Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

TopGun
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la TopGun » 27 jul 2012, 16:26

Bit će nešto od ovih naših omladinaca iz akademije u narednoj sezoni ;)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 27 jul 2012, 16:40

Moze se rec' dobra predstava nasim omladinaca,dobro su igrali sa ovim sastavom protiv prvog tima City-a

OX ubjedljivo najbolji,Jenkinson dobar u napadu al zato u odbrani nedaj Boze nikom drugi gol primljen zbog njegove greske, a onaj Chamak ne zasluzuje da igra ni u Rudaru :evil:

Wenger je trebao dat priliku i Ryu da momak pokaze sta zna al et :shock:
poslije je i kisa zezala al sve u svemu dobro je

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 27 jul 2012, 16:42

rana je faza priprema pa cu se usuditi reci da smo bolje iskoristili ovu utakmicu od citya. Oni su fakticki igrali na rezultat te na terenu nisu nista pokazali + tevez, aguero, yaya odigrali cijelu utakmicu. Uprkos tome opet smo imali veci broj napada, i duplo vise udaraca u gol.

Naravno sada progresivno sa odmicanjem priprema i dolasko ostatka tima i igre trebaju biti bolje kako bi tempirali formu za pocetak sezone.

Aneke mi se sviđa kao igrac, bit' ce od njega nesto :D

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 27 jul 2012, 17:26

Dobro ste odigrali gledao sam utakmicu i mogu pohvaliti vaše mlade momke bili ste bolji od Citya ali **** malo sreće zafalilo...Ali neznam zašto je izbacijo Wollcota bio je najbolji u prvom poluvremenu mislim da ga ne treba šparati kad mu ide...:) :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 27 jul 2012, 17:32

Odgledao sam prvo poluvrijeme i sa prikazanim sam zadovoljan. Igrali smo prakticno bez napadaca, tako da je igra prema naprijed bila osudjena na pokusaje sa distance. Kod oba gola, odbrana je mogla bolje reagirati, ali kada se uzme u obzir da je od 4 odbrambena, samo Vermaelen bio prvotimac, onda i nije tako lose. Trebali bi jos malo poraditi na tacnosti pasova i dugim loptama, a ostalo je manje-vise dobro. Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se Podolski i Giroud uklopiti u ovu ekipu, s obzirom da sada imamo veliki broj igraca koji igraju prema naprijed.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 27 jul 2012, 18:35

" onclick="window.open(this.href);return false; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 jul 2012, 18:44

RedDevilS je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
:lol: Ubit će ga Polly. :)

slika

Vermaelen knows! :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 jul 2012, 18:47

SGLS je napisao/la:Dobro ste odigrali gledao sam utakmicu i mogu pohvaliti vaše mlade momke bili ste bolji od Citya ali **** malo sreće zafalilo...Ali neznam zašto je izbacijo Wollcota bio je najbolji u prvom poluvremenu mislim da ga ne treba šparati kad mu ide...:) :D
nevjerovatno je to kako Arsenalu uvjek fali malo srece :)

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 27 jul 2012, 18:52

Jay Z želi u upravu Arsenala 8-)

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jul 2012, 19:00

Detaljni izvještaj za one koji su propustili utakmicu:
http://****.org/2012/07/prijatel ... m-city-02/" onclick="window.open(this.href);return false;
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 27 jul 2012, 19:09

Marsal je napisao/la:Hvala @frankqqqqq

Song je veoma dobar igrač, ali jednostavno nedovoljno kvalitetn da igra poziciju koju mu je AW namijenio i njegovo gubljenje lopte često dovede do neke kontre suparničke ekipe. Ako ima istine u glasinama oko Nurija i Cazorla onda super jer će se on moci vratiti na DM i počet ponovo igrat svoju prirodnu poziciju i razvaljivat.
Nemoj mi za Songa, kosti lomim :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 jul 2012, 19:14

slika

:lol:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jul 2012, 19:18

Song je danas prvih trideset minuta igr'o slabo posebno prema naprijed, kasnije je i to dig'o. Inače sa njegovom partijom što se defanzivnog dijela igre tiče sam i više nego zadovoljan.

Iznenadio me Jenkinson. Momak je odigr'o odličan meč. On sa ovakvim predstavama može biti komotno i prvotimac Arsenala. Pitanje je samo koliko će ih moći ponoviti. Drugi gol po meni nije njegova greška. Krivim Artetu i Diabya. Prvog što je izgubio loptu, drugog što je imao priliku "u istom trenutku" je vratiti, al' nije (bar po onom što sam ja vidio, bio je puno bliže lopti od igrača Citya a nije ni potrč'o).

U Chamberlainovoj igri jednostavno uživam. Taj momak ima nešto magično u sebi, jednostavno mu se diviš kad ga gledaš. :mrgreen:

Ostali- onak', možda jest, možda nije. Svidja mi se ideja Santos na krilo. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 jul 2012, 19:41

Po meni su Gibbs i Miquel danas odigrali najbolje,uz Chambu
Rođen s tobom da budem

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 27 jul 2012, 20:11

Fino je Arsenal danas odigrao,s obzirom na sastav i kombinacije...sasvim solidno!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 27 jul 2012, 22:15

Ja ne znam ljudi jer se vi zajebavate il niste gledali utakmicu...
Gervinho danas ubjedljivo najbolji u cijelom timu imao je bezbroj solidnih prodora,driblinga,lijepih pasova,puno trcao trudio se,po meni OX osim one dvije stative i par passova nista specialno nije pokazo,ne znam zasto Ryo nije dobio sansu po meni on ide previse u drugi plan naspram OX-a,Fasciniran sam igrom Bartleya,osim ono kad ga je Tevez otreso sve je bilo fantasticno,Jenkinson se popravio ali opet ne dovoljan,nesto mi govori da Wallnutt ukoliko ostane mogao bi nesto napravit ove sezone kao da ga je Euro preporodio,ali i dalje sam mišljenja da treba napustiti ekipu :)
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 jul 2012, 10:12

Neki stvarno se preozbiljno uzbudjuju zbog City-ja, ko da nije "prijateljski meč" ipak je kombinacija bilo hejbet...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 28 jul 2012, 15:40

Ma realno treba biti zadovoljan kako smo odigrali, pa Bartley je pojeo i Aguera i Teveza u prvom poluvremenu, ali realno. Nema veze za 2 gola, ali je tako. Svako ko je gledao utakmicu vidio je da je Arsenal bolja ekipa a to sto je City nafakaska ekipa, o tome bi se dalo raspravljati.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 28 jul 2012, 19:35

E ljudi šta je sa onog Arsenalisation il kako vec i onaj Bosco xD

hsuper jos jedan slika

miger_man
Kontakt:

Post Postao/la miger_man » 28 jul 2012, 22:03

Wenger:BUDUCNOST ARSENALA JE SVIJETLA !
,,Imamo nekoliko mladih igraca koji su vec poprilicno iskusni,na primjer,ako vam ja kazem Alex Oxlade Chamberlain,vi cete mi reci da on nije mlad,ali njemu je tek 18 godina''

,,Jack Wilshere ima 20 godina,Ramsey 21 i mi imamo jos mladih igraca koji bi se mogli progurati ove sezone''

,,Na turneji smo dobili Chuks Anekeu koji je pokazao kvalitete,i naravno Rya. Takodje imamo jos mladih igraca koji imaju 16,17 godina,koji nisu sa nama na turneji,a koji ce se pojaviti sigurno ove sezone. Mi vjerujemo u ovo sto radimo,a to je da promovisemo mlade igraca i damo im sansu da se dokazu''

very interesting :D po meni Eisfeld je zasluzio ove sezone da dobije priliku momak je strasan,pa vidjet cemo sta ce Wenger odlucit

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.