Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Pa napisao je prva na njega i ovo su cijene koje sam dobio ja ove sedmice za isto auto samo kod mene je 50kw(sdi)
Zvao 5-10 raznih tih za registraciju i oko 710-730 se krece, dvojca mi dala popust za Kes, jedan rekao 630(taj najeftiniji) drugi mi rekao djabe tehnički.
Zvao 5-10 raznih tih za registraciju i oko 710-730 se krece, dvojca mi dala popust za Kes, jedan rekao 630(taj najeftiniji) drugi mi rekao djabe tehnički.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa koliko bi onda bilo otprilike za 88 kw ? nemoj sad reci milju..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Pitaj na piku nekog odma jave, ali eto meni je ova skuplja nego inače za nekih 250km tj. za tu policu duplu, tako da ili vidi kolika je inače polica ako možeš ili cak imaš kalkulator na netu pa uzracunaj normalnu + dodaj još jednu policu 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne da mi se jarane, nek bude koliko treba biti, ne mogu ja tu nista promijeniti svakako..tebi hvala u svakom slucaju 

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Šuti ja sam još u depresiji, hem sto je skupo hem sto svake godine me tako čeka, iduca ce mi biti jeftibija yebenih 23-25km 
Znaci gulit ce me iz godine u godinu majku yebali dabogda im za hljeba trebalo

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Haha ja nisam u depresiji, ali ako ce ti biti lakse - i mene isto ocekuje ako Bog daJoseeMourinho je napisao/la:Šuti ja sam još u depresiji, hem sto je skupo hem sto svake godine me tako čeka, iduca ce mi biti jeftibija yebenih 23-25km

par detalja o njegovoj laguni.
2004 godiste, 1.9 dci.
trosi 5,5 na otvorenom, u gradu 10-12, u zavisnosti od temp. motora. ako ces imati samo gradsku voznju, bolje je ne uzimati lagunu
udobnost i komfor su prednosti. sto se tice motora, kaze da je pouzdan. seleni su boljka. mijenja ih svakih sest mjeseci.
njegovi poznanici se zale na veoma losu elektroniku, ali on tih problema nije imao. kaze da bi opet kupio lagunu.
jos je napomenuo da je jako povoljna u odrzavanju.
helem, ja sam misljenja da je treba izbjegavati, osim ako se radi o nekoj yebeno dobroj ponudi. jednostavno, puno je vise ljudi koji se zale tj. vece su sanse da ces dobiti auto s kojim ces biti redovan i rado vidjen gost kod obliznjeg mehanicara.
2004 godiste, 1.9 dci.
trosi 5,5 na otvorenom, u gradu 10-12, u zavisnosti od temp. motora. ako ces imati samo gradsku voznju, bolje je ne uzimati lagunu

udobnost i komfor su prednosti. sto se tice motora, kaze da je pouzdan. seleni su boljka. mijenja ih svakih sest mjeseci.
njegovi poznanici se zale na veoma losu elektroniku, ali on tih problema nije imao. kaze da bi opet kupio lagunu.
jos je napomenuo da je jako povoljna u odrzavanju.
helem, ja sam misljenja da je treba izbjegavati, osim ako se radi o nekoj yebeno dobroj ponudi. jednostavno, puno je vise ljudi koji se zale tj. vece su sanse da ces dobiti auto s kojim ces biti redovan i rado vidjen gost kod obliznjeg mehanicara.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zna li netko sta je ovo lijevo od potrosnje, ova dva znaka
Nesto se slabo snalazim sa ovim tapatalkom, eto sad se vidi slika
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 28 feb 2016, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Oko 820 te ispadne, možda još skuplje ako ga do sada nisi preveo na sebe 
Ako uganjas sa djabe tehničkim onda je oko 750-760
Kod ovog što sam ja naso ti je oko 710-720 jer daje 20% popust polisu
A evo ti pa racunaj
http://www.autocentarbh.ba/autocentar-kalkulator

Ako uganjas sa djabe tehničkim onda je oko 750-760
Kod ovog što sam ja naso ti je oko 710-720 jer daje 20% popust polisu

A evo ti pa racunaj
http://www.autocentarbh.ba/autocentar-kalkulator
Kakvi su bmw-ovi sto se tice odrzavanja? Ovi 10 hiljada.
Kod nas je prica skupi za odrzavanje ovo ono. Kao lahko je odrzavst vw na otpadu je bruka dijelova dok bmw se nanje vozi pa odmah skuplje.
Da li se kvare brzo? Jesu li izdrzljiviji? Nisam mnogo upucen.
Kod nas je prica skupi za odrzavanje ovo ono. Kao lahko je odrzavst vw na otpadu je bruka dijelova dok bmw se nanje vozi pa odmah skuplje.
-
- Kontakt:
Šta da stavim u ovaj prostor, kocku ovu?

Pitaj strucnjake za varanje plastike.
Ev npr. imas na piku ovog lika http://www.olx.ba/artikal/19289667/vare ... -poklopci/, msm da ce ti dati najbolje rjesenje.
Da sada ljepis neku karbon foliju ili neki dio na svoju ruku, msm da bi smijesno izgledalo.
Sto se konzola tice, takodjer se ne isplati kompletnu uzimati.
Ev npr. imas na piku ovog lika http://www.olx.ba/artikal/19289667/vare ... -poklopci/, msm da ce ti dati najbolje rjesenje.
Da sada ljepis neku karbon foliju ili neki dio na svoju ruku, msm da bi smijesno izgledalo.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Koji model.?soxx je napisao/la:Kakvi su bmw-ovi sto se tice odrzavanja? Ovi 10 hiljada.
Odžavanje nije jeftino al' su pouzdani i omjer snaga/potrošnja je fenomenalna tu su niko ne može porediti sa bavaracem.Sve zavisi na kakav naletiš dosta đibera vozi pa mu dušu uzimaju i onda ih prodaju za 8-10 milja.Kod kupovine obavezno otići na pregled u ovlašteni servis kod Tomića on je 65KM i gledaj da ima servisnu.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 29 feb 2016, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
ne znam jesi li meni pisao, al ne treba meni to, nego ako se može kakva čaša staviti ili za šta je već namjenjena ova rupa?Asteriks je napisao/la:Pitaj strucnjake za varanje plastike.
Evo Saurman ti najbolje objasnio, odrzavanje nije jeftino al su pouzdani i kvalitetni.
@ gojzerica A sto ces je zatvorit? Valjda je napravljena da stavis nesto sitno kao telefon il tako u tom fazonu.
@ gojzerica A sto ces je zatvorit? Valjda je napravljena da stavis nesto sitno kao telefon il tako u tom fazonu.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
ma neću da je zatvorim, nego da je iskoristim za to što je namjenjena, al ne znam za šta je. premalo je za mobitel.
Aha, mislio sam da zelis zatvoriti rupu pa sam zato predlozio ovog plasticara.
Prvi put vidim takav otvor, a nagled'o sam se svega.
Prvi put vidim takav otvor, a nagled'o sam se svega.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
A yeboga ti, kupi normalan telefon haha
A koje je ovo auto? Nesto mi smeka na neki Peugot malo stariji ili Opel!?
A cini mi se da je idealna velicina za one jastucice male od voljenog kluba

Mia San Mia
- majestic24
- Kontakt:
R32 je napisao/la:A yeboga ti, kupi normalan telefon haha
mislim da je vectra ili omega
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.