FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 feb 2018, 14:27

haris004 je napisao/la:Zar nisu mogli napisati ranije da se uopšte igra utakmica..
Igrat će se svake srijede vjerovatno, igrat će ovi koji nisu u prvih 11.. Opet nema Husejnovića :think:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 feb 2018, 14:39

BordoSarajevo je napisao/la:Evo igramo protiv Bosne, Crepulja i Altiparmakovski u prvoj.
Gdje igraju , na Butmiru ili u Visokom

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 feb 2018, 14:41

Esport je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Evo igramo protiv Bosne, Crepulja i Altiparmakovski u prvoj.
Gdje igraju , na Butmiru ili u Visokom
na Butmiru
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 14 feb 2018, 14:44

BordoSarajevo je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Zar nisu mogli napisati ranije da se uopšte igra utakmica..
Igrat će se svake srijede vjerovatno, igrat će ovi koji nisu u prvih 11.. Opet nema Husejnovića :think:
Ma ovdje više mislim da to udaljavanje kluba od navijača. Nekako mi je nelogično da klub sa ovako velikom bazom navijača za naše uslove ne može obavjestiti svoje navijače barem 24 sata ranije o prijateljskoj utakmici, nevažno koliko nebitna ta utakmica jeste. Barem danas nije problem izbaciti status na fbu da će se odigrati utakmica, a ne sat prije njenog početka samo izbaciti sastave. Mogli su komotno i ne objaviti da se igra utakmica..

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 feb 2018, 14:45

09' - Gooooolll! Altiparmakovski pogađa nakon dodavanja Bekica.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 14 feb 2018, 14:45

Go altiparmak
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 14 feb 2018, 14:46

Možda je on u prvih 11 :mrgreen:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 14 feb 2018, 14:47

Znaci Said u prvih 11.
Sabrine mi moje!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 feb 2018, 14:51

BosnianKingdom je napisao/la:
Znaci Said u prvih 11.
Po danasnjem sastavu protiv Bosne da se zakljuciti da je 9 igraca sigurno u prvih 11 protiv listice.. Bojan, Sofranac, Adukor, Stanojevic, Saric, Hebib, Krle, Rahman i Ahmo i jos samo bekovi fale a to ce biti najvjerovatnije Bekić i Hodzic
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 feb 2018, 14:51

Dobar početak Marjana..
Nije Said prva, prije da je povreda..
Ahmet, Velkoski i Hebib, Rahman, Sarić i Stanojević, Adukor, Sofranac.
Hodzic i Bekic su tu jer nisu igrali protiv Buducnosti radi laksih povreda
FK Sarajevo

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 14 feb 2018, 14:53

BordoSarajevo je napisao/la:Dobar početak Marjana..
Nije Said prva, prije da je povreda..
Ahmet, Velkoski i Hebib, Rahman, Sarić i Stanojević, Adukor, Sofranac.
Hodzic i Bekic su tu jer nisu igrali protiv Buducnosti radi laksih povreda
prije ce biti da je on jedan od onih trojice s kojima nije Husref zadovoljan
edit:20' - Gooooolll! 1:1 Vila pogađa nakon greške nase odbrane.
ko Šoja Stojan

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 feb 2018, 15:01

Mustafić igra stopera uz Mujakića?
FK Sarajevo

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 14 feb 2018, 15:07

primili
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 feb 2018, 15:10

Juče pričasmo o Pavloviću, @Denchi ga vidio sam brani, neću ni ja da kažem da je loš golman, neko reče koga smo sve trpili dobar je, i u pravu je. Ali mislim da je tanak na centaršutu i visokim loptama i da nikad nismo imali golman koji je dobar na tome! Evo i dokaza:
4:14

1:16

2:30

0:31

I ima još vjerovatno i na ovo dodati onaj gol protiv Zarie.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 feb 2018, 15:20

1/4 pojačanje će sigurno biti u prvih 11, eventualno 2/4 pojačanja će imati značajniju minutažu. Jesmo li se adekvatno pojačali? Moje mišljenje da nismo, istina, imat ćemo sada malo širu i iskusniju klupu ali.. obzirom na činjenicu da smo ove zime zaradili ogromnu lovu, morali smo naći bar još nekog beka..
FK Sarajevo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2018, 15:27

SarajevoJeBordo je napisao/la:Juče pričasmo o Pavloviću, @Denchi ga vidio sam brani, neću ni ja da kažem da je loš golman, neko reče koga smo sve trpili dobar je, i u pravu je. Ali mislim da je tanak na centaršutu i visokim loptama i da nikad nismo imali golman koji je dobar na tome! Evo i dokaza:

1 - smo spomenuli juče, protivnik dobija duel sa našim stoperom i puca glavom - golman je izašao samo ne može jurišat na izvođača prekida
2 - skočio da boksuje iz mjesta bez zaleta, protivnički igrač nadskače oslanjajući se na mersudina(uz zalet)
3 - Hebib pušta Zakarića da centrira(treba blokirati), Golman skače čekajući loptu, Bekić pušta željinog napadača da utrči na tu loptu
4 - lopta ide pod efektom od gola, pogrešna procjena golmana ali je uspjeva dotaći i spušta, naš desni bek Hodžić ne prati loptu/situaciju i ne prilazi na vrijeme protivniku da izblokira šut

ima grešaka naravno , ali da analiziramo tako za svakog igrača a posebno bekove npr. definitivno bi našli više grešaka....
:salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 14 feb 2018, 16:02

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Juče pričasmo o Pavloviću, @Denchi ga vidio sam brani, neću ni ja da kažem da je loš golman, neko reče koga smo sve trpili dobar je, i u pravu je. Ali mislim da je tanak na centaršutu i visokim loptama i da nikad nismo imali golman koji je dobar na tome! Evo i dokaza:

1 - smo spomenuli juče, protivnik dobija duel sa našim stoperom i puca glavom - golman je izašao samo ne može jurišat na izvođača prekida
2 - skočio da boksuje iz mjesta bez zaleta, protivnički igrač nadskače oslanjajući se na mersudina(uz zalet)
3 - Hebib pušta Zakarića da centrira(treba blokirati), Golman skače čekajući loptu, Bekić pušta željinog napadača da utrči na tu loptu
4 - lopta ide pod efektom od gola, pogrešna procjena golmana ali je uspjeva dotaći i spušta, naš desni bek Hodžić ne prati loptu/situaciju i ne prilazi na vrijeme protivniku da izblokira šut

ima grešaka naravno , ali da analiziramo tako za svakog igrača a posebno bekove npr. definitivno bi našli više grešaka....
:salut:
Znači kad odbrana ne bi imala propusta ne bi nam trebao golman uopšte među stativama? Da sam golman i da me igrač nadskoči glavom, a ja idem rukama obje bih sebi do ramena odrezo. Pavlović dobar golman, nema visinu za golmana, loš na visokim loptama, loš na penalima. Ne znam jel ti tim argumentima želiš reći da mu visoke lopte nisu mana?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2018, 16:12

SarajevoJeBordo je napisao/la: Znači kad odbrana ne bi imala propusta ne bi nam trebao golman uopšte među stativama? Da sam golman i da me igrač nadskoči glavom, a ja idem rukama obje bih sebi do ramena odrezo. Pavlović dobar golman, nema visinu za golmana, loš na visokim loptama, loš na penalima. Ne znam jel ti tim argumentima želiš reći da mu visoke lopte nisu mana?
naravno da treba, ne znam što vam je teško shvatit da je golman 1 član odbrane nije supermen, ako izblokira šut pa lopta ode u korner a oba beka stoje i gledaju očima umjesto da stanu uz svog čovjeka i markiraju...tebi golman kriv? ok

jbg haveru dešava se najboljim golmanima da ih nadskoči protivnički igrač, ali neki imaju klasu pa se postave tako da to bude prekršaj u napadu...generalno nije čudno da golmana nadskoči napadač koji ima zalet kad se izvodi korner i još može da se posluži da se odrazi od našeg igrača...tu bi trebao golman da izleti brutalnije, ali s obzirom kakvi debili sude u ovoj ligi ne bi me čudilo da nam sviraju penale na takvim stvarima

1m90 je Bojan visok i nema boljeg u PL...ovaj što ga Husara gura u repku je katastrofalan povratne lopte po zemlji kakve daje je za ispis iz fudbala...njegovo izlaženje na visoke lopte ne treba ni komentarisat.... a prodade se...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 14 feb 2018, 16:19

2:1
Kurdić pogodio, bravo juniore :salut:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2018, 16:29

Benkara21 je napisao/la:2:1
Kurdić pogodio, bravo juniore :salut:
sad i ja gledam :D :thumbup: a stopera mali igra :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: sekac, USB i 32 gosta.