Ispao Levadiakos koji je imao 34 boda. Panionios je imao strašnih 37 bodovaNormalan je napisao/la:Hahanikad_izvini je napisao/la: Cocalić se zajebao, tako barem čujem od momka koji ga poznaje i koji se čuje sa njim. Nije zadovoljan. U početku je igrao sad ga nema nigdje. Od 31 igrača na rosteru Panioniosa čak 16 ima bolju minutažu od njega. Jest došao na pola sezone ali je odigrao ukupno 7 utakmicaNije se baš proslavio. Možda bi bolje prošao da je ostao u Želji koji sada igra LŠ za razliku od Panioniosa gdje sjedi na klupi i koji se bori za opstanak
![]()
Zbog ovog se vrijedilo registrovati! Pa šta ti bolan ima govoriti neki momak, zar ne znaš internet koristiti?!
Ovako! U pocetku nije igrao! Jer nije prosao pripreme! Zadnjih 8 kola(jednu preskočio zbog kartona) je najstandardniji i najbolji igrač Panioniosa! Miljenik navijača! A da su dobili Aris kući 3 kola do kraja, bili bi na 2 boda od play off-a i bila bi mrtva trka! 1:1 završilo, a rasturili ih po prilikama. A ovako su završili na 8 mjestu! Ni u jednom trenu ne boreći se za opstanak! I onda kad vidim ove neke podatke(16 od 31) i slične idiotarije, onda fakat vidim koliko si napaćen i koliko bi i ti i taj njegov navodni poznanik željeli da ga sahranite. Ovako možete samo da muda svoja jedete! Čuj sjedi na klupi hahah
Trener ga mijenja samo kad on to zatraži!

Sad sam pogledao sastave, istina je da je igrao. Doveden sam u zabludu i ispao sam tupav jer nisam provjerio informaciju do kraja. Vidio sam malo nastupa, uklapalo se u priču.
Željo je doveo Bogičevića na njegovo mjesto, ne jedemo se baš pretjerano. Iskreno, mislim da je ispao glupan i (pre)brzo otišao. Mogao se mnogo bolje prodati kada Željo odigra LŠ. Ako mu je Panionios domet. Sretno mu bilo. Nama takvi ne treebaju. Sve prolazi, Željo ostaje.