Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Willy
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Willy » 06 jan 2014, 21:00

reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete :)

Hvala...
Imaš sajt Mozzarta, pa pogledaj ponudu, pa odluči. Meni je Premier bolji od Mozzarta.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jan 2014, 21:01

BHPlay... Najsira ponuda ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 06 jan 2014, 21:02

j00k3r je napisao/la:
eusebio2 je napisao/la:
reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete :)

Hvala...
Zna li netko postoje li te dvije kladionice u Mostaru?
ja ih cekam godinama, pogotovo mozzart :mrgreen: najjace kladare na balkanu, mi u Mostaru smo osudeni na premier, on je savrsen kakve su ove ostale! :mrgreen:
U sarajevu mozzart ima vec sigurno neke 3-4 godine, tacnije u Istocnom Sarajevu, ali mi je bilo daleko ici, tako da nikad nisam ni kladio se iskreno tu, ali evo sada se pruza prilika :), a max bet je otvoren skoro ali jos uvjek nemaju online, mada su rekli da ce i to biti uskoro, pa ne znam zato dal da njih cekam ili da predjem u mozzart... :)

barcelona-dijamant
Kontakt:

Post Postao/la barcelona-dijamant » 06 jan 2014, 21:03

Imas recimo ulicu koja se zove Tekija, i tu bukvalno u 50 kvadratnih metara imas williams, sportplus, premier, bhplay, betlive i tamo dalje 50-ak metara millenium (lijepi nas Mostar)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 jan 2014, 21:04

ma samo je pitanje kome cu pare ostavljati premieru, maxbetu, mozzartu, tako da.. :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 06 jan 2014, 21:05

pa u nasem lipom mostaru, kafane, pekare i kladare, toga nemre falit, samo sta ja zudim za maxbetom i mozzartom, pozdravio bih ove papke samo tako! :lol:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 06 jan 2014, 21:06

yebem li ti hokej i ko ga izmisli. Ne igram ga cesto, ali kad god ga odigram bude X. Mrš, cekao bi Villareal za pare. :cry:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jan 2014, 21:28

Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se... :lol:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 jan 2014, 21:30

Bravo Popovichu ljubi te majka :D kakva golčina

nećete mi vjerovati ali mislio sam odigrati 2/1 medeke i odustanem, ljut sam ko pas sad al eto šta je tu je

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 06 jan 2014, 21:32

Consigliere je napisao/la:Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se... :lol:
daj link da se i ja malo smijem :lol:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 06 jan 2014, 21:32

DrinaJedina je napisao/la:Oldenburg pustite Bayern da igra malo! :lol: :roll:
Hajde Bayerne ljubim vas u qrac sve do jednog ! :roll:

Edit : Može li ovo "duplanje" proći, mišljenje?

slika

Edit 2 : Poserem se Bayernu u usta uhljupska, syebat' će mi jako dobar listić papci :twisted:

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 06 jan 2014, 21:37

Ma nema šanse Bayern,ubi ih ovaj crnjo tricama. :twisted: :twisted:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 jan 2014, 21:39

DrinaJedina je napisao/la:

slika

Edit 2 : Poserem se Bayernu u usta uhljupska, syebat' će mi jako dobar listić papci :twisted:
zelim ti da ne dobijes samo zbog mirze :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2014, 21:41

Consigliere je napisao/la:Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se... :lol:
ja licno mislim da je ono sve istina. jednostavno ne vidim logike da lažu :roll: danas je kladionica sastavni dio života, pa od nas 4 miliona koliko nas ima sigurno ima 800 000 ljudi koji su bar jednom uplatili kladionicu, pa tu je onda svakakvog svijeta od nas kokuzanera, do nekih opasnih tipova kojima ulaganje od 50-100KM nije ništa. pa zamislite na šta se sve raja kladi, koliko razlicitih kombinacija i normalno da u cijeloj bosni moraju neki tiketi proci, jednostavno zakon vjerovatnoce. pa bilo je onih užasnih vikenda gdje su baš kriza rezultati i nisam vidio da premier izbaci više od 1-2 dobitna na veci iznos, koliko samo tada para uzmu :roll:
nema potpisa

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 jan 2014, 21:43

Contentissimo je napisao/la:
daj link da se i ja malo smijem :lol:
https://www.facebook.com/premier.sports ... tos_stream

Nadji one sa malo vecom uplatom i citaj jadikovanje.... A admin cooler, samo im spusta :lol:
Admir_Sa je napisao/la: ja licno mislim da je ono sve istina. jednostavno ne vidim logike da lažu :roll: danas je kladionica sastavni dio života, pa od nas 4 miliona koliko nas ima sigurno ima 800 000 ljudi koji su bar jednom uplatili kladionicu, pa tu je onda svakakvog svijeta od nas kokuzanera, do nekih opasnih tipova kojima ulaganje od 50-100KM nije ništa. pa zamislite na šta se sve raja kladi, koliko razlicitih kombinacija i normalno da u cijeloj bosni moraju neki tiketi proci, jednostavno zakon vjerovatnoce. pa bilo je onih užasnih vikenda gdje su baš kriza rezultati i nisam vidio da premier izbaci više od 1-2 dobitna na veci iznos, koliko samo tada para uzmu :roll:
Pa, normalno da su istiniti tiketi, to i kazem... Smijesan mi nas ljubomorni narod ;)

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 06 jan 2014, 21:43

nemoj ih ljubit, ode im koncetracija u *****, ocito dobro "ljubis"!? :mrgreen:

btw. ovaj teletovic mi je ebena granica u pm, frajer da igra 5-10 min koliko ocekujem vcrs, kakav je, zavalit ce 4 trice, SA PARKINGA ako ja igram under, ako odigram over, garant ce sve fulat, sta vi mislite?? :lol:

imam jos pitanje, Pekovic OVER tj 21+ jer su podigli granicu sa 17,5, ova phila prima vise doli postena **** i najvise s pozicije bas gdje ovaj meded igra, statisticki cak preko 25poena, lik ima odlicnu minutazu 35min po tekmi i trebao bi ici over, aa? :)

pozzz i zivili! ;)

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 06 jan 2014, 21:43

DrinaJedina je napisao/la:

slika

"Ono sto je mozda i najbitnije za ovaj tip je da je glavni igrac Oldenburga Dru Joyce zaradio mec suspenzije jer je udario laktom igraca na proslom mecu tako da danas ne moze igrati i Bayern kako igra ovo bi morao lako rjesiti u svoju korist." :oops: :oops:

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 06 jan 2014, 21:46

Normalno da će ih kar4t Oldenburg bez najboljeg igrača čim sam ja 2-cu stavio :roll:

sudac92
Kontakt:

Post Postao/la sudac92 » 06 jan 2014, 21:47

Teletović bi mogao dobiti više minuta večeras a znamo kakav je kad ga krene. Igrati under na toj margini ja ti ne preporučujem. ;)

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 06 jan 2014, 21:49

Moraju 20 ubacit' u 4/4 a da Oldenburg ne ubaci ni jedan :lol: :lol: :evil:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.