Imaš sajt Mozzarta, pa pogledaj ponudu, pa odluči. Meni je Premier bolji od Mozzarta.reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete
Hvala...
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- Consigliere
- Kontakt:
BHPlay... Najsira ponuda 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
U sarajevu mozzart ima vec sigurno neke 3-4 godine, tacnije u Istocnom Sarajevu, ali mi je bilo daleko ici, tako da nikad nisam ni kladio se iskreno tu, ali evo sada se pruza prilikaj00k3r je napisao/la:ja ih cekam godinama, pogotovo mozzarteusebio2 je napisao/la:Zna li netko postoje li te dvije kladionice u Mostaru?reeds je napisao/la:ej ljudi, blizu mene se otvorila poslovnica mozzart kladionice, imaju online kladjenje, ali nisam nikad igrao kod njih, pa ne znam kakva je kladara. Cuo sam od druga da je to u srbiji najjaca kladionica, pa sad ne znam da li da tamo predjem iz premeira ili da cekam da maxbet uvede online... da li ima neko iskustva sa mozzart i sta preporucujete
Hvala...najjace kladare na balkanu, mi u Mostaru smo osudeni na premier, on je savrsen kakve su ove ostale!

-
- Kontakt:
Imas recimo ulicu koja se zove Tekija, i tu bukvalno u 50 kvadratnih metara imas williams, sportplus, premier, bhplay, betlive i tamo dalje 50-ak metara millenium (lijepi nas Mostar)
- Evolution87
- Kontakt:
ma samo je pitanje kome cu pare ostavljati premieru, maxbetu, mozzartu, tako da.. 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pa u nasem lipom mostaru, kafane, pekare i kladare, toga nemre falit, samo sta ja zudim za maxbetom i mozzartom, pozdravio bih ove papke samo tako! 

yebem li ti hokej i ko ga izmisli. Ne igram ga cesto, ali kad god ga odigram bude X. Mrš, cekao bi Villareal za pare. 

- Consigliere
- Kontakt:
Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se... 

Bravo Popovichu ljubi te majka
kakva golčina
nećete mi vjerovati ali mislio sam odigrati 2/1 medeke i odustanem, ljut sam ko pas sad al eto šta je tu je

nećete mi vjerovati ali mislio sam odigrati 2/1 medeke i odustanem, ljut sam ko pas sad al eto šta je tu je
- Contentissimo
- Kontakt:
daj link da se i ja malo smijemConsigliere je napisao/la:Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se...

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- DrinaJedina
- Kontakt:
Hajde Bayerne ljubim vas u qrac sve do jednog !DrinaJedina je napisao/la:Oldenburg pustite Bayern da igra malo!![]()

Edit : Može li ovo "duplanje" proći, mišljenje?
Edit 2 : Poserem se Bayernu u usta uhljupska, syebat' će mi jako dobar listić papci

Ma nema šanse Bayern,ubi ih ovaj crnjo tricama.

zelim ti da ne dobijes samo zbog mirzeDrinaJedina je napisao/la:Hajde Bayerne ljubim vas u qrac sve do jednog !DrinaJedina je napisao/la:Oldenburg pustite Bayern da igra malo!![]()
Edit 2 : Poserem se Bayernu u usta uhljupska, syebat' će mi jako dobar listić papci

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
ja licno mislim da je ono sve istina. jednostavno ne vidim logike da lažuConsigliere je napisao/la:Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se...

nema potpisa
- Consigliere
- Kontakt:
https://www.facebook.com/premier.sports ... tos_streamContentissimo je napisao/la:daj link da se i ja malo smijemConsigliere je napisao/la:Nisam znao da na Premierovom fejsu objavljuju ove dobitne tikete, i malo ih listam i citam ove komentare ispod njih....E, boze dragi, neizivljenog i ljubomornog naroda u pm. Ispod svakog tiketa po jedan komentar da je isti lazan... a najjaci su oni: Kako je izbjeg'o Leverkusen? i sl. Evo gledam sat vremena i valjam se...
Nadji one sa malo vecom uplatom i citaj jadikovanje.... A admin cooler, samo im spusta

Pa, normalno da su istiniti tiketi, to i kazem... Smijesan mi nas ljubomorni narodAdmir_Sa je napisao/la: ja licno mislim da je ono sve istina. jednostavno ne vidim logike da lažudanas je kladionica sastavni dio života, pa od nas 4 miliona koliko nas ima sigurno ima 800 000 ljudi koji su bar jednom uplatili kladionicu, pa tu je onda svakakvog svijeta od nas kokuzanera, do nekih opasnih tipova kojima ulaganje od 50-100KM nije ništa. pa zamislite na šta se sve raja kladi, koliko razlicitih kombinacija i normalno da u cijeloj bosni moraju neki tiketi proci, jednostavno zakon vjerovatnoce. pa bilo je onih užasnih vikenda gdje su baš kriza rezultati i nisam vidio da premier izbaci više od 1-2 dobitna na veci iznos, koliko samo tada para uzmu

nemoj ih ljubit, ode im koncetracija u *****, ocito dobro "ljubis"!?
btw. ovaj teletovic mi je ebena granica u pm, frajer da igra 5-10 min koliko ocekujem vcrs, kakav je, zavalit ce 4 trice, SA PARKINGA ako ja igram under, ako odigram over, garant ce sve fulat, sta vi mislite??
imam jos pitanje, Pekovic OVER tj 21+ jer su podigli granicu sa 17,5, ova phila prima vise doli postena **** i najvise s pozicije bas gdje ovaj meded igra, statisticki cak preko 25poena, lik ima odlicnu minutazu 35min po tekmi i trebao bi ici over, aa?
pozzz i zivili!

btw. ovaj teletovic mi je ebena granica u pm, frajer da igra 5-10 min koliko ocekujem vcrs, kakav je, zavalit ce 4 trice, SA PARKINGA ako ja igram under, ako odigram over, garant ce sve fulat, sta vi mislite??

imam jos pitanje, Pekovic OVER tj 21+ jer su podigli granicu sa 17,5, ova phila prima vise doli postena **** i najvise s pozicije bas gdje ovaj meded igra, statisticki cak preko 25poena, lik ima odlicnu minutazu 35min po tekmi i trebao bi ici over, aa?

pozzz i zivili!

"Ono sto je mozda i najbitnije za ovaj tip je da je glavni igrac Oldenburga Dru Joyce zaradio mec suspenzije jer je udario laktom igraca na proslom mecu tako da danas ne moze igrati i Bayern kako igra ovo bi morao lako rjesiti u svoju korist."DrinaJedina je napisao/la:Hajde Bayerne ljubim vas u qrac sve do jednog !DrinaJedina je napisao/la:Oldenburg pustite Bayern da igra malo!![]()

- DrinaJedina
- Kontakt:
Normalno da će ih kar4t Oldenburg bez najboljeg igrača čim sam ja 2-cu stavio 

Teletović bi mogao dobiti više minuta večeras a znamo kakav je kad ga krene. Igrati under na toj margini ja ti ne preporučujem. 

- DrinaJedina
- Kontakt:
Moraju 20 ubacit' u 4/4 a da Oldenburg ne ubaci ni jedan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.