zaobidju ljudi iz BiH i Srbije. Cisto da narod koji zivi od turizma osjeti posljedice ovog k*rcenja.
A ti meni reci je li ovo u redu?
https://www.cdm.me/politika/novi-medijs ... crnu-goru/
Plus skandalozna naslovnica današnjeg Informera.
Pa ne znam kakvu politiku da ocekujes prema drzavi koja tolike godine vodi ekspanzionisticku politiku prema svim relevantnim im prostorima. Ne je.bu ni Milo, ni Hrvatska ni ovi nasi bogalji Srbe i Srbiju nego iskljucivo sami sebe.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 14:04Prva stvar je prva.. Informer, kurir i slicni, cak i da nisu rezimski mediji, su obicna **** od medija i tesko ih je uopste nazvati medijima. Ono ne bih kupio ni da brisem dupe ili lozim vatru. Bukvalno je dosta uci jednom na bilo ciji sajt i citati one naslove da shvatis o cemu se radi.Virtu4l je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:37Granice će otvoriti kad Srbija i BiH budu imali manje od 25 inficiranih na 100.000 stanovnika, jasno kao dan.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
Ono, i budali je jasno da ce otvoriti granicu uskoro i da je ovo samo jos jedan potez k*rcenja od strane vrhovnog vodje Mile.. Ali bih bas volio da ih ovog ljeta zaobidju ljudi iz BiH i Srbije. Cisto da narod koji zivi od turizma osjeti posljedice ovog k*rcenja.
A ti meni reci je li ovo u redu?
https://www.cdm.me/politika/novi-medijs ... crnu-goru/
Plus skandalozna naslovnica današnjeg Informera.
A druga stvar je, pa kakvu ocekivati reakciju, cak i od onih normalnijih medija, kao sto bi trebala biti npr. Politika? Odgovorno tvrdim da cak i oni neutralni Srbi ne ostaju imuni na ovakvu politiku i da mi nije nista neocekivana reakcija medija na sve te njegove odluke. Ali sve u svemu, zanimljivo je vidjeti reakcije ljudi ovdje, a jos bi bilo zanimljivije vidjeti reakcije u slucaju da nekad Dodik ili Vucic krenu Milovim stopama. A nisu daleko od toga, a svi znamo da imaju kapacitet za svasta.
Zato sto nas vode slabe, korumpirane pi cke kojima je cilj lova i da sto duze "vladaju".
Jer su dejtonom dobili pola drzave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.