Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Realno gledajuci trebalo je prenosit Sarajevo - Celik, bas me zanima hoce li u drugom kolu prenosit Zeljo - Borac ili nesto drugo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- bistrikboy
- Kontakt:
Prenose Želju vec su objaviliElegant je napisao/la:Realno gledajuci trebalo je prenosit Sarajevo - Celik, bas me zanima hoce li u drugom kolu prenosit Zeljo - Borac ili nesto drugo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
zamolio bih moderatora da postavi anketu : ko ce biti prvak u premijer ligi . unaprijed hvala vas vjerni pratilac 

Cujem Premijer liga postala - BH Telekom Premijer liga. Je li ovo prvi put da kompletna liga ima sponzora? Navodno kompletan sponzorski paket ce kostati BHT 900,000 KM
Jel negdje u štampi izašao Prewiew sezone 2012/13?
Ono, igrački kadar klubova, očekivanja i sl.
ako neko primjeti, molim da me na pm obavijesti.
Hvala unprijed
Hvala unprijed
ja mislim da jesteDado je napisao/la:Cujem Premijer liga postala - BH Telekom Premijer liga. Je li ovo prvi put da kompletna liga ima sponzora? Navodno kompletan sponzorski paket ce kostati BHT 900,000 KM
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Re:
brate ne treba ismijavati Rudar i Olimpic al brate u svakoj normalnoj državi prenose se najzanimljivije tekme,eto u Španiji ce prenositi RAYO VALLECANO vs GRANADA CF a nece prenositi BARCELONA vs VALENCIA.. znam da navijaš za Olimic ali trebaš biti realan.. da se prenosi tekma Čelik vs Sarajevo puno puno više bi je ljudi gledalo nego tekmu Olimpic vs Rudar..Mancini je napisao/la:Naravno,i prošle sezone je tako bilo.Ali treba ismijavati Olimpic i Rudar.
polako liga sve više i više napreduje, eto dobili smo i sponzora i to su sve fini pomaci..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jeste, i to ugovor na dvije godine!anonimni je napisao/la:ja mislim da jesteDado je napisao/la:Cujem Premijer liga postala - BH Telekom Premijer liga. Je li ovo prvi put da kompletna liga ima sponzora? Navodno kompletan sponzorski paket ce kostati BHT 900,000 KM
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Željooooo je napisao/la:brate ne treba ismijavati Rudar i Olimpic al brate u svakoj normalnoj državi prenose se najzanimljivije tekme,eto u Španiji ce prenositi RAYO VALLECANO vs GRANADA CF a nece prenositi BARCELONA vs VALENCIA.. znam da navijaš za Olimic ali trebaš biti realan.. da se prenosi tekma Čelik vs Sarajevo puno puno više bi je ljudi gledalo nego tekmu Olimpic vs Rudar..Mancini je napisao/la:Naravno,i prošle sezone je tako bilo.Ali treba ismijavati Olimpic i Rudar.
polako liga sve više i više napreduje, eto dobili smo i sponzora i to su sve fini pomaci..
Mreza + ti nikada ne prenosi Barcelona-r.Madrid vec upravo RAYO VALLECANO vs GRANADA CF!

al' napis'o je lik "u svakoj normalnoj državi", jesmo li mi normalna država ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma sramota je da se samo jedna utakmica uopste i prenosi. Pa mogu one serije po 15 puta reprizirati jos samo cekam da se Esmeralda opet pojavi, a ne mogu staviti 2-3 utakmice.
Celik!3,2,2.
care procitaj bit posta,u svakoj normalnoj državi a mi nismo normalna država..bekicamir je napisao/la:Željooooo je napisao/la:brate ne treba ismijavati Rudar i Olimpic al brate u svakoj normalnoj državi prenose se najzanimljivije tekme,eto u Španiji ce prenositi RAYO VALLECANO vs GRANADA CF a nece prenositi BARCELONA vs VALENCIA.. znam da navijaš za Olimic ali trebaš biti realan.. da se prenosi tekma Čelik vs Sarajevo puno puno više bi je ljudi gledalo nego tekmu Olimpic vs Rudar..Mancini je napisao/la:Naravno,i prošle sezone je tako bilo.Ali treba ismijavati Olimpic i Rudar.
Mreza + ti nikada ne prenosi Barcelona-r.Madrid vec upravo RAYO VALLECANO vs GRANADA CF!
i rekao sam da u Španiji koja je normalna država prije ce prenositi Barcelonu vs Valenciu nego Rayo vs Granada
mi puno ocekujemo od ovog komiteta za normalizaciju,ne može se ljudi preko noci sve promijeniti za to treba vremena,komitet radi solidno rekao bih čak i odlično jer po prvi put imamo i sponzora lige dok je to bilo nezamislivo u vrijeme poznate trojke plus Ušanovica..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Da se razumijemo, ja sam za to više nego iko, gledao sam jako loše utakmice naše lige, a nisam lige petice u istom terminu, znao sam sjedit uz Gošk-Kozara i nije me bilo ničeg stid, al daj malo realnosti. Kako da se prenose 3 utakmice u ovakvoj ligi u kojoj jedva možeš skupit 1 dobru utakmicu, da na nešto liči. Zna raspored da se potrefi pa da imamo dvije solidne utakmice u jednom kolu, pa tad i razumijem, ali u kolu gdje je najveći derbi Sarajevo-Čelik prenositi dvije-tri utakmice, nije baš pametan potez. Nema interesa, a oni moraju slat kola, komentatora, kao da je neki veliki derbi. Treba bit realan i vidjet malo kako stoji naša liga, kakve su to utakmice, vrijedi li prenositi 3 utakmice po kolu, gleda li to raja. Gleda nas par hiljada zaluđenika koji žive za svoje klubove, a samim tim prate i našu ligu, ali malo nas je koji vjerujemo u nju, a budi siguran da se prenosima prosječnih mečeva neće povećat populatnost.AllGunsBlazing je napisao/la:Ma sramota je da se samo jedna utakmica uopste i prenosi. Pa mogu one serije po 15 puta reprizirati jos samo cekam da se Esmeralda opet pojavi, a ne mogu staviti 2-3 utakmice.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ti samo gledaš gdje će netko u vezi Širokog ili sa Širokog nešto napisat da kontriraš..gdje sam to ja napisao da želim da prenose Široki..što se mene tiče ne trebaju nikako prenositi..Široki ionako ima prijenose domaćih utakmica..a bila jedna gostujuća ili ne baš mi svejednobekicamir je napisao/la:Sto bi ti da prenose tvoj klub,Olimpic i Rudar barem imaju gledatelje na tribinama ,tvoj klub ih nema niti tamo a kamoli da mi neutralni zelimo ga gledati na tv-u!Kevin je napisao/la:dobro je počelolakovic je napisao/la:1. kolo TV prijenos utakmice Olimpic - Rudar![]()
Ismijavete normalne i postene klubove kao da su dosli iz 4. kozje lige,prijedorcani i sarajlije su po vasem misljenju tu samo da upotpune br. klubova u premijer ligi nedao Bog da ih drzavna televizija prenosi!
čuj Olimpic i Rudar bar imaju gledatelje

osvrnuo sam se na to i napisao jer u prvom kolu igraju Sarajevo i Čelik, pametnom dosta.
može bht1 puno bolje od ovog, neka prenose jedu obicnu i jednu derbi kola..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
IKO???Nexus je napisao/la:Jel negdje u štampi izašao Prewiew sezone 2012/13?
Hvala unprijed
mene zanima sta su klubovi dobili od telekoma,jel oko 50 hiljada maraka,oslobodjeni su placanja kotizacije i najvise me zanima ono u vezi lopti sto s najavljivali?izgleda ove godine da ce se premier liga igrati sa nike loptama
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mene zivcira
Hoce li se valjda se neko sjetiti i napraviti stranicu lige, vakat je, eto sad kad jos napokon ima sponzor, nek stavi sve svoje reklame, nek se vrte po njihovom cejfu, ali da barem imamo osnovne informacije o prvenstvu, klubovima, danima i satnicama utakmica te prijenosima na tv.
Na stranici saveza heftu pred pocetak prvenstva stoje rezultati iz prosle sezone, nigdje se ne moze nista pronaci o predstojecoj...
Hajde BH Telecom reaguj, iznenadite nas pozitivno

Hoce li se valjda se neko sjetiti i napraviti stranicu lige, vakat je, eto sad kad jos napokon ima sponzor, nek stavi sve svoje reklame, nek se vrte po njihovom cejfu, ali da barem imamo osnovne informacije o prvenstvu, klubovima, danima i satnicama utakmica te prijenosima na tv.
Na stranici saveza heftu pred pocetak prvenstva stoje rezultati iz prosle sezone, nigdje se ne moze nista pronaci o predstojecoj...
Hajde BH Telecom reaguj, iznenadite nas pozitivno

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kevin je napisao/la: ti samo gledaš gdje će netko u vezi Širokog ili sa Širokog nešto napisat da kontriraš..gdje sam to ja napisao da želim da prenose Široki..što se mene tiče ne trebaju nikako prenositi..Široki ionako ima prijenose domaćih utakmica..a bila jedna gostujuća ili ne baš mi svejedno
čuj Olimpic i Rudar bar imaju gledatelje![]()
![]()
![]()
![]()
osvrnuo sam se na to i napisao jer u prvom kolu igraju Sarajevo i Čelik, pametnom dosta.
može bht1 puno bolje od ovog, neka prenose jedu obicnu i jednu derbi kola..
Druže,Rudar ima gledatelje/gledaoce/navijače kako god,za tvoju informaciju posjeta na Gradskom stadionu u Prijedoru je među prve 4 u ligi zadnje 3 sezone,to jest otkad Rudar Prijedor igra u PL

Mens sana in corpore sano.
hajde neka neko otvori temu da prognoziramo rezultate prvog kola, 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.