FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pink.panter
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma kazem ti ja pobozan,ide u džamiju pa kao takav bi trebao biti fer korektan.A on najvise psuje na tekmama,najzesciAvanes je napisao/la:Najbolji mi je bio poslije derbija kojeg smo bojkotovali, pa kad mu je Kajtaz uvalio ONAJ go. Ide izjava poslije utakmice (Ramazan je bio tad). Kaze ovo sam primio go, jer nisam danas zapostio pa me kao kaznio Bog, koji kreten.

"U stećcima je tajna Bosne"...
pitanje ti jeMaliMemo je napisao/la:Putuju li navijaci u Trebinje ?

BRAVE HEART 1979-2005
Ide u dzamiju, a ja ga vidio sa djetetom sjedi u basti "dijaloga" (dijalog - kafic u sarajevu), i prilaze oni mali romi sto prose oni ih u PM posalje, seljacina.pink.panter je napisao/la:Ma kazem ti ja pobozan,ide u džamiju pa kao takav bi trebao biti fer korektan.A on najvise psuje na tekmama,najzesciAvanes je napisao/la:Najbolji mi je bio poslije derbija kojeg smo bojkotovali, pa kad mu je Kajtaz uvalio ONAJ go. Ide izjava poslije utakmice (Ramazan je bio tad). Kaze ovo sam primio go, jer nisam danas zapostio pa me kao kaznio Bog, koji kreten.
× Plava krv ispod koze ×
Pa zar vas iznenadjuje izjava ovog propalog golmana
pa taj samo prica o zavjera protiv njegovog kluba itd.jos je samo falilo da zaplace
evo sad malo pratim strane klade,dosta je kvota pala na vama,i nema vas kod nas u ponudi,mozda dobijete.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
i sa rezervom cemo ih dobiti ako je istina da im nece igrati 20 igracaharry_90 je napisao/la:Pa zar vas iznenadjuje izjava ovog propalog golmanapa taj samo prica o zavjera protiv njegovog kluba itd.jos je samo falilo da zaplace
evo sad malo pratim strane klade,dosta je kvota pala na vama,i nema vas kod nas u ponudi,mozda dobijete.

najbitnije mi je da se ne desi nesto slicno kao ovom momku iz Slobode, da se niko ne povrijedi jbte i pobjeda i sve samo da se niko ne povrijedi to je najbitnije.blablabla je napisao/la:i sa rezervom cemo ih dobiti ako je istina da im nece igrati 20 igracaharry_90 je napisao/la:Pa zar vas iznenadjuje izjava ovog propalog golmanapa taj samo prica o zavjera protiv njegovog kluba itd.jos je samo falilo da zaplace
Semper Fidelis
Ima li ijedna kladionica da nije blokirala Leotar-ŽELjEZNIČAR 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Mislim da su svi blokirali, čak i ovi na netu.Hamo je napisao/la:Ima li ijedna kladionica da nije blokirala Leotar-ŽELjEZNIČAR
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opštinski pacov,glumac i lopov,je..lo ga Sarajevo i horde zla
...nisu mogli da te ugase!!!
- masinovodja
- Kontakt:
Fakat svi blokirali.Virtu4l je napisao/la:Mislim da su svi blokirali, čak i ovi na netu.Hamo je napisao/la:Ima li ijedna kladionica da nije blokirala Leotar-ŽELjEZNIČAR
Ne razumijem, kome je u interesu da ovo shtima?!?
Balkancima.masinovodja je napisao/la:Fakat svi blokirali.
Ne razumijem, kome je u interesu da ovo shtima?!?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U BiH sve kladionice drže anamo oni sa kamena...to je razlog blokiranja...Devil je napisao/la:Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Pa ne drze i kod mene ti kladionice pa su i oni blokirali kao i vecina net kladionica,razlog jednostavan toliki pad kvote i odmah je nesta sumnjivo,ali meni ta tekma mirise na jedan kvalitetan x.Hamo je napisao/la:U BiH sve kladionice drže anamo oni sa kamena...to je razlog blokiranja...Devil je napisao/la:Kvota se naglo menjala,sa sinocnih 3.1 na danasnjih 2.30 na Zelju i takve tekme se odmah blokiraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- pink.panter
- Kontakt:
Ovaj Cviko je kralj,kaze Osim kao dobar matematicar je izracunao da mozemo biti prvaci
-svaka mu cast

"U stećcima je tajna Bosne"...
-
Nama nije vazno gdje igramo...zna to Celik dobroSAUDIN23 je napisao/la:igrate utakmice u zenici jer nema te stadiona u sarajevubekrija1990 je napisao/la:Ma j.bo vise budalu Alaima...danas igramo sa najjacim sastavom u Trebinju, dok je u Leotaru 20 igraca suspendovano. To je dovoljan dokaz da je Zeljo, za razliku od ekipa u kojima brani navedena budala, ozbiljan tim...nego, sta jos ima novo, vezano za Ligu prvaka?![]()

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Cvajta, može li malo tiše, prolaze šampioni.SAUDIN23 je napisao/la:igrate utakmice u zenici jer nema te stadiona u sarajevu![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
UEFA i FIFA više nemaju razumijevanja
Prijeti nam izbacivanje iz svih takmičenja?
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37022.htm
Prijeti nam izbacivanje iz svih takmičenja?
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-37022.htm
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Samo nam je još to trebalo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.