NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sada je 3:1
Cestitke na pobijedi, sretno u nastavku
-
- Kontakt:
Hvala, nadam se da cete i vi izboriti opstanak danas ste puno bolje igrali nego u Lukavcu.sodaacm je napisao/la:Cestitke na pobijedi, sretno u nastavku
Hvala i vasoj 9 zabio jegol aferim.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Hvala drug,Vama želim opstanak u ligi i iskreno mislim da ćete to i ostvariti..Sretno...sodaacm je napisao/la:Cestitke na pobijedi, sretno u nastavku
Raja do kraja je ostalo još 9 kola. Usudit ću se reći da je sljedeća utakmica u Kaknju ključna za Zvijezdin ulazak u PL.Nadam se da neko iz uprave prati raspored, a on nam kaze da Zvijezda recimo do 26-stog kola mora osvojiti svih 12 bodova. Gledao sam raspored Metaleghhe-a i vidio da oni do tog kola imaju tesko samo sljedeće kolo u Bihaću, poslije toga gostuju u Ljubuskom, gdje će sasvim sigurno osvojiti 3 boda.Zvijezda poslije kaknja ima kući Bihać i Ljubuški i u gostima Podgrmeč koji je već ispao iz lige. Tako da do subote treba napraviti opštu mobilizaciju i u subotu odnijeti sva tri boda iz kaknja i zasjesti na prvo mjesto na tabeli

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ja se iskreno bojim utakmice u Kaknju,teško ćemo mi dole uzeti tri boda...valjda me ovi naši razuvjere..esprit24 je napisao/la:Raja do kraja je ostalo još 9 kola. Usudit ću se reći da je sljedeća utakmica u Kaknju ključna za Zvijezdin ulazak u PL.Nadam se da neko iz uprave prati raspored, a on nam kaze da Zvijezda recimo do 26-stog kola mora osvojiti svih 12 bodova. Gledao sam raspored Metaleghhe-a i vidio da oni do tog kola imaju tesko samo sljedeće kolo u Bihaću, poslije toga gostuju u Ljubuskom, gdje će sasvim sigurno osvojiti 3 boda.Zvijezda poslije kaknja ima kući Bihać i Ljubuški i u gostima Podgrmeč koji je već ispao iz lige. Tako da do subote treba napraviti opštu mobilizaciju i u subotu odnijeti sva tri boda iz kaknja i zasjesti na prvo mjesto na tabeli![]()
-
- Kontakt:
Ljudi sta je sa Ramica zasto nije igrao ? Kako nam sudija Abida sheba. Juce Mekic najbolji igrac u njega polazem sve nade.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sledece kolo po meni jako tesko za nas,gdje moramo pobijedit .Ovi iz Jajca idu Jedinstvu koje je po meni u rasulu i ceka ih laksi poso za razliku od nas,ako nakon ovog kola ostanemo na bod od njih ja bi se vec osudio rec da smo mi u premijer ligi.
Vi morate negdje iskeshirati ako misliti u PL. a Kakanj je prava prilika za to.U kaknju su nas prosle sezone (prvo kolo proljeca, nasa pozicija u to vrijeme je bilo drugo mjesto)prebili ali bukvalno prebili (UFC startovi su bili) i nismo mogli nista da ucinimo. Nisu domacini krivi za tako nesto koliko su sudije tu "odradile" posao za nekoga(citaj Mladost). Domaci su samo uzeli ono sto im se pruzilo.Tako da ne glumite postenjacine u ligi jer je to ne moguce biti u ovoj sabaniji.zmajevac je napisao/la:Sledece kolo po meni jako tesko za nas,gdje moramo pobijedit .Ovi iz Jajca idu Jedinstvu koje je po meni u rasulu i ceka ih laksi poso za razliku od nas,ako nakon ovog kola ostanemo na bod od njih ja bi se vec osudio rec da smo mi u premijer ligi.
@sodaacm ja to za kupovinu druze govorim od kako je sezona počela
Al kad to spomenes nekom iz uprave, odmah ti kazu kako Zvijezda ima najbolje igrace, trenera bla bla. A i fudbalskom laiku je jasno da iz ove lige ulazi onaj ko zna kupiti, prevariti i zayebati nekog
ja se opet nadam da ce zvijezda uci u pl, jer i ovi iz jajca ne znaju muljati, dok su ostali za ovu ligu vec u velikom bodovnom zaostatku

Al kad to spomenes nekom iz uprave, odmah ti kazu kako Zvijezda ima najbolje igrace, trenera bla bla. A i fudbalskom laiku je jasno da iz ove lige ulazi onaj ko zna kupiti, prevariti i zayebati nekog

ja se opet nadam da ce zvijezda uci u pl, jer i ovi iz jajca ne znaju muljati, dok su ostali za ovu ligu vec u velikom bodovnom zaostatku
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Zdravo zvjezdasi hocemol napokon zasjesti na prvo mjesto ,ovo kolo je jedinstvena prilika
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja cisto sumnjam. Ipak ce se cekati neko drugo kolo za to. Nekako sam uvjeren da se ceka ishod danasnjeg meca u Bihacu nakon cega ce ovi odluciti da li da dogovore tricu u Kaknju ili ne 

⭐
-
- Kontakt:
Pištete glupoti kakvi dogovori svi vrlo dobro znamo da se ko majmuni svi naloze protiv Zvijezde to ti je dokaz Visocke Bosne prema tome samo se uzdam u komsije sa kantona da nece praviti ciganluk protiv nas, ostale pakasi me ne zanimaju. Sutra uz podrsku sa tribina makar bod otkinuti u Kaknju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
A cuj ovogreddragon001 je napisao/la:Pištete glupoti kakvi dogovori svi vrlo dobro znamo da se ko majmuni svi naloze protiv Zvijezde to ti je dokaz Visocke Bosne prema tome samo se uzdam u komsije sa kantona da nece praviti ciganluk protiv nas, ostale pakasi me ne zanimaju. Sutra uz podrsku sa tribina makar bod otkinuti u Kaknju.

Zajebavam se bolan. Shvati sarkazam

⭐
-
- Kontakt:
theboss_RD07 je napisao/la:A cuj ovogreddragon001 je napisao/la:Pištete glupoti kakvi dogovori svi vrlo dobro znamo da se ko majmuni svi naloze protiv Zvijezde to ti je dokaz Visocke Bosne prema tome samo se uzdam u komsije sa kantona da nece praviti ciganluk protiv nas, ostale pakasi me ne zanimaju. Sutra uz podrsku sa tribina makar bod otkinuti u Kaknju.![]()
Zajebavam se bolan. Shvati sarkazam

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Sportski pozdrav iz Bihaca... Od ovog Metalleghea ste bolji 100%, samo naprijed 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Hvala drug hajd malo pogurajte nas sa pobjedom.harden je napisao/la:Sportski pozdrav iz Bihaca... Od ovog Metalleghea ste bolji 100%, samo naprijed
-
- Kontakt:
Nije uredu da se salimo na taj nacin znamo vrlo dobro da je Zvijezda svima trn u oku, ima mnogo drugacijih nacina da se salimo. Govorimo realno gdje god Zvijezda iscupa bod odmah se spekulise o nekima popustanjima...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.