Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Protiv Sociedada prvo pol. Spaha beton 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Iskreno nije ni imao nekih problema, jer su napadaci Sociedada bili suvise rezervisani.
Al' dobra su mu ona dodavanja, glavni organizator igre.
Al' dobra su mu ona dodavanja, glavni organizator igre.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Spaha je glavni ,par dobrih dodavanja naprijed imao,standardno Spahic ko Spahic 

Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Ma dobar Spahić, klasika, bori se, glavom pod kopačku, odličan u skoku... vrlo ohrabrujuće.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ovi nasi novinari odmah bili poletili da lanu kako ce Spahic biti na klupi prije tekme.
E qurko.
E qurko.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tako su i Džeki prognozirali klupu protiv Napolija
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/dze ... etka/64332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/spa ... dada/64488" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna Škundrić, ima insajdere širom Evrope. Samo neka nastavi ovako.
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/dze ... etka/64332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/spa ... dada/64488" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema on mozga da napiše clanak, ovo prepisao s Goal.comaVirtu4l je napisao/la:Tako su i Džeki prognozirali klupu protiv Napolija
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ponekad me ss.ba zna tako iznervirati..... svakakve gluposti objavljujuZOI84 je napisao/la:Nema on mozga da napiše clanak, ovo prepisao s Goal.comaVirtu4l je napisao/la:Tako su i Džeki prognozirali klupu protiv Napolija
hocemo kvalitet a ne kvantitet. bolje objavite jedan dobar clanak nego 10 glupih
Veceras zemlja, kao u repci 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nevjerovatno je da, kada igra recimo dzeko, pjanic, ibisevic itd..poslije tekme dodjem na njihovu temu da vidim kako su odigrali, al poslije spahine tekme, ja fakticki, nikad ne idem na njegovu temu, jer znam kako je odigrao....BETON !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
spahic odlican !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pazi, defanzivci nisu toliko pod lupom kao ofanzivni igrači. Defanzivac ima za cilj da dobije duel u skoku, da se dobro postavi, 'nabije' loptu i to je to.Papastathopoulos je napisao/la:nevjerovatno je da, kada igra recimo dzeko, pjanic, ibisevic itd..poslije tekme dodjem na njihovu temu da vidim kako su odigrali, al poslije spahine tekme, ja fakticki, nikad ne idem na njegovu temu, jer znam kako je odigrao....BETON !
Kod ofanzivaca je sasvim drugačije, oni gube mnogo više lopti, napadač nam uglavnom ne valja ako ne zabije gol, ako ne namjesti gol, itd... Oni su ipak u centru pažnje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Osim u slučaju kad djeli krevet s, recimo, ShakiromVirtu4l je napisao/la:Pazi, defanzivci nisu toliko pod lupom kao ofanzivni igrači. Defanzivac ima za cilj da dobije duel u skoku, da se dobro postavi, 'nabije' loptu i to je to.Papastathopoulos je napisao/la:nevjerovatno je da, kada igra recimo dzeko, pjanic, ibisevic itd..poslije tekme dodjem na njihovu temu da vidim kako su odigrali, al poslije spahine tekme, ja fakticki, nikad ne idem na njegovu temu, jer znam kako je odigrao....BETON !

helem, Spaha rutinski...navala Baskijaca ipak nije toliko kvalitetna da predstavlja neki izazov Spahiću, odnosno odbrani Seville generalno. Ja jedav čekam da ga vidim u duelima s Realom, Barcom, Valenciom, A. Madridom...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Papastathopoulos
- Kontakt:
tu si upravu, naravno...al ja covjece, ne pamtim spahinu losu partiju (jedino u bukurestu)....on po meni, komotno moze igrati u realu, barci, man. unitedu itd...komotno...Virtu4l je napisao/la:Pazi, defanzivci nisu toliko pod lupom kao ofanzivni igrači. Defanzivac ima za cilj da dobije duel u skoku, da se dobro postavi, 'nabije' loptu i to je to.Papastathopoulos je napisao/la:nevjerovatno je da, kada igra recimo dzeko, pjanic, ibisevic itd..poslije tekme dodjem na njihovu temu da vidim kako su odigrali, al poslije spahine tekme, ja fakticki, nikad ne idem na njegovu temu, jer znam kako je odigrao....BETON !
Kod ofanzivaca je sasvim drugačije, oni gube mnogo više lopti, napadač nam uglavnom ne valja ako ne zabije gol, ako ne namjesti gol, itd... Oni su ipak u centru pažnje.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Obrnuto,itekako su pod lupom.Defanzivci mogu imati cjelu utakmicu odlicnu pa skoro bez greske da bi na kraju njegovom krivicom ili greskom primili gol i sve bi palo u vodu.Kako bi se reklo tragicar meca.Kod ofanzivca to ide drugacijim tokom.Qarina cjeli mec i onda pred sam kraj pobjednicki gol i eto heroja tekme.Virtu4l je napisao/la:Pazi, defanzivci nisu toliko pod lupom kao ofanzivni igrači. Defanzivac ima za cilj da dobije duel u skoku, da se dobro postavi, 'nabije' loptu i to je to.Papastathopoulos je napisao/la:nevjerovatno je da, kada igra recimo dzeko, pjanic, ibisevic itd..poslije tekme dodjem na njihovu temu da vidim kako su odigrali, al poslije spahine tekme, ja fakticki, nikad ne idem na njegovu temu, jer znam kako je odigrao....BETON !

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Valjda cijene igrača govore same za sebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jest ,kao i sto cifre ne pobjedjuju svaki put.Virtu4l je napisao/la:Valjda cijene igrača govore same za sebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sad mi lijepo objasni vezu ove gore rečenice sa temom 'koji igrači su više pod lupom, ofanzivci ili defanzivci'?harishp je napisao/la:Jest ,kao i sto cifre ne pobjedjuju svaki put.Virtu4l je napisao/la:Valjda cijene igrača govore same za sebe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pod lupom su najcesce defanzivci a pod boljim novcanim ugovorom ofanzivci.Hoces li i kistom da probam usput.Virtu4l je napisao/la:Sad mi lijepo objasni vezu ove gore rečenice sa temom 'koji igrači su više pod lupom, ofanzivci ili defanzivci'?harishp je napisao/la:Jest ,kao i sto cifre ne pobjedjuju svaki put.Virtu4l je napisao/la:Valjda cijene igrača govore same za sebe.
Cifre ili cijene si ti naceo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ima i Spaha konja/kobilu za trku... Nije li on nedavno tresao neku missicu?VanBasten je napisao/la:Osim u slučaju kad djeli krevet s, recimo, ShakiromVirtu4l je napisao/la:Pazi, defanzivci nisu toliko pod lupom kao ofanzivni igrači. Defanzivac ima za cilj da dobije duel u skoku, da se dobro postavi, 'nabije' loptu i to je to.Papastathopoulos je napisao/la:nevjerovatno je da, kada igra recimo dzeko, pjanic, ibisevic itd..poslije tekme dodjem na njihovu temu da vidim kako su odigrali, al poslije spahine tekme, ja fakticki, nikad ne idem na njegovu temu, jer znam kako je odigrao....BETON !
Elem, drago mi je da je se ustalio u prvoj postavi, to je samo jedan od pokazatelja kakav je Emir kvalitet. Brutalan u defanzivi, a opet prefinjene tehnike i osjecaja za pas, loptu itd. Mislim da nema tako mnogo klubova gdje se ne bi mogao izboriti za prvih 11. Mozda nije neko "ime", ali sigurno jeste klasa.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.