Procitao sam i da razmislja o Besicu i Subasicu. Skoro sam siguran da ce Zahirovic ili Rahimic dobit zuti u Zenici, tako da ne bi bilo lose pozvat ni Ljevakovica za svaki slucaj. Ali vrlo tesko. Ne znam u kakvoj je formi Bunoza...Elegant je napisao/la:Sto se tice igraca koji ce biti naknadno pozvani to su Jahic i Vranjes vjerovatno, Susic je rekao da ne razmislja o Nadarevicu, Cocalic sigurno ne, ostaje li jos neki kandidat ? (ne pika se Torlak)
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Poziv ce dobiti samo provjereni igraci, tj. koji su vec makar jednom bili na okupljanju reprezentacije pod Safetom Susicem. A to su trenutno Besic, Subasic, Jahic, Nadarevic i Vranjes.
Siguran sam da Cocalic, Bunoza, itd. nece biti sigurno na spisku, sto je najavio i Susic.
Siguran sam da Cocalic, Bunoza, itd. nece biti sigurno na spisku, sto je najavio i Susic.
U iščekivanju definitivne odluke o mjestu odigravanja utakmice baraža protiv nogometne selekcije Portugala, Čelik čini sve da teren Bilinog polja pripremi za ovu važnu utakmicu.
- Već od 17. oktobra naš tim ne trenira, a neće ni igrati niti trenirati do utakmice sa Portugalcima. Proteklih dana bušili smo rupe u travnjaku, posijali smo travu i nasuli humus, a nasut ćemo i pijesak. Nadamo se i ljepšem vremenu, koje najavljuju, kako bi nova trava nikla. Do utakmice bismo je, onda, i ošišali i samo ravnali teren valjkom - ističe direktor Čelika Alija Porča.
- Već od 17. oktobra naš tim ne trenira, a neće ni igrati niti trenirati do utakmice sa Portugalcima. Proteklih dana bušili smo rupe u travnjaku, posijali smo travu i nasuli humus, a nasut ćemo i pijesak. Nadamo se i ljepšem vremenu, koje najavljuju, kako bi nova trava nikla. Do utakmice bismo je, onda, i ošišali i samo ravnali teren valjkom - ističe direktor Čelika Alija Porča.
Čelik Zenica 1945
Nimla_RZ je napisao/la:U iščekivanju definitivne odluke o mjestu odigravanja utakmice baraža protiv nogometne selekcije Portugala, Čelik čini sve da teren Bilinog polja pripremi za ovu važnu utakmicu.
Mah, neka samo puste šarenku da "poravna" travnjak na Bilinom Polju ...

Svaka njima cast, ali svi znamo da sve to propada dok padne kisa. Drenaza je ogroman problem na BP. Ali siguran sam da ce nam UEFA dopustit da se odigra u Zenici.Nimla_RZ je napisao/la:U iščekivanju definitivne odluke o mjestu odigravanja utakmice baraža protiv nogometne selekcije Portugala, Čelik čini sve da teren Bilinog polja pripremi za ovu važnu utakmicu.
Subasic u srijedu igra protiv dortmunda tj cuvat ce goetzea. Susic bi morao da pogleda da vidi sta moze ovaj momak
- Goalgetter
- Kontakt:
Interesantno, na forumu transfermarkta u odnosu na nas ovdje su totalno optimisticni, tj. vecina ovih stranih korisnika su sigurni u prolazak BiH.
- legenda reala
- Kontakt:
Ima prenos na ZDF baš se spremam da pogledam tu utakmicu da vidim kakve su mu mogućnosti ,gledao sam kratki sažetak za vikend kad su dobili Brauschvaiga 0:2 ,imao je nekoliko propusta u odbrani iz jednog su domaćini pogodili stativu ,zakasnio je na centaršutgruezi je napisao/la:Subasic u srijedu igra protiv dortmunda tj cuvat ce goetzea. Susic bi morao da pogleda da vidi sta moze ovaj momak

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bio bih i ja siguran da su nam svi igraci na raspologanju, ovako bez Mujdze i Papca fifti - fiftiGoalgetter je napisao/la:Interesantno, na forumu transfermarkta u odnosu na nas ovdje su totalno optimisticni, tj. vecina ovih stranih korisnika su sigurni u prolazak BiH.

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jos kad na toj temi pola postova ne bi bilo od korisnika "pita_sa_mesom" , "zlatn_ljiljan" "edo_majka" bilo bi dobroGoalgetter je napisao/la:Interesantno, na forumu transfermarkta u odnosu na nas ovdje su totalno optimisticni, tj. vecina ovih stranih korisnika su sigurni u prolazak BiH.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma gledao sam na opcenitoj temi Playoff za baraz, bas sam njihove komentare zanemario, i dosao do gore navedenog zakljuckaHZ_ilidzaa je napisao/la:Jos kad na toj temi pola postova ne bi bilo od korisnika "pita_sa_mesom" , "zlatn_ljiljan" "edo_majka" bilo bi dobroGoalgetter je napisao/la:Interesantno, na forumu transfermarkta u odnosu na nas ovdje su totalno optimisticni, tj. vecina ovih stranih korisnika su sigurni u prolazak BiH.

Da nisi i ti registriran tamo

Kako stvari stoje ebeno nam se piše nemamo bekova, puno trke treba na sredini terena a mi...
Fakat su brzi portugalci..

Fakat su brzi portugalci..
Zato sto oni vide Dzeku, Pjanica, Lulica itd i kontaju da smo jaki. A mi vidimo da nema Mujdze, Papca, Pandze itd i Boga pitamo kako cemo se odbranit od Ronalda i Nania. Uz to mi ovdje poznajemo nevidjeni gubitnicki mentalitet koji vlada u reprezentaciji i koji je jos jednom dosao do izrazaja u Parizu.Goalgetter je napisao/la:Interesantno, na forumu transfermarkta u odnosu na nas ovdje su totalno optimisticni, tj. vecina ovih stranih korisnika su sigurni u prolazak BiH.
Pa gle,ja sam prvi ocekivanja spustio na minimum,jer ne zelim da dodjem u iskusenje da pljujem Rahimica,Medunanjina,Ibisevica,,sto nisu prosli PortugalaCartman je napisao/la:Zato sto oni vide Dzeku, Pjanica, Lulica itd i kontaju da smo jaki. A mi vidimo da nema Mujdze, Papca, Pandze itd i Boga pitamo kako cemo se odbranit od Ronalda i Nania. Uz to mi ovdje poznajemo nevidjeni gubitnicki mentalitet koji vlada u reprezentaciji i koji je jos jednom dosao do izrazaja u Parizu.Goalgetter je napisao/la:Interesantno, na forumu transfermarkta u odnosu na nas ovdje su totalno optimisticni, tj. vecina ovih stranih korisnika su sigurni u prolazak BiH.

Ja od nasih igraca ocekujem samo borbenost do posljedne kapi krvi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Evo Duizburga na Eurosportu 2. Bajić i Berberović na djelu.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović mogao bi se vratiti u ekipu Hoffenheima u okviru Kupa Njemačke.
Salihović je povrijedio koljeno prije više od mjesec dana u pobjedi reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Bjelorusijom i od tada se nalazi van stroja.
Trener Hoffenheima Holger Stanislawski, međutim, danas je najavio da bi se Salihović mogao vratiti u ekipu veoma brzo, te da je spreman za igru.
"Imam na raspolaganju 20 igrača. U kombinacijama nisu jedino Tom Strong, Tobse Weis i Matze Jaissle. Što se tiče Salihovića, on je počeo sa treninzima punim intezitetom. Fizički je prilično stabilan i mogao bi se naći u sastavu za sutrašnji meč sa Koelnom", rekao je Stanislawski.
Hoffenheim sutra igra susret Kupa Njemačke Koelna sa početkom u 20:30 sati.
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Cuh da je Zlatan Ibrahimovic,kada je presao u Barcelonu imao veliki intervju za Marcu,gdje je na pitanje koja mu je najveca neostvarena zelja u zivotu odgovor bio "da zaigra za reprezentaciju BiH".
Sad,ja Marcu ne citam
,mozda i nije istina..
Sad,ja Marcu ne citam

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Kad počinje prodaja karata za Zenicu?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
ja mislim 31.10jose je napisao/la:Kad počinje prodaja karata za Zenicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.