NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bilo kako bilo, Jajcani su kiksali. Sutra MORAMO pobijediti. Imamo priliku.. Sada ili nikada.
⭐
Jedinstvo sa ovakvom ekipom više od boda nije moglo uzeti. Metalleghe nikakva ekipa, ako budu prvi na kraju to će biti zbog para.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bilo bi idealno da ste mogli do tri boda,ali eto kao što kažeš,nije se moglo više.U svakom slučaju hvala,za Zvijezdu ni ovaj rezultat nije toliko loš i sutra aBd po pobjedu..harden je napisao/la:Jedinstvo sa ovakvom ekipom više od boda nije moglo uzeti. Metalleghe nikakva ekipa, ako budu prvi na kraju to će biti zbog para.
Sretno zvijezdo ljubavi moja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Hajmmoooooooo danas sjesti na prvo mjesto.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Idemo danas to uzeti
-
- Kontakt:
0:0 za sada ,bolji smo na terenu. Valjdaga zabijemo.
-
- Kontakt:
gdje pratiš,imal gdje txt prenos?batigol777 je napisao/la:0:0 za sada ,bolji smo na terenu. Valjdaga zabijemo.
-
- Kontakt:
0:0 pol. Zovem telefonski jarana koji je na utakmici pisat cu vam sve sto cujem.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakva je situacija?
Tacno mi zao sto nisam otisao na utakmicu.
Tacno mi zao sto nisam otisao na utakmicu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
imal kakvih novosti drug?batigol777 je napisao/la:0:0 pol. Zovem telefonski jarana koji je na utakmici pisat cu vam sve sto cujem.
-
- Kontakt:
Jos je 0:0 zasad i najrealnije po jedna sansa na obije sranebatigol777 je napisao/la:0:0 pol. Zovem telefonski jarana koji je na utakmici pisat cu vam sve sto cujem.
-
- Kontakt:
0:0 i dalje igraju haman gori i losiji.
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
U biti cekamo da vidimo sta ce uraditi Buducnost i Gracanica, mogu vrlo lako protiv vas pustiti gas komsijski
treba preci preko tog mentaliteta ovih prostora i pogurati vas, a zapeti protiv Metallegea..

Ja licno sam zadovoljan danasnjim rezultatom,drzimo prikljucak i u narednom kolu vjerovatno se nece nista bitno promjenit sto se tice prvog i drugog mjesta.Strpljivo cekat svoju sansu i uzet bodove na strani.
Složio bi se s tobom, samo sabur, na kraju će to sve doć na svojezmajevac je napisao/la:Ja licno sam zadovoljan danasnjim rezultatom,drzimo prikljucak i u narednom kolu vjerovatno se nece nista bitno promjenit sto se tice prvog i drugog mjesta.Strpljivo cekat svoju sansu i uzet bodove na strani.

-
- Kontakt:
Samo da nebude prekasno, do orasja im moramo preuzet lidersku poziciju,danas smo trebali ali et nije nam se dalo....Kapetan je napisao/la:Složio bi se s tobom, samo sabur, na kraju će to sve doć na svojezmajevac je napisao/la:Ja licno sam zadovoljan danasnjim rezultatom,drzimo prikljucak i u narednom kolu vjerovatno se nece nista bitno promjenit sto se tice prvog i drugog mjesta.Strpljivo cekat svoju sansu i uzet bodove na strani.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ništa to, ove na kraju su naše utakmice, još ako Budućnost i Bratstvo odigraju za nas, mi ulazimo 100 % .crvenobijeli je napisao/la:Samo da nebude prekasno, do orasja im moramo preuzet lidersku poziciju,danas smo trebali ali et nije nam se dalo....Kapetan je napisao/la:Složio bi se s tobom, samo sabur, na kraju će to sve doć na svojezmajevac je napisao/la:Ja licno sam zadovoljan danasnjim rezultatom,drzimo prikljucak i u narednom kolu vjerovatno se nece nista bitno promjenit sto se tice prvog i drugog mjesta.Strpljivo cekat svoju sansu i uzet bodove na strani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.