Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Pozdravljam sve prisutne.
Dobili ste jos jednog juventina, hehe.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipino
- Kontakt:
dobrodošao majstore...vidjet ćeš ono što svi mi juventini imamo zajedničko u potpisu pa stavi i ti...
što nas je više to bolje...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
posto sam pocetnik, imajte razumjevanja, hehe. Nego je li mi moze neko sredit avatar, imam sliku, ali je vjerovatno zbog dimenzija ne mogu postavit!IlPrincipino je napisao/la:dobrodošao majstore...vidjet ćeš ono što svi mi juventini imamo zajedničko u potpisu pa stavi i ti...![]()
Dobrodošlica Hare!
I dalje smo najbrojniji na forumu.
Postavi tu sliku ili pošalji link preko pp-a pa ćemo srediti.
I dalje smo najbrojniji na forumu.
Postavi tu sliku ili pošalji link preko pp-a pa ćemo srediti.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Burberry46
- Kontakt:
GaziHusrevBeg nek si se vratio odmah tema ozivjela
naravno pozdrav i ostalim clanovima
1946
Za nas ce i ove godine top igrac biti onaj tipa Rossi, Giovinco, i sl. Nemam nista protiv, volio bih vidjet obojicu, ali svakako da ocekujem neki BOOM, neko iznenadjenje od predsjednika.ramiral je napisao/la:Agnelli:Idemo u Ligu Prvaka i vrijeme je doslo da dovedemo top igraca. U protekle dvije godine se to nije moglo uraditi, jednostavno bilo bi to gubljenje vremena. To vam dodje isto kao da kupite Plazma TV a niste kucu napravili. Sada je druga prica i na tržistu smo. Medjutim, radimo mi evaluacije i na drustvenom planu ne samo sportskom. Vodimo racuna da li je igrac koji nas zanima u principu dobar momak ili neki pobunjenickog duha...
To Presidente... iako ti Alexa neću halaliti, dovedi nam tog jednog worldclass napadačinu...
Moje zelje su Zapata, Giovinco, Verratti, Leali, i Cavani. Mislim da imamo pare za to sve, cak i kad bi za Cavanija dali 40-50 mil.
Okuplja se ekipa
. Neka neka zanimljivije je sa vama
. Nego imal sta za Van Persia nesto ohladilo to, garant ce poslje eura kad ne bude htio potpisat onaj ugovor. Ako kojim slucajem bude free agent znajte da je nas 
Ja mislim da je RvP za Juve nedostizan. Volio bih da grijesim, ali pokusavam biti realan... Dovescemo mi nekog boljeg!ahmad_tz je napisao/la:Okuplja se ekipa. Neka neka zanimljivije je sa vama
. Nego imal sta za Van Persia nesto ohladilo to, garant ce poslje eura kad ne bude htio potpisat onaj ugovor. Ako kojim slucajem bude free agent znajte da je nas
Prioritet je neko mlađi, bar se ja nadam, imamo star napad, svi su bliže tridesetim nego dvadesetim.
Imperativ je vratiti Giovinca te taj klasični špic koji mora biti ispod 27 godina.
A i radi se na dovođenju Destra, a imamo i polovicu Immobilea, treba dovesti jednog mlađeg napadača koji se neće buniti kada je na klupi.
Što se tiče napadača, od svih sa kojima se dovodimo u vezu, ne bih želio da dođe Persie, neovisno od toga što mi je drag igrač.
Uskoro puni 29 godina, s povredama se nikada ne zna sa njim, i bit ćemo u situaciji da ubrzo tražimo opet napadača.
Imperativ je vratiti Giovinca te taj klasični špic koji mora biti ispod 27 godina.
A i radi se na dovođenju Destra, a imamo i polovicu Immobilea, treba dovesti jednog mlađeg napadača koji se neće buniti kada je na klupi.
Što se tiče napadača, od svih sa kojima se dovodimo u vezu, ne bih želio da dođe Persie, neovisno od toga što mi je drag igrač.
Uskoro puni 29 godina, s povredama se nikada ne zna sa njim, i bit ćemo u situaciji da ubrzo tražimo opet napadača.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Matri bi bio najbolje rjesenje za klupu, jer je provjeren. A ja bih najvise volio vidjet Cavanija u spicu. Ciru ostavit u Pescari makar jos ovu sezonu, da ga vidimo kako ce se snaci u Serie A.Oxygen je napisao/la:Prioritet je neko mlađi, bar se ja nadam, imamo star napad, svi su bliže tridesetim nego dvadesetim.
- harebianconero
- Kontakt:
Imenjak dobrodošao, budi aktivan.HarisJuve je napisao/la:Pozdravljam sve prisutne.Dobili ste jos jednog juventina, hehe.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Mah čim se Beg vrati, zagarantovan je spektakl.
Da vidimo ko nam danas dolazi, izgleda Damiao iz Brazila, lafo želi samo Juve i nikog više, spominje se i Acerbi iz Chieva, dok bi se navodno danas trebalo sve završiti oko Asamoaha iz Udinesea, ja iskreno, ne vjerujem u ništa od ovoga.
Spominjete i Matrija, meni je on itekako drag igrač, on ne zaslužuje da sjedi na klupi, tako da bi ga najbolje bilo prodati dok još uvijek ima visoku cijenu, ako već neće igrati. On ima tih nekih psihičkih problema, kao Krasić, nije navikao da sjedi na klupi i kad uđe sa klupe pogubi se, on da bi bio dobar mora igrati redovno, onih 10 golova je zabio dok je igrao u kontinuitetu, zatim je započeo par utakmica sa klupe i nigdje ga nije bilo. Posljednjih 10 kola Conte uopšte nije ozbiljno računao na Matrija, čini mi se da je samo protiv intera bio starter.
S finansijskog gledišta, bolje bi bilo prodati Matrija nego Quagliarellu jer logično možemo više zaraditi, a i Quagliarella mi je nekako bolji kao back up igrač od Matrija, gore sam naveo razloge.
Andrea Agnelli je u svom današnjem intervju je obećao da imamo budžet za top playera i da će jedan sigurno doći.
Da vidimo ko nam danas dolazi, izgleda Damiao iz Brazila, lafo želi samo Juve i nikog više, spominje se i Acerbi iz Chieva, dok bi se navodno danas trebalo sve završiti oko Asamoaha iz Udinesea, ja iskreno, ne vjerujem u ništa od ovoga.
Spominjete i Matrija, meni je on itekako drag igrač, on ne zaslužuje da sjedi na klupi, tako da bi ga najbolje bilo prodati dok još uvijek ima visoku cijenu, ako već neće igrati. On ima tih nekih psihičkih problema, kao Krasić, nije navikao da sjedi na klupi i kad uđe sa klupe pogubi se, on da bi bio dobar mora igrati redovno, onih 10 golova je zabio dok je igrao u kontinuitetu, zatim je započeo par utakmica sa klupe i nigdje ga nije bilo. Posljednjih 10 kola Conte uopšte nije ozbiljno računao na Matrija, čini mi se da je samo protiv intera bio starter.
S finansijskog gledišta, bolje bi bilo prodati Matrija nego Quagliarellu jer logično možemo više zaraditi, a i Quagliarella mi je nekako bolji kao back up igrač od Matrija, gore sam naveo razloge.
Andrea Agnelli je u svom današnjem intervju je obećao da imamo budžet za top playera i da će jedan sigurno doći.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pozdrav od još jednog Hareta 
Svi smo na okupu. FORZA JUVE
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Eh, sad kad vas ima troje, možete nam napraviti halvu. 
Željezničar ale!
Hvala imenjace. Aktivan, nego sta.harebianconero je napisao/la:Imenjak dobrodošao, budi aktivan.HarisJuve je napisao/la:Pozdravljam sve prisutne.Dobili ste jos jednog juventina, hehe.
Jel zna neko nesto novo uvezi Gigia, na sto je se kladio i tako to..? Jbm jel Juve nesto osvoji, odmah se oglasavaju Savez, Moratti, i sl. sranja!!! 
- harebianconero
- Kontakt:
Oo imenjak dobrodošao, i ti budi aktivan.Federer je napisao/la:Pozdrav od još jednog Hareta
Hoćel više Pogba potpisivati ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- pinturicchio30
- Kontakt:
Pogba po novinama sedmicno par puta dodje u JUVE... Isto tako se svake sedmice bar dva puta "odrzava" sastanak oko Kwada Asamoaha..harebianconero je napisao/la:Oo imenjak dobrodošao, i ti budi aktivan.Federer je napisao/la:Pozdrav od još jednog Hareta
Svi smo na okupu. FORZA JUVE![]()
Hoćel više Pogba potpisivati ?
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ništa se ti ne sikiraj, sve je pod kontrolom.HarisJuve je napisao/la:Jel zna neko nesto novo uvezi Gigia, na sto je se kladio i tako to..? Jbm jel Juve nesto osvoji, odmah se oglasavaju Savez, Moratti, i sl. sranja!!!
2006. smo osvojili 29. Scudetto, poslali su nas u Serie B, ove sezone smo osvojili 30. Scudetto pa su nam igrače upetaljili u klađenje, kad osvojimo Ligu šampiona, onda će pohapsiti sve nas navijače.
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], J1897, Shategabri i 21 gost.