FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Sto jes' jes'BlueBoy1921 je napisao/la:Drago mi je zbog Pliseka jer sam par puta sjedio sa njim u Zetri dok je bio u Želji, ali on je kao Amar, nema uspjeha preko noci, a poznato je strpljenje navijača Sarajevaali svejedno čovjek je stručnjak i po
- sarajlija89
- Kontakt:
Eto, lijepe vijesti. Nekako sam i ocekivao njegovo imenovanje, cim se toliko spominjao...
Pustiti covjeka da radi. Jbg, nije mala stvar biti u Ceskoj ligi i doci ovdje, kod nas. To je samo po sebi veliko, imati jednog stranog strucnjaka iz jace lige, koji uz to, odlicno poznaje nas fudbal.
Sada treba pokusati zadrzati ovu trojicu odbjeglih i dovesti jos 2-3 dobra igraca. Bice pojacanja sigurno, ali po meni je prioritet zadrzat ovu trojicu i onda ciljano dovesti 2-3 igraca....
Iz dana u dan, hvala Bogu, sve bolje to izgleda i pocinjem biti lagani optimista, ali polako, ne moze preko noci...najvaznije je da smo sistematski krenuli postavljati stvari na svoje mjesto i stabilizirati klub, a bice i rezultata aBd.
Pustiti covjeka da radi. Jbg, nije mala stvar biti u Ceskoj ligi i doci ovdje, kod nas. To je samo po sebi veliko, imati jednog stranog strucnjaka iz jace lige, koji uz to, odlicno poznaje nas fudbal.
Sada treba pokusati zadrzati ovu trojicu odbjeglih i dovesti jos 2-3 dobra igraca. Bice pojacanja sigurno, ali po meni je prioritet zadrzat ovu trojicu i onda ciljano dovesti 2-3 igraca....
Iz dana u dan, hvala Bogu, sve bolje to izgleda i pocinjem biti lagani optimista, ali polako, ne moze preko noci...najvaznije je da smo sistematski krenuli postavljati stvari na svoje mjesto i stabilizirati klub, a bice i rezultata aBd.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Megamon
- Kontakt:
Rekoh ti ja jucerBegAx je napisao/la:Sto jes' jes'BlueBoy1921 je napisao/la:Drago mi je zbog Pliseka jer sam par puta sjedio sa njim u Zetri dok je bio u Želji, ali on je kao Amar, nema uspjeha preko noci, a poznato je strpljenje navijača Sarajevaali svejedno čovjek je stručnjak i po
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma bjez ba Muco 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam ni sumnjao u tebeMegamon je napisao/la:Rekoh ti ja jucerBegAx je napisao/la:Sto jes' jes'BlueBoy1921 je napisao/la:Drago mi je zbog Pliseka jer sam par puta sjedio sa njim u Zetri dok je bio u Želji, ali on je kao Amar, nema uspjeha preko noci, a poznato je strpljenje navijača Sarajevaali svejedno čovjek je stručnjak i po
- Megamon
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ma bjez ba Muco
Hvala Bogu pa nisam bio u pravu,a preokret se desio u zadnjim trenutcima
ti bi alispahica ?Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]
You are someone else I am still right here
Nekadašnji trener Željezničara i Teplica stigao je danas u Sarajevo na završne pregovore, nakon čega će biti i zvanično predstavljen na Koševu.
Ovu je informaciju za SportSport.ba potvrdio i član Uprave FK Sarajevo, Irfan Redžepagić, najzaslužniji što je Plišek stigao na Koševo.
"Plišek je stigao danas u Sarajevo na finalne pregovore. Klub će ga predstaviti kao novog šefa stručnog štaba kada se finaliziraju svi detalji današnjih pregovora", potvrdio je za SportSport.ba Redžepagić.
Očekuje se da će do kraja dana biti i zvanično potvrđeno imenovanje Pilišeka kao novog trenera FK Sarajevo.!
Ovu je informaciju za SportSport.ba potvrdio i član Uprave FK Sarajevo, Irfan Redžepagić, najzaslužniji što je Plišek stigao na Koševo.
"Plišek je stigao danas u Sarajevo na finalne pregovore. Klub će ga predstaviti kao novog šefa stručnog štaba kada se finaliziraju svi detalji današnjih pregovora", potvrdio je za SportSport.ba Redžepagić.
Očekuje se da će do kraja dana biti i zvanično potvrđeno imenovanje Pilišeka kao novog trenera FK Sarajevo.!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E vala dobru su mu ovu sliku nasli u bordo dzemperu,aferim za autora 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pogrešna adresa, prava je vaš današnji sprotski direktor Đelo, on zna zašto su se igrači šetali po terenu protiv Litexa.. ( A kao da vi to već ne znate )Gazi je napisao/la:Ako vam dodze Plisania sve su prilike da hoce,to ce vam biti najvece pojacanje,meni poslije Amara jedan od najbolji posljiretnih trenera.Dok je bio nas trener,pucali su od snage imali 12-1-1 omjer kada su ga otjerali.
Zelim da vas prestavlja u Evropi kao sto je nas prestavljao uspjesno,ni vise ni manje
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 24 jun 2011, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
„Sve će biti otvoreno sljedeće sedmice kada bi trebao dobiti papire da sam slobodan igrač. Blizu sam sporazumnog raskida ugovora“, zaključio je Škoro.
Znaci nije nemoguce,samo da se ta iduca sedmica ne oduzi na iduci mjesec,jel se obicno ti raskidi uvijek oduze,dok svako navuce na svoju stranu nikad kraja
Znaci nije nemoguce,samo da se ta iduca sedmica ne oduzi na iduci mjesec,jel se obicno ti raskidi uvijek oduze,dok svako navuce na svoju stranu nikad kraja
Piše: M. Dautbegović
Petak, 24.06.11. 14:50.
Češki stručnjak Jiri Plišek novi je trener Sarajeva, kako je SportSport.ba već najavio.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Nekadašnji trener Željezničara i Teplica stigao je danas u Sarajevo na završne pregovore, nakon čega će biti i zvanično predstavljen na Koševu.
Očekuje se da će do kraja dana biti i zvanično potvrđeno imenovanje Pilišeka kao novog trenera FK Sarajevo.
Osim toga, kako saznajemo iz nezvaničnih izvora bliskih bordo klubu, Uprava Sarajeva užurbano radi na pripremi povratka Alena Škore na Koševo.
Ovo je najbolja vijest koju sam pročitao nakon dugo, dugo vremena

Petak, 24.06.11. 14:50.
Češki stručnjak Jiri Plišek novi je trener Sarajeva, kako je SportSport.ba već najavio.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Očekuje se da će do kraja dana biti i zvanično potvrđeno imenovanje Pilišeka kao novog trenera FK Sarajevo.
Osim toga, kako saznajemo iz nezvaničnih izvora bliskih bordo klubu, Uprava Sarajeva užurbano radi na pripremi povratka Alena Škore na Koševo.
Ovo je najbolja vijest koju sam pročitao nakon dugo, dugo vremena
- Megamon
- Kontakt:
Cestitke gdin. Rizvanovicu i gdin. Redzepagicu. 
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
stigao je u Sarajevo.

Mr. Senzacija ga docekao:

Nebi kod nas to bilo to da neko ne zasere,evo ga oglasile se legende i Focic ,Agim i slicni,udarili kontru Irfanu i Pliseku...fol zabranili Irfanu pristup klubu
Naravno kap koja je prelila casu i sto im je trn u oku je sto je dosao trener sa strane i sto nije izabran niko nas...dzaba ti je mora mahala uraditi svoje
Naravno kap koja je prelila casu i sto im je trn u oku je sto je dosao trener sa strane i sto nije izabran niko nas...dzaba ti je mora mahala uraditi svoje
ev baš pročitah to prije minut

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Posljednji trzaji "mahale" 
- Megamon
- Kontakt:
Znate onu "Pricaj qrcu muda pukose".Tako da oni mogu palamuditi koliko hoce,djaba im,sot neko rece posljednji znaci koprcanja 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.