Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
Ono, i budali je jasno da ce otvoriti granicu uskoro i da je ovo samo jos jedan potez k*rcenja od strane vrhovnog vodje Mile.. Ali bih bas volio da ih ovog ljeta zaobidju ljudi iz BiH i Srbije. Cisto da narod koji zivi od turizma osjeti posljedice ovog k*rcenja.
Ono, i budali je jasno da ce otvoriti granicu uskoro i da je ovo samo jos jedan potez k*rcenja od strane vrhovnog vodje Mile.. Ali bih bas volio da ih ovog ljeta zaobidju ljudi iz BiH i Srbije. Cisto da narod koji zivi od turizma osjeti posljedice ovog k*rcenja.
Pjevač Alen Islamović ulazi u politiku, a razlog su migranti, koji su kako tvrdi za „Avaz“, upropastili njegov rodni grad.
- Želim pomoći Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnja, sloboda konzumiranja rijeke Une, sloboda svega onga što je nekad bilo. Putujem svijetom, ali često sam u Bihaću, imam svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja i ja moram imati stražare da sve to čuvaju, i objekete i kuće i kuće od migranta. To je sve prevršilo svaku mjeru – ogorčeno govori Islamović.
Kaže dali su 30.000 - 40.000 KM da se napravi kamp, koji ne liči ni na šta.
- Obišao sam ga, to je jad i bijeda, da se grad cijedi kao narandža, uništava se i grad i kanton. Čiji je to cilj? Građani su se počeli naoružavati da čuvaju svoja dobra. Ružno je to reći, ali tamo se uništavju vikendice, spaljuju kuće... Zadnji dinar koji dođe iz dijaspore, koji ljudu ulože u svoje poslove, u turizam, sad je to na dnu da. To je tužno, jadno i bijedno. Vrijeme je da neko progovori. Ja ću biti ministar vanjskih poslova svog grada Bihaća, koji će žestoko galamiti - poručuje Islamović.
- Želim pomoći Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnja, sloboda konzumiranja rijeke Une, sloboda svega onga što je nekad bilo. Putujem svijetom, ali često sam u Bihaću, imam svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja i ja moram imati stražare da sve to čuvaju, i objekete i kuće i kuće od migranta. To je sve prevršilo svaku mjeru – ogorčeno govori Islamović.
Kaže dali su 30.000 - 40.000 KM da se napravi kamp, koji ne liči ni na šta.
- Obišao sam ga, to je jad i bijeda, da se grad cijedi kao narandža, uništava se i grad i kanton. Čiji je to cilj? Građani su se počeli naoružavati da čuvaju svoja dobra. Ružno je to reći, ali tamo se uništavju vikendice, spaljuju kuće... Zadnji dinar koji dođe iz dijaspore, koji ljudu ulože u svoje poslove, u turizam, sad je to na dnu da. To je tužno, jadno i bijedno. Vrijeme je da neko progovori. Ja ću biti ministar vanjskih poslova svog grada Bihaća, koji će žestoko galamiti - poručuje Islamović.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Milo debil svira labudju pijesmicu...dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Baš me čudi. Srbija u CG izvozi nemire, a i koronu dobro kontrolišu.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma jeste, Srbija dezurni krivac sto ovaj salje vojsku na litije i pokusava oduzeti imovinu crkvi. Ovdje sam vec dugo godina i svi znaju da uopste nisam religiozan, ali sa svojim potezima on sam sebi unosi nemire, a ne Srbija. Bukvalno glumi Erdogana za sirotinju sa svim potezima koje vuce.Heller je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:18Baš me čudi. Srbija u CG izvozi nemire, a i koronu dobro kontrolišu.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
A najbolje da se pravimo da su granice zatvorene za Srbiju i BiH zbog korone. Narocito za BiH gdje imas u prosjeku 10 pozitivnih dnevno.
Ali kao sto rekoh, iskreno se nadam da ce mu se to obiti o glavu. Samo sto ce to najvise osjetiti narod koji zivi od turizma, jer ne prave im profit Poljaci,Grci i Albanci, nego Srbi.
Zatvorene su da gradjani iz Srbije i BiH ne bi opet pohrlili na "litije".
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mile je odlican covjek za cgdscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
A odnos cg prema bih je na najvisem nivou, od placanja restitucije do samog odnosa gradjana cg prem bosancima generalno
Uvijek me vrhunski docekaju, gostoprimstvo najbolje od svih drzava ex-juge
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Čovjek vraća samo imovinu koju je SPC prisvojila prije 100 godina kada je i CG oduzeta državnost.
Ja šta će nego slati vojsku? Fino rečeno nema ltija zbog situacije.
Ja šta će nego slati vojsku? Fino rečeno nema ltija zbog situacije.
Nullius in verba
"Litija" je najblaži naziv koji sam čuo za skupinu radikalnih muškaraca koji marširaju.
Pa ni ja nikada nisam imao problema u CG, pricamo o politici na najvisem nivou. Normalno da ne dijeli sav narod Milino misljenje, pa cak ni oni koji glasaju za njega. Ne bi bilo ni normalno da sad ja npr. mrzim Crnogorce zbog njegove politike. Ili Amerikance zbog njihove.. Ili bilo koga treceg zbog politike njegove drzave, bez da ga znam.Denchi je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:25Mile je odlican covjek za cgdscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
A odnos cg prema bih je na najvisem nivou, od placanja restitucije do samog odnosa gradjana cg prem bosancima generalno
Ali generalno, nema sanse da se ovdje ja mogu sloziti ili prodiskutovati o ovome sa bilo kim.. Tako da je moja glupost sto sam i napisao misleci da ce se stvarno javiti neko i reci da je debilno sto je zatvorena granica sa BiH a otvorena sa Albanijom. Evo vec sad krecu debilni upisi kao ovaj sa njegovim tumacenjem toga sta je litija.
Svako dobro svima.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 26 maj 2020, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kamo srece da to i u BiH uradimo, sutnemo spc i vratimo Bosansku crkvu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Granice će otvoriti kad Srbija i BiH budu imali manje od 25 inficiranih na 100.000 stanovnika, jasno kao dan.dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
A ti meni reci je li ovo u redu?
https://www.cdm.me/politika/novi-medijs ... crnu-goru/
Plus skandalozna naslovnica današnjeg Informera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Milo radi odlicnu stvar za Crnu Goru. Minimaliziranje uticaja Srbije je najbolja stvar koju svaka drzava regiona moze napravit. Metode vjerovatno i jesu upitne za civilizovano drustvo al kad skontas o kome se radi na drugoj strani nista nije cudno. Pokazao im zube i odmah kmece o ugrozenosti, sataniziranju srpskog naroda i slicnog, a ti isti koji kmece protiv njega dan danas dozivljavaju Crnu Goru srpskog provincijom i Crnogorce umjetnom nacijom. Samo kad vidis da je Amfilohije na celu SPC u CG jasno ti je o cemu se tu radi. Srpski predstavnici poput Mandica cetnicke vojvode i sta sve ne. Komedija, samo jako Milo.
Haha pa ispao si naivan jako. Gdje ces ljudima kojima je srbofobija zivotna esencija. Vidis da su sada i strucnjaci za pravoslavnu crkvu i ko kome sta oteo...dscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:30Pa ni ja nikada nisam imao problema u CG, pricamo o politici na najvisem nivou. Normalno da ne dijeli sav narod Milino misljenje, pa cak ni oni koji glasaju za njega. Ne bi bilo ni normalno da sad ja npr. mrzim Crnogorce zbog njegove politike. Ili Amerikance zbog njihove.. Ili bilo koga treceg zbog politike njegove drzave, bez da ga znam.Denchi je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:25Mile je odlican covjek za cgdscile je napisao/la: ↑26 maj 2020, 13:12Kakva vlast u CG, 'ladno otvorili granice za vecinu drzava, al zato nisu za BiH i Srbiju, iako im turizam zavisi bas od gradjana te dvije drzave.
Ali generalno, nema sanse da se ovdje ja mogu sloziti ili prodiskutovati o ovome sa bilo kim.. Tako da je moja glupost sto sam i napisao misleci da ce se stvarno javiti neko i reci da je debilno sto je zatvorena granica sa BiH a otvorena sa Albanijom. Evo vec sad krecu debilni upisi kao ovaj sa njegovim tumacenjem toga sta je litija.
Svako dobro svima.

Puna im usta ljudskih prava a ovamo se raduju sto jedan kriminalni ateista zeli ljudima da zabrani slobodu vjeroispovjesti.
PS: Ali pusti njih, Milo je do kraja godine ruzna proslost.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Baš čudno da su svi against Vučić and srpska politika. Dobro, imaju prijatelja u pismejkeru Orbanu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Moram priznat kako je smiješno da nas jedan blok nacionalista naziva srboljubcima a drugi srbomrscima.
De dogovorite se.
De dogovorite se.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.