Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Daje naka mi neko pomogne ko kapira tehniku...
Kako da gledam Bosna-Grcka preko ajfona? Link sa jutjuba bi bio optimalan, ali ga ne mogu otvoriti.
Hvala.
Kako da gledam Bosna-Grcka preko ajfona? Link sa jutjuba bi bio optimalan, ali ga ne mogu otvoriti.
Hvala.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Proanalizirajmo malo rođendan Edina Džeke i iščitajmo značenje brojeva. Ako je Džeki neki dan bio 27.rođendan, a jeste, i ako je za reprezentaciju dao 27 golova, a jeste, to znači da je već ušao u 28.godinu, što će reći da će u petak dati i 28.zgoditak u dresu reprezentacije...Idemo dalje, ako je Edin Džeko rođen 1986.godine, a jeste, onda će 19. i 86. minuta biti ključne u toj utakmici protiv Grčke...Sad hoće li dati gol u 19.minuti poslije kojeg će mu cijena na tržištu porasti do 86 miliona, ili će dati gol u 86.minuti koji će biti ukupno 19-ti za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, manje više nije bitno, samo vidjet ćete da će se bar nešto od ovih predviđanja ostvariti.
Elegant je napisao/la:Ne zna se jos to ce Safet u zadnji cas.cole-ch je napisao/la:Zna li se sa kojim sastavom pocinje Bosna?
Kakve su sanse za Pjanica? Jesu li sta rekli, juce, danas?
- Citizen-X
- Kontakt:
nek si ti stavio hadalja u ravan sa legendom svjetskog fudbala Rajanom Gigsom - ma svaka ti cast "genije"DukeOfWellington je napisao/la:Nek si ti posl'o čovjeka od 27 godina u penziju, dok Giggs igra sa 39. BravoCitizen-X je napisao/la:vakat je restauraciji HR repke ako misle u Brazil...
Simunic Srna Corluka vec je to na pragu penzije...

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 22 mar 2013, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Proanalizirajmo malo rođendan Edina Džeke i iščitajmo značenje brojeva. Ako je Džeki neki dan bio 27.rođendan, a jeste, i ako je za reprezentaciju dao 27 golova, a jeste, to znači da je već ušao u 28.godinu, što će reći da će u petak dati i 28.zgoditak u dresu reprezentacije...Idemo dalje, ako je Edin Džeko rođen 1986.godine, a jeste, onda će 19. i 86. minuta biti ključne u toj utakmici protiv Grčke...Sad hoće li dati gol u 19.minuti poslije kojeg će mu cijena na tržištu porasti do 86 miliona, ili će dati gol u 86.minuti koji će biti ukupno 19-ti za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, manje više nije bitno, samo vidjet ćete da će se bar nešto od ovih predviđanja ostvariti.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Citizen-X
- Kontakt:
moras imat flashplayer instaliran inace supica tac jarugacole-ch je napisao/la:Daje naka mi neko pomogne ko kapira tehniku...
Hvala.
koja ti je poruka greske?
pokusaj instalirat Youtube SW za Iphone.
Skini sebi skyfire na iphone i onda preko njega otvaras koji god zelis link 

>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
- sejomadridista
- Kontakt:
Za Bosnom tugujem Bosni se radujem Bosna je dio zivota mog Bosno ti si sampion oOOOOOOOO 

nista mi ne pise. usao sam na link sa strane 166 i video da ne mogu da ga pokrenem (vidi se da je yt, al je sve belo).Citizen-X je napisao/la:moras imat flashplayer instaliran inace supica tac jarugacole-ch je napisao/la:Daje naka mi neko pomogne ko kapira tehniku...
Hvala.
valjalo bi mi, jer na poslu ne smem da kompijuterisem.
kako se taj flesplejer instalira?
skankoza je napisao/la:Skini sebi skyfire na iphone i onda preko njega otvaras koji god zelis link
Da li je Ipad isto?
eh, odoh i ja ... vakat jbg.
Sretno zmajevima večeras, akoBogda ćemo tipkat' ovdje i poslije tekme i slavit' pobjedu! (ko mogne jbg)
pozz ekipa...
Volim te Bosno!

Sretno zmajevima večeras, akoBogda ćemo tipkat' ovdje i poslije tekme i slavit' pobjedu! (ko mogne jbg)

pozz ekipa...
Volim te Bosno!
- Principatus
- Kontakt:
Jel vas vec spucalo?
Jos samo tako malo nas dijeli od 90+ minuta ludila. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Citizen-X
- Kontakt:
ne ide instalirat flash na Iphone - imas li YT sw na ajfonu?cole-ch je napisao/la:nista mi ne pise. usao sam na link sa strane 166 i video da ne mogu da ga pokrenem (vidi se da je yt, al je sve belo).Citizen-X je napisao/la:moras imat flashplayer instaliran inace supica tac jarugacole-ch je napisao/la:Daje naka mi neko pomogne ko kapira tehniku...
Hvala.
valjalo bi mi, jer na poslu ne smem da kompijuterisem.
kako se taj flesplejer instalira?
Daj me malo uputi. Molim te.skankoza je napisao/la:Skini sebi skyfire na iphone i onda preko njega otvaras koji god zelis link
Trebam uci u inetenet i traziti taj skyfire? I je li dzabice?
Gledam ovu tekmu izmedju susjeda i komsija ali se ne mogu nikako opustiti,jer dole u Zenici daleko odavde,tamo je dusa i srce puno nade,,, 

Ovo je jace od bacanja graha...OTNYS_YNWA je napisao/la:Proanalizirajmo malo rođendan Edina Džeke i iščitajmo značenje brojeva. Ako je Džeki neki dan bio 27.rođendan, a jeste, i ako je za reprezentaciju dao 27 golova, a jeste, to znači da je već ušao u 28.godinu, što će reći da će u petak dati i 28.zgoditak u dresu reprezentacije...Idemo dalje, ako je Edin Džeko rođen 1986.godine, a jeste, onda će 19. i 86. minuta biti ključne u toj utakmici protiv Grčke...Sad hoće li dati gol u 19.minuti poslije kojeg će mu cijena na tržištu porasti do 86 miliona, ili će dati gol u 86.minuti koji će biti ukupno 19-ti za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama, manje više nije bitno, samo vidjet ćete da će se bar nešto od ovih predviđanja ostvariti.

Ja maloprije zvao vidovitu Dzemilu da mi kaze rezultat i kaze mi da cemo pobijediti 1:0 i da ce Grci dati auto-gol u 88.minuti....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anonymousHD
- Kontakt:
Spucala me trema ko da ja igram utakmicu. 

- Citizen-X
- Kontakt:
cole-ch je napisao/la:Daj me malo uputi. Molim te.skankoza je napisao/la:Skini sebi skyfire na iphone i onda preko njega otvaras koji god zelis link
Trebam uci u inetenet i traziti taj skyfire? I je li dzabice?
http://www.warriorforum.com/main-intern ... s-why.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Goalgetter
- Kontakt:
Oduzeo se vis koliko je spucaloPrincipatus je napisao/la:Jel vas vec spucalo?Jos samo tako malo nas dijeli od 90+ minuta ludila.

Citizen-X je napisao/la:
ne ide instalirat flash na Iphone - imas li YT sw na ajfonu?
Sta je to jutjub sw?
Imam yt kada udjem preko neta. onaj normalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.