Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Sad je rezerva i balavcu iz B ekipe... 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Taj balavac za 20 minuta igre uradio više nego on za pola godine.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bit ce zanimljivo pratiti gdje Pjanic ide na ljeto. Vjerojatno se vraca u Italiju ili Francusku. Ovako mi najrealnije djeluju PSG ili Milan.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Kada bi večeras igrao, možda bi barca i prošla.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Gdje su onii novinari da kažu opet da je Pjanić kriv za ovako lošu igru Barcelone... Da nije njega, prošli bi sigurno, ovih njegovih desetak minuta je presudilo
Gledaj **** malehnog, Pjanić mu sam, on je drži i šutne težu u sredinu, i evo PSG krenuo u napad.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
I ja gledam to,al Pjanić se fakat nije dobro postavio tu. Stajao je preblizu Messiju, i bio statičan. Dok bi on primio loptu, odbrana PSG-a bi ga već pritisnula, ne bi stigao šutati.
- Merakk1921
- Kontakt:
Hajde ba ljudi ohanite malo, i ja volim pjanketa al jednostavno pod rucnom igra i prvom do sebe odigrava.. zivotna greska mu je sto je otisao u Barcu
Nekad sam stvarno mislio da je Pjanic tu negdhe sa Modricem - ispostavice se da nije nivo Rakitića nažalost
Barca je k.arina od ekipe. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ko god je to mislio od neke 2014e taj nije dobar sekunde.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pjanić je WC igrač, ali ali...
Uloga DLP-a je da cirkuliše lopte i oslobađa se pritiska, najbitniji je igrač na terenu ako su dvojica štopera slaba na lopti, što je slučaj u Juveu bio.
Ovdje je malo talentovanija ekipa, tehnički dobri i potreba za Pjanićem je manja.
Pjanić nikada u karijeri nije bio okosnica u napadu, nema dobar šut iz igre, nije lucidan sa pasovima i ne kreira ništa.
Pjanić ima ulogu Xhake, Verattia, Kante-a, Kroos-a.
Jedino što Pjaniću fali u Barsi je taj passing range ali očito je da mu je uloga u ekipi jako limitirana za takvo nešto.
Ovo je jednostavno slučaj gdjr Koemanu nije potreban takav igrač, Pjanić kao Pjanić, isti je u Barsi, repki, Juveu ne znam zašto se Bošnjo iščuđuje.
Zato sam uvijek govorio, mi da imamo krilnog ili ofanzivnog veznog, da je i nivo ispod Pjanića bio bi korisniji repki.
Uloga DLP-a je da cirkuliše lopte i oslobađa se pritiska, najbitniji je igrač na terenu ako su dvojica štopera slaba na lopti, što je slučaj u Juveu bio.
Ovdje je malo talentovanija ekipa, tehnički dobri i potreba za Pjanićem je manja.
Pjanić nikada u karijeri nije bio okosnica u napadu, nema dobar šut iz igre, nije lucidan sa pasovima i ne kreira ništa.
Pjanić ima ulogu Xhake, Verattia, Kante-a, Kroos-a.
Jedino što Pjaniću fali u Barsi je taj passing range ali očito je da mu je uloga u ekipi jako limitirana za takvo nešto.
Ovo je jednostavno slučaj gdjr Koemanu nije potreban takav igrač, Pjanić kao Pjanić, isti je u Barsi, repki, Juveu ne znam zašto se Bošnjo iščuđuje.
Zato sam uvijek govorio, mi da imamo krilnog ili ofanzivnog veznog, da je i nivo ispod Pjanića bio bi korisniji repki.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sto neki likovi znaju davat sebi epitete, kao oni su mislili i znali
Pjanke dok samo udze u formu i kad se Buskec povrijedi..

Pjanke dok samo udze u formu i kad se Buskec povrijedi..

Pjana idi u PSG, to je klub za tebe.
Nema nekog prevelikog pritiska, sjajni saigrači, ekipa u (relativnom)usponu, treba im takav igrač...idealno.
Neku zamjenu napravit, PSG ima šta ponudit Barci.
Što se tiče njegove igre u Barceloni, daleko od toga da zadovolji i nema se tu šta puno opravdavat.
Ipak činjenica je da je ekipa u krizi i smjena generacija. Pjanić je samo jedan od "velikih" transfera koji nisu opravdali. Griezmann, Coutinho, Dembele, Umtiti pa i de Jong, trebali su bit ta nova Barsa, al j.ebi ga teško je zmijenit onu Guardiolinu mašineriju. Onda i ta sapunica s Messijem, a i njemu ističe vrijeme i sve izgleda loše.
I naravno, Pjanić nije Modrić i nema tu snagu da povuče ekipu.
Nema nekog prevelikog pritiska, sjajni saigrači, ekipa u (relativnom)usponu, treba im takav igrač...idealno.
Neku zamjenu napravit, PSG ima šta ponudit Barci.
Što se tiče njegove igre u Barceloni, daleko od toga da zadovolji i nema se tu šta puno opravdavat.
Ipak činjenica je da je ekipa u krizi i smjena generacija. Pjanić je samo jedan od "velikih" transfera koji nisu opravdali. Griezmann, Coutinho, Dembele, Umtiti pa i de Jong, trebali su bit ta nova Barsa, al j.ebi ga teško je zmijenit onu Guardiolinu mašineriju. Onda i ta sapunica s Messijem, a i njemu ističe vrijeme i sve izgleda loše.
I naravno, Pjanić nije Modrić i nema tu snagu da povuče ekipu.
ma kakav Paris, kod njih su tubulencije svake godine. Everton bi bio odlican klub za njega u ovom trenutku. bio bi osigurac, kao u juventusu, od kojeg se ne trazi toliko da kreira, zabija i asistira, jer imaju kolumbijca koji donekle moze isporuciti te brojke.
everton je sasvim pristojna ekipa.
everton je sasvim pristojna ekipa.
Ne mogu se ti preplacenici porediti s Pjanicem. Griezman, Dembele i ekipa su dobijali previse prilike za igru...i dobijaju. Imaju kontinuitet.
Pjanic to niti jednog trenutka nije imao. Cak i onda kada je pocijepao, sledecu bi zavrsio na klupi.
Daj mu bar 5 utakmica mjesto startera pa cemo onda suditi.
A ne osporavam činjenicu da je vecinu utakmica bio los...ali daj mu kako treba priliku.
Pjanic to niti jednog trenutka nije imao. Cak i onda kada je pocijepao, sledecu bi zavrsio na klupi.
Daj mu bar 5 utakmica mjesto startera pa cemo onda suditi.
A ne osporavam činjenicu da je vecinu utakmica bio los...ali daj mu kako treba priliku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da bi u Unitedu bio pun pogodak, vezni red im je odron, a Pjanićeva klasa i tehnika bi se itekako cijenila.
Kako god okreneš u Engleskoj bi bio zvijezda gdje ko god ima gram tehnike postaje među boljim igračima.
Kako god okreneš u Engleskoj bi bio zvijezda gdje ko god ima gram tehnike postaje među boljim igračima.
⚜️~⚜️~⚜️
Pjana je za velike klubove, nikakvi Evertoni. On bi opet u Juveu bio jedan od glavnih igrača.
Može igrat u svim najvećim ekipama, ukoliko ga se koristi na pravi način. Ponavljam, nije Modrić da može bit na nivou u svakom sistemu.
Može igrat u svim najvećim ekipama, ukoliko ga se koristi na pravi način. Ponavljam, nije Modrić da može bit na nivou u svakom sistemu.
Pjanicu je 31 godina. nijedan veliki klub se vise nece otimati za njim, niti igdje ima zagarantovanu prvu postavu. a i kad bi presao u neki klub sa ambicijom da osvoji ligu prvaka, mora se prvo odreci dijela ogromne plate. Pjanic nije igrac prevage i to svi znaju.
Pjanic vec dvije godine ne igra na vrhunskom nivou i daleko od toga da ce se velikani otimati za njega, pogotovo kad se uzmu u obzir njegove godine. Mozda Junajted ne bi bio losa opcija, ali ne treba se iznenaditi ni ako ode u Everton ili neki klub iz tog ranga.
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, sirBobbyMoore i 18 gostiju.