FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nikad_izvini
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nikad_izvini » 26 maj 2010, 03:56

Normalan je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Cocalić se zajebao, tako barem čujem od momka koji ga poznaje i koji se čuje sa njim. Nije zadovoljan. U početku je igrao sad ga nema nigdje. Od 31 igrača na rosteru Panioniosa čak 16 ima bolju minutažu od njega. Jest došao na pola sezone ali je odigrao ukupno 7 utakmica ;) Nije se baš proslavio. Možda bi bolje prošao da je ostao u Želji koji sada igra LŠ za razliku od Panioniosa gdje sjedi na klupi i koji se bori za opstanak 8-)
Haha
Zbog ovog se vrijedilo registrovati! Pa šta ti bolan ima govoriti neki momak, zar ne znaš internet koristiti?!
Ovako! U pocetku nije igrao! Jer nije prosao pripreme! Zadnjih 8 kola(jednu preskočio zbog kartona) je najstandardniji i najbolji igrač Panioniosa! Miljenik navijača! A da su dobili Aris kući 3 kola do kraja, bili bi na 2 boda od play off-a i bila bi mrtva trka! 1:1 završilo, a rasturili ih po prilikama. A ovako su završili na 8 mjestu! Ni u jednom trenu ne boreći se za opstanak! I onda kad vidim ove neke podatke(16 od 31) i slične idiotarije, onda fakat vidim koliko si napaćen i koliko bi i ti i taj njegov navodni poznanik željeli da ga sahranite. Ovako možete samo da muda svoja jedete! Čuj sjedi na klupi hahah
Trener ga mijenja samo kad on to zatraži! ;)
Ispao Levadiakos koji je imao 34 boda. Panionios je imao strašnih 37 bodova :lol: Aris je završio sa 46 :roll: Strašni Panionios, tri boda od ispadanja iz lige.
Sad sam pogledao sastave, istina je da je igrao. Doveden sam u zabludu i ispao sam tupav jer nisam provjerio informaciju do kraja. Vidio sam malo nastupa, uklapalo se u priču.
Željo je doveo Bogičevića na njegovo mjesto, ne jedemo se baš pretjerano. Iskreno, mislim da je ispao glupan i (pre)brzo otišao. Mogao se mnogo bolje prodati kada Željo odigra LŠ. Ako mu je Panionios domet. Sretno mu bilo. Nama takvi ne treebaju. Sve prolazi, Željo ostaje.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 maj 2010, 04:09

Ja sam čuo da je on najbolji tamo kod njih, i da je ljubimac publike.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 26 maj 2010, 07:07

Ima li kakvih informacija,hoce li biti radova na Grbavici,da li ce pretkola lige prvaka igrati u Dolini Cupova ili gdje drugo.?
BosnaE

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 26 maj 2010, 07:13

mirza_9 je napisao/la:
Ala­im: Pri­je se­dam ko­la sve se zna­lo

Mu­ha­med Ala­im go­di­na­ma ži­vi za klub, za ra­zli­ku od ne­kih ko­ji­ma je klub uspu­tna sta­ni­ca, po­li­gon za pro­da­ju. Ala­im je iz lju­ba­vi pre­ma klu­bu odbi­jao uno­sne po­nu­de, po­vre­đi­vao se i os­ta­jao bez tran­sfe­ra, za­pos­tav­ljan od stra­ne se­le­kto­ra, a bio prvi na bra­ni­ku ka­da je tre­ba­lo bra­ni­ti ugled klu­ba. Čini se da je i nje­mu pre­ki­pi­lo. Sre­li smo ga dok je u «Pi­onir­skoj» še­tao svo­ju dje­cu. - U ovoj li­gi se sve una­pri­jed zna. Že­ljo je po­li­ti­čki prvak. Mi­sliš da je slu­čaj­no što je je­dne go­di­ne prvak iz re­da Hrva­ta, dru­ge Srba, tre­će go­di­ne iz boš­nja­čkog kor­pu­sa. Pa, me­ni je čo­vjek re­kao i šo­ki­rao me pri­je se­dam ko­la, ko će bi­ti prvak, ko će ispas­ti, ko uze­ti Kup. Ni­sam vje­ro­vao, ali već ta­da je ne­prav­ljen ini­ži­nje­ring da Sa­ra­je­vo ne ode u Evro­pu - re­kao nam je Ala­im, ko­ji je ste­kao sim­pa­ti­je, ka­ko u svom klu­bu, ta­ko i u dru­gim sre­di­na­ma zbog svo­je bes­kom­pro­mi­sne bor­be za čis­te odno­se u fu­dba­lu. Čini se ka­ko je shva­tio da je to «si­zi­fov­ski po­sao», pa je iz­vjes­tan nje­gov odla­zak iz na­še li­ge.
J*** te kakav cigan!!! Pa kad se tako stima sto nama kao najtrofejnijem klubu u BiH ne nastimase makar jednom u ovih 5 godina koje su iza nas da odemo u Evropu makar kad se to tako stima? J*** mu covjek koji mu je rekao sve... Klasicna pitarska filozofija... ako oni nisu u vrhu sve je namjesteno i sve je zavjera... al neka nek se tjese... NAPRIJED ZELJO, LJUBAVI MOJA!!!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 26 maj 2010, 07:27

Daj pitaj te Alaima hocel Celik ispasti :mrgreen: :mrgreen:

Sretno Zelji i da izvuce sto lakseg protivnika...ja bi licno volio Partizan (lagan :mrgreen: )
A C A B !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 26 maj 2010, 08:11

LIvada je napisao/la:U danasnjem sportu...Rusmir Cviko kaze...da je Gancev prvo pojacanje..za narednu sezonu 8-)
ja sam to rekao ima 15 dana ovde na forumu. Sve zavrseno davno već.
Semper Fidelis

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 26 maj 2010, 08:34

Medju igracim njanjajeva kruzi prica kako jedino Chuck Norris moze skinuti Alaima sa gola...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2010, 08:44

eki dragog alaima. pa evo, osma sezona kako se igra jedinstvena liga, po dvaput bili prvaci zrinjski i široki, a do ove sezone jedino sarajevo osvajalo iz bošnjačkog korpusa. talovi ne poznaju nacionalni ključ :lol:

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 maj 2010, 08:59

fixator je napisao/la:
LIvada je napisao/la:U danasnjem sportu...Rusmir Cviko kaze...da je Gancev prvo pojacanje..za narednu sezonu 8-)

na kojoj poziciji igra?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 maj 2010, 09:03

nick je napisao/la:
fixator je napisao/la:

na kojoj poziciji igra?
Desni bek, a ovog papka Alaima treba tuziti zbog lazi i klevete.

Golmanska pozicija je rjesena, ukoliko Kerla ostane treba nam jos 1 stoper ukoliko ode onda jos 2, Trebaju oba beka,

Zadnji vezni, neko umjesto Bekrica i jedan jak spic.

Po meni sastav

Sehic

Gancevski-Mesic-Bogicevic-Lukacevic/Bekić

Culum-Hasanovic

Beslija Bekric?/Osmanagic Bučan

Lazo/Pojačanje

Moze napraviti nesto u LP a to je plasman u 3 pretkolo i borba za cetvrto
Cuva Bog Zelju svog!

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 26 maj 2010, 09:23

evo nama danas jedne gostujujce pobjede

leotar bez 20 igraca :D

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 26 maj 2010, 09:45

mirza_9 je napisao/la:
Ala­im: Pri­je se­dam ko­la sve se zna­lo

Mu­ha­med Ala­im go­di­na­ma ži­vi za klub, za ra­zli­ku od ne­kih ko­ji­ma je klub uspu­tna sta­ni­ca, po­li­gon za pro­da­ju. Ala­im je iz lju­ba­vi pre­ma klu­bu odbi­jao uno­sne po­nu­de, po­vre­đi­vao se i os­ta­jao bez tran­sfe­ra, za­pos­tav­ljan od stra­ne se­le­kto­ra, a bio prvi na bra­ni­ku ka­da je tre­ba­lo bra­ni­ti ugled klu­ba. Čini se da je i nje­mu pre­ki­pi­lo. Sre­li smo ga dok je u «Pi­onir­skoj» še­tao svo­ju dje­cu. - U ovoj li­gi se sve una­pri­jed zna. Že­ljo je po­li­ti­čki prvak. Mi­sliš da je slu­čaj­no što je je­dne go­di­ne prvak iz re­da Hrva­ta, dru­ge Srba, tre­će go­di­ne iz boš­nja­čkog kor­pu­sa. Pa, me­ni je čo­vjek re­kao i šo­ki­rao me pri­je se­dam ko­la, ko će bi­ti prvak, ko će ispas­ti, ko uze­ti Kup. Ni­sam vje­ro­vao, ali već ta­da je ne­prav­ljen ini­ži­nje­ring da Sa­ra­je­vo ne ode u Evro­pu - re­kao nam je Ala­im, ko­ji je ste­kao sim­pa­ti­je, ka­ko u svom klu­bu, ta­ko i u dru­gim sre­di­na­ma zbog svo­je bes­kom­pro­mi­sne bor­be za čis­te odno­se u fu­dba­lu. Čini se ka­ko je shva­tio da je to «si­zi­fov­ski po­sao», pa je iz­vjes­tan nje­gov odla­zak iz na­še li­ge.
Jeb.ote kralj kakve su ovo budale. Oni su gore fakat svi pukli.
Lijepo je igrati Evropu, ali se ne treba opterečavati s tim. Bitno je da smo prvaci, sve preko je trenutno luksuz. Trenutno smo preslabi za neki zapažen rezultat. Nadam se da ćemo iz ovog prelaznog roka izaći jači i bogatiji. Odlasci su neminovni. Klub treba dodatno stabilizovati i ojačati. Treba nastaviti harati u domaćoj ligi, ima vremena za Evropu. To dolazi samo po sebi.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaxon
Kontakt:

Post Postao/la Zaxon » 26 maj 2010, 09:47

ovaj alaim. On nešto priča" politički prvak", vela havle. Rugala se ruga pa postala druga. PA OPĆE JE POZNATO DA IM OPĆINA CENTAR U KOJOJ JE DOTIČNI PREDSJEDAVAJUĆI OV ZBOG NJEGA OPRAŠTA DUGOVE ZA IGRANJE NA KOŠEVU!!!! Eh sada, obzirom da je gospodin redovan u mejtaškoj džamiji koja je donedavno bila sjedište kadrovske službe temeljne stranke u bošnjaka, nakon predhodnih stranačkih izbora izgubila na moći, SADA je najednom Željo politički prvak. Fuujjjjjjjjjjjjj Stvarno pitari ne trebaju vam ovakve stvari. Znam da hoćete da crknete od ljubomore ali ne treba vam ovo. Ili je to ona furka sami protiv svih. Šta god da je glupo je, i što je najvažnije neće izaći na dobro. Za torpedo prije svega. Samo se nadam da će se kako u klubu tako i na tribinama uspjeti zadržati ova pozitivna atmosfera bez obzira na rezultate kluba. I da ću i dalje viđati ljude sa djecom da dolaze na utakmicu bez straha da će se desiti neki belaj.
Naprijed Željo ljubavi moja !!!!!
Samo Željo!

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 26 maj 2010, 10:01

Jedini čovjek koji se bori da ova glupa liga bude nešto , a vi po njemu..
sve je istina što je rekao i to je očito..
vi pratite ligu samo ove sezone i neznate za prošle godine ko je osvajao i tako ?
pare rade , pare osvajaju ligu i tako je to..
ne vrijeđajte čovjeka on jedini igra SRCEM U PL.

MUHAMED ALAIM !

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 26 maj 2010, 10:15

u stau ti se svi ponjamoke muhamede alaimee

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 26 maj 2010, 10:20

Halaim je gotovo pa u pravu. Da ce Zeljo biti prvak znalo se jos prije 10-11 kola, a ne od prije 7 kako on to tvrdi. Svako normalan je nakon rasturanja Celika, Sirokog i ostalih (osim Slobode) to shvatio, a malene je su samo stative i nedostatak Manijaka na tribinama sprijecile da to definitivno shvate.

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA 8-)
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 26 maj 2010, 10:24

alaima tužiti odmah, uhljebio se papak po odborima pa sad misli da može lajati, e pa ja da sam u upravi ja bih te odmah majstore tužio a ti ako imaš dokaze podnesi ih, a ne srati ovako sa mindera, kleveta je ovo ako nemaš dokaze, dosta šuplje više, svi se fol bore za bolju ligu a samo svoju korist ganjaju, ma yebite mater više.

ŽELJO ŠAMPION i vozdra
Semper Fidelis

TOON SA
Kontakt:

Post Postao/la TOON SA » 26 maj 2010, 10:30

pa zasto se nije razocarano pokupio iz nase lige kada je sarajevu "namjestena" titula... tada mu to "namjestanje" nije smetalo... koji papak

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 maj 2010, 10:32

Pukla Pichka :mrgreen:

Pojedose se dusmani :mrgreen:

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 26 maj 2010, 10:35

A šta da kažem ,nadam se da neće doći do raspinanja ekipe, inače Bajića nikad nisam gotivio, meni svejedno.
_____________________________________________________________________________________________
I šta je sa Pelakom jel ima čiste papire, on i Arsenijević su pravo dobri igrači. Arsenijević jedan od najboljih igrača Slavije (bio). Zeba trenira sa Željom !? :?
EDIT: Inače što se tiče Kerle trebalo bi mu ponuditi novi ugovor ,a ako ne pristane suspenzija i idi kopaj kanale. :mrgreen:
Zadnja izmjena: cassanova, dana/u 26 maj 2010, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
1996

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1 i 31 gost.