2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: 2013 NBA Pre-Season

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 okt 2013, 18:17

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Kod mene je premium paket....Nema drasticne razlike,osim sto sam ja zelio da imam NBA TV,kako bih 'ubijao' vrijeme navece,kad se ceka neka utakmica...Jos jedna novost koju imam s tim paketom je mogucnost da cu sada moci birati komentatore koje cu slusati...Da li od domace ili gostujuce ekipe,osim kad tekmu rade ESPN ili TNT,pa imas samo jedne...Doduse,to do sada nisam imao mogucnost da probam,jer u predsezoni radi jedna ili nijedna komentatorska ekipa...@kad_kako U oba paketa su ukljuceni svi timovi! ;)
Koliko ti uzimaju (cisto da vidim jel ista cijena), I to je samo za comp, ipad, xbox360?
Za sve moguce je...Android,iOS,Windows Phone...Pored tih koje si ti nabrojao...A cijena mog premium paketa je bila 160 dolara...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 18:28

NEZALAGANJE je napisao/la: Za sve moguce je...Android,iOS,Windows Phone...Pored tih koje si ti nabrojao...A cijena mog premium paketa je bila 160 dolara...

Jeftino se onda proso, ja imam preko kablovske I sve je uracunato za 189$.

Gledam ovaj paket za ljude sto neamju kablovsku, za broadband verziju, za premium im hoce 189$, I nije telefon urucunat ali mos gledat 4 tekme od jednom, replays kad hos, in game stats itd.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 okt 2013, 18:32

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Za sve moguce je...Android,iOS,Windows Phone...Pored tih koje si ti nabrojao...A cijena mog premium paketa je bila 160 dolara...

Jeftino se onda proso, ja imam preko kablovske I sve je uracunato za 189$.

Gledam ovaj paket za ljude sto neamju kablovsku, za broadband verziju, za premium im hoce 189$, I nije telefon urucunat ali mos gledat 4 tekme od jednom, replays kad hos, in game stats itd.
Sve te opcije gledanje tekme imam i ja....Ne znam,mozda sam dobio neki popust posto kupujem nekoliko godina LP.Npr. mom prijatelju je komp pokazivao da je cijena premium paketa 212 eura....

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 18:43

NEZALAGANJE je napisao/la: Sve te opcije gledanje tekme imam i ja....Ne znam,mozda sam dobio neki popust posto kupujem nekoliko godina LP.Npr. mom prijatelju je komp pokazivao da je cijena premium paketa 212 eura....
Moguce
Gledam I ovaj drugi paket za broandband verziju, sve isto, samo 5 ekipa 129$

Najgore je meni sto Rocketsa nea na LP, ali **** ga

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 okt 2013, 18:48

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Sve te opcije gledanje tekme imam i ja....Ne znam,mozda sam dobio neki popust posto kupujem nekoliko godina LP.Npr. mom prijatelju je komp pokazivao da je cijena premium paketa 212 eura....
Moguce
Gledam I ovaj drugi paket za broandband verziju, sve isto, samo 5 ekipa 129$

Najgore je meni sto Rocketsa nea na LP, ali **** ga
Da,onaj ko zivi u Americi ne moze gledati ekipu sa svog podrucja...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 18:50

NEZALAGANJE je napisao/la: Da,onaj ko zivi u Americi ne moze gledati ekipu sa svog podrucja...
Moze, mislim da 90% ekipa moze, osim Houstona
Jer je Houston u sukobu sa Comcastom eo druga godina, I nedaju nam da gledamo Rocketse osim ako neas Comcast (a 90% raje nea Comcast), tako da je blackout za svu Houston area, osim kad igraju na ESPN, TNT, NBA TV itd. Onaj sto ima Comcast moze gledati sve tekme a I LP mu radi za Rocketse, a izvan Houstona moze gledati svako Rocketse na LP

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 okt 2013, 19:02

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Da,onaj ko zivi u Americi ne moze gledati ekipu sa svog podrucja...
Moze, mislim da 90% ekipa moze, osim Houstona
Jer je Houston u sukobu sa Comcastom eo druga godina, I nedaju nam da gledamo Rocketse osim ako neas Comcast (a 90% raje nea Comcast), tako da je blackout za svu Houston area, osim kad igraju na ESPN, TNT, NBA TV itd. Onaj sto ima Comcast moze gledati sve tekme a I LP mu radi za Rocketse, a izvan Houstona moze gledati svako Rocketse na LP
Ma ne,isti ti je princip za svakog ko je u datom podrucju,odnosno area-i.Ako si npr. u Indianapolisu,ne mozes gledati IND preko LP,osim kad prenose pomenute TV kuce.To znam,jer pratim forume i znam sta raja pise...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2013, 19:19

Nađoh da je za Indiju 140 dolara, pa evo preko ovog hide my ass proxy servera se konektovao sa indijskom ip adresom i fercera, još kad bih onih promo kodova našao onda se može i za 120$ ovaj premium uzeti :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 19:21

NEZALAGANJE je napisao/la: Ma ne,isti ti je princip za svakog ko je u datom podrucju,odnosno area-i.Ako si npr. u Indianapolisu,ne mozes gledati IND preko LP,osim kad prenose pomenute TV kuce.To znam,jer pratim forume i znam sta raja pise...
Da ali imaju kanale, tako da im LP ne treba za Indianu, kontas, to ima skoro svaki tim.
Recimo Rocketsi su prije imali FSN, I svako ko je imao kablovsku u Houstonu je imao taj kanal I mogao gledati Rocketse svaku tekmu. Prije 2 godine je Comcast dobio prava na Rocketse I uveo kanal CSN I taj kanal postoji samo na Comcast kablovskoj. Ne daju prava ostalim kablovski kucama

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 okt 2013, 19:23

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: Ma ne,isti ti je princip za svakog ko je u datom podrucju,odnosno area-i.Ako si npr. u Indianapolisu,ne mozes gledati IND preko LP,osim kad prenose pomenute TV kuce.To znam,jer pratim forume i znam sta raja pise...
Da ali imaju kanale, tako da im LP ne treba za Indianu, kontas, to ima skoro svaki tim.
Recimo Rocketsi su prije imali FSN, I svako ko je imao kablovsku je imao taj kanal I mogao gledati Rocketse svaku tekmu. Prije 2 godine je Comcast dobio prava na Rocketse I uveo kanal CSN I taj kanal postoji samo na Comcast kablovskoj. Ne daju prava ostalim kablovski kucama
Pa o tome se i radi,sto su kanali kupili za dato podrucje.Ako nemas taj kanal u svojoj kablovskoj mrezi,neces moci gledati.Sto znaci,za svoje podrucje moras kupiti taj kanal.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 19:28

NEZALAGANJE je napisao/la: Pa o tome se i radi,sto su kanali kupili za dato podrucje.Ako nemas taj kanal u svojoj kablovskoj mrezi,neces moci gledati.Sto znaci,za svoje podrucje moras kupiti taj kanal.
Ne mos ga kupiti, moras uzet Comcast kablovsku da bi imao taj kanal.
Da zivim u San Antoniu, oni imaju FS cini mi se, da imam bilo koju kablovsku imo bi taj kanal, I mogo bi gledati Spurse svaku tekmu.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 21 okt 2013, 20:02

[youtube][/youtube]

" onclick="window.open(this.href);return false;

:)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 okt 2013, 22:07

Bio je kupon do neki dan aktivan, premium paket za $140, to je negdje oko 210 KM, a bez kupona je $160. Čekam trial pa ću tek onda odlučiti da li uzeti ili ne.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 okt 2013, 22:12

Pa prve dvije sedmice free da bidne , tamo oko bozica/all stara nekih par dana
ako jos sta uleti dobro je :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 okt 2013, 22:17

Carlo je napisao/la:Bio je kupon do neki dan aktivan, premium paket za $140, to je negdje oko 210 KM, a bez kupona je $160. Čekam trial pa ću tek onda odlučiti da li uzeti ili ne.
Ajd ako bude još tih kupona javi, vidim da su ovi istekli što su bili dostupni, jer i ja planiram uzimati, a kad sa indijskom ip adresom uzmeš (samo podesiš u firefoxu li chromeu) onda je 140$ puna cijena, a sa tim kupnima bi trebalo biti negdje oko 120$, pa sad čekam da naleti kakav :D

Ovi nude čak i jeftinije, sad ne znam koliko je to pouzdano :?

http://www.ballstreams.com/
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 okt 2013, 23:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Bio je kupon do neki dan aktivan, premium paket za $140, to je negdje oko 210 KM, a bez kupona je $160. Čekam trial pa ću tek onda odlučiti da li uzeti ili ne.
Ajd ako bude još tih kupona javi, vidim da su ovi istekli što su bili dostupni, jer i ja planiram uzimati, a kad sa indijskom ip adresom uzmeš (samo podesiš u firefoxu li chromeu) onda je 140$ puna cijena, a sa tim kupnima bi trebalo biti negdje oko 120$, pa sad čekam da naleti kakav :D

Ovi nude čak i jeftinije, sad ne znam koliko je to pouzdano :?

http://www.ballstreams.com/
Prvi put čujem za ovaj ball streams, nešto mi ne izgleda pouzdano. LP je LP, što je sigurno, sigurno je. Javiću ti ako bude kakvih kupona, samo ne znam jel sigurno to što barataš s tim indijskim ip adresama, pusti ba još da te banuju i ode 120 dolara u helać :D

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 okt 2013, 00:44

Greivis je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la: timmy je bio bolji 1997-2004, poslije toga kobe
Mislim da je od 2004-06 KG bio najbolji.
'ta ce KG... :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 okt 2013, 01:06

Curry #6

Znaci Harden je u top 5 ove godine po Espnu

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 okt 2013, 01:24

Dok god je Wade u ligi, a pritom osvaja naslov, on je najbolji bek. Izostavio sam Kobaju, jer je upitno kakav će i da li će biti na parketu. Bez ove povrede ta lista bi bila: KB, Flash, Brada.
Željezničar za život cijeli!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 okt 2013, 01:38

Al Iannazzone ‏@Al_Iannazzone 3m
This handing the ball to the ref or touching the ball after a made basket delay of game is delaying every game.
Vala ovo novo pravilo mi je bezveze.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.