Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Strendzerii skontali, da slava i novcici, nisu najvazniji u votaziii ...
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- legenda reala
- Kontakt:
Biće onaj Bešlagićev unuktuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:45Imamovic u Tuzli jedno 70% ce uzeti. Ima tu i do toga da vjerovatno nece niko pokusati ni ponuditi kvalitetne kandidate ili cak i nemaju kvalitetne kandidate.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema on kapaciteta ni da bude solidan vijecnik. Ali da ce imati kvalitetan zivot to se slazem, nesto kao King Shisha, znas ono biti ce nadjen nacin da ga se ugura iz mandata u mandat na neke pozicije.legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:54Biće onaj Bešlagićev unuktuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:45Imamovic u Tuzli jedno 70% ce uzeti. Ima tu i do toga da vjerovatno nece niko pokusati ni ponuditi kvalitetne kandidate ili cak i nemaju kvalitetne kandidate.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma vidim, završio neke škole političke vani, dedo ga odveo kod Senada da ga izreklamira, al reče da će oni valjda NS imati protivkandidata Jasminutuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:57Nema on kapaciteta ni da bude solidan vijecnik. Ali da ce imati kvalitetan zivot to se slazem, nesto kao King Shisha, znas ono biti ce nadjen nacin da ga se ugura iz mandata u mandat na neke pozicije.legenda reala je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:54Biće onaj Bešlagićev unuktuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:45Imamovic u Tuzli jedno 70% ce uzeti. Ima tu i do toga da vjerovatno nece niko pokusati ni ponuditi kvalitetne kandidate ili cak i nemaju kvalitetne kandidate.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nekog ce djeda uvaliti na listu za gradonacelnika i nece imati 3-4%, a ovo razmazeno dijete sto je uvijek u zivotu imalo ce staviti na vrh liste kako bi imao vece sanse da pokupi mandat za vjecnika 
A znam tamo jednog momka u NS jest brat bratu 15 godina da se daje za njih bez da je imao marku koristi od toga i onda padnu sa neba ovaj djed od 80 godina i unuk u stranku i vode glavnu rijec.

A znam tamo jednog momka u NS jest brat bratu 15 godina da se daje za njih bez da je imao marku koristi od toga i onda padnu sa neba ovaj djed od 80 godina i unuk u stranku i vode glavnu rijec.
Zar nije NS najavila Cicka kao kandidata otkud sad Beslagicev unuk?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U Tuzli treba ukinuti lokalne izbore, Jasmin k'o Josip Broz.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako mislis na Spahiju Kozlica dijelim misljenje da bi mogao biti dobar kandidat al tesko da Fudi iko ista moze u Zenici. Ne kontam sta taj covjek radi u SDA, poprilicno je normalan barem ako je sudit po ovim iskustvima koje sam ja imao s njim. Odmah da se ogradim, nisam ga nikad nista previse po GV pratio nego vise preko nekih tribina koje je imao u vjerovatno najurbanijem kaficu u Zenici.Civa je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:40Ne znam ja da sam građanin Zenice meni ne bi ulijevao toliko povjerenje. Jedno 60% bi mu dao šansu, ali bojim se da ukoliko ostvari i većinu i vijeću mogao se baš ponašati kabadahijski.
Uglavnom 30km sjevernije zeleni ostaju na čelu sa duplom razlikom da ponude kandidata sa osnovnom školom.
Nisu Maršale ti profesori![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mada zakuhalo se, recimo puklo je kada je Bijedic napravio neki levatluk sa zgradom 15.maj. A bio je neki levatluk i sa zgradom Kameleon (Beslagic-drugi Berbic zet od Beslagica). I na kraju ova dva su bas van SDP-a i protiv Imamovica. Jedan sa SDA u kantonu, drugi u NS uletio klizeci. Imaju i ovi Azmirovi kojima su prvi lokalni izbori. Ima SDA svojih standardnih 10% stakora. Moglo bi biti gutavo za OV, da bude kao u Zenici gradonacelnik kojeg niko ne slusa u vijecu. To je najgora solucija.
I u Tuzli ce nevidjeni fijasko da dozivi Komsic, mada je i prosle DF bio ocajan. SBB isto.
I u Tuzli ce nevidjeni fijasko da dozivi Komsic, mada je i prosle DF bio ocajan. SBB isto.
Da li je neko polagao IELTS u zadnje vrijeme ?
Sumnjam, ako se održi ova atmosfera, biće pometeni. Radončić i Komšić imaju šest vijećnika u Zenici, ne postoji šansa da ih zadrže.tuzlak1987 je napisao/la: ↑24 maj 2020, 23:24Moglo bi biti gutavo za OV, da bude kao u Zenici gradonacelnik kojeg niko ne slusa u vijecu. To je najgora solucija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono sto je Kukic u Banovicima to je Kasumovic u Zenici. Vece zlo od SDA, ali prodao sirotinji finjak i borbu za njihovo dobro a za proteklih 20 godina od te sirotinje stekao desetine nekretnina, benziskih pumpi, Mini HE..Civa je napisao/la: ↑24 maj 2020, 22:12Ne znam zašto vi Zeničani se toliko radujete Fudi. Nisam zeleni, ali realno ništa specijalno nije uradio u gradu i još je grad pofino zapušten, a ne može samo svaljivati kako ga SDA blokira. Bojim se da bi mu se njihova taktika asfaltiranja seoskih puteva mogla obiti od glavu, ako ga ne podrži par lijevih stranaka.
A kako sam načuo i SDA mu na megdan priprema u Zenici Univerzitetskog profesora, uspješnog i privatno, tako da će biti gutavo. Doduše tu je i prof. Skelić koji će uzeti glasova sa te lijeve strane.
Sto rece Marsal da Alija ustane ne moze pobjediti ovog manipulatora Kasumovica. Facts
Ja razumijem da je narod nasjeo na manipulaciju mi smo zaostala sredina iako brojimo 110k+ stanovnika ali mi nije jasno kako njega licno nije stid navecer kada treba zaspati, kako ga ne grize savjest. Znaci frajer 4 godine ide po selima i donira beton i jeftini asfalt bez podloge i to je sve, nestalo 200 miliona. Sva ostala obecanja su bila tipa protesti sa robijasima za spas Čelika, stajao medju rajom, nakon 12 mjeseci poceo operaciju stecaj koju je poceo kao kadar SDA kada je napravio 1,5 mil duga za 1 godinu dok je bio u direktor u Čeliku.
Ali opet situacija je takva da je on mesija jer se bori protiv SDA

Sutra da srusi Arenu i Bilino i da kaze ovo je za dobro naroda jer nas podsjeca na SDA narod bi mu klicao.. FUDOOO KROOOLJU
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Spahija je meni profesor bio. Čovjek koji je na predavanjima ismijavao vjeru i često se šalio na njen račun po ulasku u SDA redovno počinje hvatat prve safove i nazivat selam. Ja takvog čovjeka neću i ne mogu poštovat, a on protiv Kasumovića nema ni promil šanse. Ni jedan jedini promil.
U zeničkom SDA sad je glavni problem koga kandidovat jer ko god bude kandidat slijedi mu sramoćenje i težak poraz. Narod je ovdje presit SDA i njihove politike.
Nakon idućih izbora gube i većinu u GV.
Prvi mandat je Fuadu bio bitan samo da postavi svoje ljude na ključna mjesta i da održi svoj položaj. U drugom i trećem ako ga bude slijedi veliki projekti kakve je imao i Husejin Smajlović.
Jest da je i Fuđi tipična seoska varalica, ali mi to u ovom trenutku nije bitno. Bitno je, zauvijek istjerat SDA iz grada, a na dobrom smo putu.
SDA nema kandidata u Zenici za megdan Kasumoviću. Da kandiduju Šefika Džaferovića ili Bakira Izetbegovića, slijedi im potop.
U zeničkom SDA sad je glavni problem koga kandidovat jer ko god bude kandidat slijedi mu sramoćenje i težak poraz. Narod je ovdje presit SDA i njihove politike.
Nakon idućih izbora gube i većinu u GV.
Prvi mandat je Fuadu bio bitan samo da postavi svoje ljude na ključna mjesta i da održi svoj položaj. U drugom i trećem ako ga bude slijedi veliki projekti kakve je imao i Husejin Smajlović.
Jest da je i Fuđi tipična seoska varalica, ali mi to u ovom trenutku nije bitno. Bitno je, zauvijek istjerat SDA iz grada, a na dobrom smo putu.
SDA nema kandidata u Zenici za megdan Kasumoviću. Da kandiduju Šefika Džaferovića ili Bakira Izetbegovića, slijedi im potop.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ne treba ozbiljno shvatat covjeka kome je Huso primjer odlicnog gradonacelnika. Da se razumijemo Fudo je kriminalac i seljacina, miljama je daleko od vrhunske opcije al u odnosu na SDA je zlatan.
samo jednu zelju,da pogine Bakir !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina, i meni je predavao na prvoj.Marsal je napisao/la: ↑24 maj 2020, 23:38Spahija je meni profesor bio. Čovjek koji je na predavanjima ismijavao vjeru i često se šalio na njen račun po ulasku u SDA redovno počinje hvatat prve safove i nazivat selam. Ja takvog čovjeka neću i ne mogu poštovat, a on protiv Kasumovića nema ni promil šanse. Ni jedan jedini promil.
A i pored toga, čovjek je mrtva raspala seljačina i ljiga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.