FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
 - Kontakt:

Re: FK Sarajevo
brisi

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 24 jun 2011, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

A šta se to desilo dok sam ja Countera igrao ?! Nigdje ništa ne mogu proćitat ?! 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Placenicki sport centar je ovu vijest stavio na prvo mjesto.GunnerS je napisao/la:A šta se to desilo dok sam ja Countera igrao ?! Nigdje ništa ne mogu proćitat ?!
- HZ_ilidzaa
 - Kontakt:

Mahala se pobunila , al kao sto rekoh nema potrebe za brigu , uskoro im je noga !GunnerS je napisao/la:A šta se to desilo dok sam ja Countera igrao ?! Nigdje ništa ne mogu proćitat ?!
E sto se zaletismoBegAx je napisao/la:Bravo sportsport.ba!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Posljednji trzaji "Familije d.o.o."  

Potpis: Omladinski pogon, Veterani Kluba = Fazlagić, Baljak, Fočić, i ostala parazitska bagra.
Usput, moggli su kakvog pravnika iz familije konsultirati, dokument bez pečata i potpisa je obični tariguz.
Oni nemaju apsolutno nikakve ovlasti, pogotovo nekom zabranjivat ulazak u prosotrije i to nikom drugom do članu UO. Obična prdimahovina. Da, i treba im naplatiti usluge klubskog printera

Vozdra bagro, rok trajanja vam je istekao!

Potpis: Omladinski pogon, Veterani Kluba = Fazlagić, Baljak, Fočić, i ostala parazitska bagra.
Usput, moggli su kakvog pravnika iz familije konsultirati, dokument bez pečata i potpisa je obični tariguz.
Oni nemaju apsolutno nikakve ovlasti, pogotovo nekom zabranjivat ulazak u prosotrije i to nikom drugom do članu UO. Obična prdimahovina. Da, i treba im naplatiti usluge klubskog printera
Vozdra bagro, rok trajanja vam je istekao!
					Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 24 jun 2011, 16:44, ukupno mijenjano 2 puta.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- FRANK RIBERY
 - Kontakt:

A taman sam pomislio da je sportsport ozbiljan sportski portal.Saopštenje koje niko nije potpisao je ipak neozbiljno objaviti.Pravite žutu štampu od sebe.miky_hz je napisao/la:E sto se zaletismoBegAx je napisao/la:Bravo sportsport.ba!
Edit:Ipak su se dozvali.Pozadravljam potez i kraj texta.
					Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 24 jun 2011, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Saopštenjem, koje potpisuju "veterani FK Sarajevo i omladinski pogon", mogla bi se dići dodatna bura na Koševu.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Naime, danas je u Sarajevo stigao novi trener bordo tima Jiri Plišek, koji će naredne sezone voditi bordo tim. To je, međutim, izazvalo revolt kod određenih struktura u FK Sarajevo, koje ne priznaju člana Uprave FK Sarajevo Irfana Redžepagića?!
U saopštenju, koje vam u cijelosti prenosimo, između ostalog, zabranjuje se Redžepagiću pristup klubu, te ga se optužuje za anarhiju...
"Treneri omladinskog pogona FK Sarajevo zajedno sa veteranima kluba održali su sastanak na kojem su se pobunili protiv Irfana Rerdžepagića, koji prema njihovom mišljenju klub pokušava dovesti u potpunu anarhiju.
"Zabranjujemo pristup klubu gospodini Irfanu Redžepagiću (nelegalno izabranom članu Upravnog odbora) koji svojim postupcima klub pokušava dovesti u potpunu anarhiju i time dodatno pomplicira i onako tešku situaciju.
Neprihvatljivo jee da se nelegalno izabrani član Upravnog odbora pojavljuje u Fojnici na pripremama, dovodi igrače, imenuje šefa stručnog štaba, a da za to nema nikakve kompetencije i zapravo se samo bavi mešetarenjem na štetu kluba.
"Zahtjevamo od legalnih članova Upravnog odbora, od predsjednika kluba da šefa stručnog štaaba bira iz redova uposlenika kluba koji su svojim dosadašnjim radom pokazali da imaju stručnost i kvalifikacije za vođenje kluba što su dokazali brojnim osvojenim titulama za šta svakodnevno stižu priznanja upućena od FSBiH". navodi se u saopštenju i čijem potpisu stoje Omladinski pogon i veterani kluba.
Ostaje nejasno kome zaista smeta Irfan Redžepagić i Jiri Plišek, ljudi koji su na Koševo došli kako bi pokušali izvaditi bordo tim iz problema u kojem se nalaze posljednjih sezona. Zanimljivo je kako "veterani i omladinski pogon" daju sebi za prvo da nekom "zabrane" pristup klubu?!
Također je kontradiktorno da se u potpisu ovog saopštenja ne nalazi nijedno ime...
I ja sam kontao sto ga objavise, ali evo sto. Neka neka! Nek se sada ispita ko je poslao ovo saopštenje. Pa nije niko lud ovde. Bravo ss.ba za ovaj kraj texta!

VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Naime, danas je u Sarajevo stigao novi trener bordo tima Jiri Plišek, koji će naredne sezone voditi bordo tim. To je, međutim, izazvalo revolt kod određenih struktura u FK Sarajevo, koje ne priznaju člana Uprave FK Sarajevo Irfana Redžepagića?!
U saopštenju, koje vam u cijelosti prenosimo, između ostalog, zabranjuje se Redžepagiću pristup klubu, te ga se optužuje za anarhiju...
"Treneri omladinskog pogona FK Sarajevo zajedno sa veteranima kluba održali su sastanak na kojem su se pobunili protiv Irfana Rerdžepagića, koji prema njihovom mišljenju klub pokušava dovesti u potpunu anarhiju.
"Zabranjujemo pristup klubu gospodini Irfanu Redžepagiću (nelegalno izabranom članu Upravnog odbora) koji svojim postupcima klub pokušava dovesti u potpunu anarhiju i time dodatno pomplicira i onako tešku situaciju.
Neprihvatljivo jee da se nelegalno izabrani član Upravnog odbora pojavljuje u Fojnici na pripremama, dovodi igrače, imenuje šefa stručnog štaba, a da za to nema nikakve kompetencije i zapravo se samo bavi mešetarenjem na štetu kluba.
"Zahtjevamo od legalnih članova Upravnog odbora, od predsjednika kluba da šefa stručnog štaaba bira iz redova uposlenika kluba koji su svojim dosadašnjim radom pokazali da imaju stručnost i kvalifikacije za vođenje kluba što su dokazali brojnim osvojenim titulama za šta svakodnevno stižu priznanja upućena od FSBiH". navodi se u saopštenju i čijem potpisu stoje Omladinski pogon i veterani kluba.
Ostaje nejasno kome zaista smeta Irfan Redžepagić i Jiri Plišek, ljudi koji su na Koševo došli kako bi pokušali izvaditi bordo tim iz problema u kojem se nalaze posljednjih sezona. Zanimljivo je kako "veterani i omladinski pogon" daju sebi za prvo da nekom "zabrane" pristup klubu?!
Također je kontradiktorno da se u potpisu ovog saopštenja ne nalazi nijedno ime...
I ja sam kontao sto ga objavise, ali evo sto. Neka neka! Nek se sada ispita ko je poslao ovo saopštenje. Pa nije niko lud ovde. Bravo ss.ba za ovaj kraj texta!
- FRANK RIBERY
 - Kontakt:

Zaboli me za BP i njihova saopštenja.Svako saopštenje koje imenom i prezimenom nije potpisano je rekla- kazala.kralj_je_mrtav je napisao/la:Vi se opet zaletiste, ako se objavljuju saopstenja Bordo prijatelja zasto se ne bi i ovo objavilo, pogotovo su poentirali sa ovim krajem, malo realnosti nece skoditi, mada su navijaci Sarajeva rijetko kad realni.FRANK RIBERY je napisao/la:
A taman sam pomislio da je sportsport ozbiljan sportski portal.Saopštenje koje niko nije potpisao je ipak neozbiljno objaviti.Pravite žutu štampu od sebe.
					Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 24 jun 2011, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
						- 
				borbadokraja
 - Kontakt:

gdje si vidio da ijedan ozbiljan medij objavljuje saopstenja bez potpisa i pecata? sta ima realni, prpa a?
Vi se opet zaletiste, ako se objavljuju saopstenja Bordo prijatelja zasto se ne bi i ovo objavilo, pogotovo su poentirali sa ovim krajem, malo realnosti nece skoditi, mada su navijaci Sarajeva rijetko kad realni.
Ne znam jel novinari sportsport.ba čitaju ovo a ako ne čitaju molim nekog od moderatora ili adminstratora da im prenese: DAJTE MOLIM VAS ISTRAŽITE I SAZNAJTE KO JE POSLO OVO SAOPŠTENJE U INTERESU SVIH NAVIJAČA FK SARAJEVO I TO OBJAVITE!!!
pa dokle više sitnih ličnih interesa! Da je mourinjo došao ne bi valjo. i još jednom svaka vam čast za ovaj kraj texta što niste samo prenijeli ovu glupost već se i osvnuli na nju, a sad nadjite ko je to poslao!

pa dokle više sitnih ličnih interesa! Da je mourinjo došao ne bi valjo. i još jednom svaka vam čast za ovaj kraj texta što niste samo prenijeli ovu glupost već se i osvnuli na nju, a sad nadjite ko je to poslao!
Dobro receno Skundricu.

Dobro receno Skundricu.
- 
				borbadokraja
 - Kontakt:

]

ma morete ga..., svi koji podrzavaju ove klupske parazite...Prpa cega, ponovo ti se prividja. Svako saopstenje koje dolazi iz Sarajeva u zadnjih 10 godina je isto kao i ovo, prema tome, prica ti smrdi.
miky_hz je napisao/la:Malo pogledah rezultate Pliseka dok je bio u Zelji,vodio je ekipu 11 kola...u tih 11 kola Zeljeznicar je imao 8 pobjeda,1 remi,i dva poraza...na tabeli su bili prvi ispred Zrinjskog 1 bod razlika(Zrinjski na kraju osvojio titulu sa plus 10 bodova ispred Zelje)...iz razgovora sa nekim komsijama,kazu da preferira snagu i radi puno na fizickoj spremi igraca
Može li neko odvojiti 5 min. pa napisati rezultate koje je imao nakon odlaska iz Želje, zanima me njegov rad u Češkoj, a na poslu sam pa ne mogu sad googlati
Pozz
FORZA MARŠAL !!!
						- 
				borbadokraja
 - Kontakt:

neka, zadovoljstvo mi je lupati po tvom zabludizmu.Ajde drug malo odmori molim te, ko o cemu ti o parazitima.
Sad da ti ne ganjam rezultate u tacnosti,evo ti ovo sto je objavljeno u globalu,sta se desavalo nakon odlaska iz Zelje i sta je radiohodža je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Malo pogledah rezultate Pliseka dok je bio u Zelji,vodio je ekipu 11 kola...u tih 11 kola Zeljeznicar je imao 8 pobjeda,1 remi,i dva poraza...na tabeli su bili prvi ispred Zrinjskog 1 bod razlika(Zrinjski na kraju osvojio titulu sa plus 10 bodova ispred Zelje)...iz razgovora sa nekim komsijama,kazu da preferira snagu i radi puno na fizickoj spremi igraca
Može li neko odvojiti 5 min. pa napisati rezultate koje je imao nakon odlaska iz Želje, zanima me njegov rad u Češkoj, a na poslu sam pa ne mogu sad googlati![]()
![]()
Pozz
Plišek je uspješno obavljao funkciju sportskog direktora u Sparti iz Praga, gdje je proveo dvije godine.
Od 2008. sa klupe je vodio Teplice koje su prošle sezone proglašene najorganizovanijim klubom u svojoj državi. Afirmisao mnoge bh. igrače
Pomenuti stručnjak osvajao je i Kup Češke, a afirmisao je mnogo bh. igrača. Spomenimo Mahmutovića, Ljevakovića, Melunovića, Gagulu, Čajića...
Ipak, ono što je čelnicima Teplica bilo najvažnije jeste da je upravo Plišek, koji je poznat po temeljitosti i strpljenju na duže staze, posljednjih godina klubu donio preko 10 miliona eura zarade od transfera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jedno je sigurno kad je on upitanju, a to je da ćemo biti fizički najspremnija ekipa u PL.hodža je napisao/la:hvala![]()
p.s. kad već nije Husref, onda neka je Plišek
glupost za hrabre je sebičan lijek
VanBasten je napisao/la:Jedno je sigurno kad je on upitanju, a to je da ćemo biti fizički najspremnija ekipa u PL.hodža je napisao/la:hvala![]()
p.s. kad već nije Husref, onda neka je Plišek
Ja se nadam i pun više od toga
- Capt_Billy
 - Kontakt:

Komsije, sta je ba ovo sad opet sranje?? E ja bas mislio smirilo se kad ono opet pocelo! Jbg 

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
						FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 8 gostiju.