Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Nail for Real
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Nail for Real » 25 nov 2012, 23:33

Ma kakva pobjeda, Mourinho najbolje spremi ekipu pred najjace ekipe. Nema govora ni o bodu. Dobijamo.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 nov 2012, 23:50

Predobra utakmica sa stranu Atletica.Uzivao sam u njoj,a donijeli su mi i neke love na kladionici :mrgreen:
Uz vas sam svim srcem da postanete prvaci,te dokazete da Primera nije liga dva kluba :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

deenniiVCF
Kontakt:

Post Postao/la deenniiVCF » 26 nov 2012, 00:10

Samo se pitam kak je Atletico od Valenice izgubio,izgleda da je Valencia kod kuće najjača ekipa u Primeri...
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 nov 2012, 00:14

deenniiVCF je napisao/la:Samo se pitam kak je Atletico od Valenice izgubio,izgleda da je Valencia kod kuće najjača ekipa u Primeri...
Izgleda da je bas tako ;)
Kamo srece da podjednako igramo i na gostovanju :(
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 nov 2012, 09:02

Konacno dobra igra i pobjeda,gosti su jos dobro i prosli.Izdvojio bih Costu koji je odigrao extra utakmicu i dokazao da Atletiko ima bar 15 igraca i 2 golmana koji u svakom trenutku mogu da izadu na teren i da donesu promjenu u ekipu.

Slijedi madridski derby,ja iskreno i nisam optimista mislim da ce Real maximalno nalozeno uci u utakmicu i uciniti sve da pobjede.Vjerujem da Cholo moze dobro postaviti taktiku protiv Reala ali je Real prepun pojedinaca koji posjeduju ogroman kvalitet za koji ne postoji taktika prije svega mislim na Ronalda.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 nov 2012, 15:10

Ocjene za trijumf kontra Cerdille i +8 nad sugrađanima 8-) :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 nov 2012, 16:19

slika
Ova slika najbolje oslikava kakav zelim gledati Atleti na cuernabeu :D . Treba zaboraviti na kompleks,odigrati agresivno i cvrsto u odbrani,bezobrazno ako treba ,bez pardona,sa puno trke na sredini terena,pa ako na kraju i izgube nece im se nista zamjeriti .
Najbolja stvar je sto pred derby Atleti nema nikakav pritisak, ako izgubimo apsolutno nista se ne događa, pritisak je na njima ,pogotovo jer Barca igra ranije sa Bilbaom i sigurno pobjedjuje . Znaci ukoliko odigraju nerijeseno, liga je za njih gotova stvar. Opet s te strane strahujem od sudija.Ne vjerujem da nekima odgovara da liga bude zavrsena vec u decembru . Iako malo ko racuna na Atletico,pa i ja sam ,no ovo nepostovanje od strane medija i forumskim selektora prema Atleticu je postalo dosta odvratno i iritirajuce. Halo ba,Atletico je na samo '-3 u odnosu na Farcu i +8 u odnosu na Mandril . To ne moze biti slucajno,tako da malo postovanja prema Atleticu ne bi skodilo .

Sinoc odlicna atmosfera protiv Seville . 8-)
slika .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 26 nov 2012, 17:12

juznjak apsolutno se slazem sa svime sto si napisao.mislim da je vrijeme da dodje novi gazda u madrid :lol: :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 09:06

Sa srećom... :mrgreen:
Dobri ove sezone svaka dala
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 nov 2012, 19:58

Ma bice atmosfera odlicna, sigurno jedan od boljih derbija jer je Atletico jak a i bodovna zajebancija Realu ne pripse, pa ce morati dobro da zapnu :mrgreen: .
Ova prica oko sudija veze nema, sto bi Realu kod svakog kiksa sudili neke smijesne stvari ako hoce da liga bude neizvjesna? Rek'o bi covjek il' mi imamo podrsku sudija il' niko kad citas juznjaka.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 27 nov 2012, 20:14

Nail for Real je napisao/la:Ma bice atmosfera odlicna, sigurno jedan od boljih derbija jer je Atletico jak a i bodovna zajebancija Realu ne pripse, pa ce morati dobro da zapnu :mrgreen: .
Ova prica oko sudija veze nema, sto bi Realu kod svakog kiksa sudili neke smijesne stvari ako hoce da liga bude neizvjesna? Rek'o bi covjek il' mi imamo podrsku sudija il' niko kad citas juznjaka.

Koga briga?
Nemojte molim vas da ovdje dolaze oni navijaci Reala i poslije Barcelone i prosipaju svoje teenagerske gluposti,ovdje je ipak ozbiljnija raja ;) .

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 nov 2012, 20:18

Pa kad vidim da potezete pricu da ce sudije da se umijesaju onda da postavimo stvari na svoje mjesto. Da ne lazete narod dzabe.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 27 nov 2012, 20:20

Ima fala Bogu tema Real Madrid pa na njoj pisi o sudijama i tako to,vjeruj da me sekunde ne zanima ni Real ni da li mu sudije pomazu.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 27 nov 2012, 20:23

Al' zato tvog drugara juznjaka itekako zanima a i moj post je bio odgovor na njegov.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 nov 2012, 22:38

Nisam ja ni napisao da ce sudije pomoci Realu, vec da strahujem da se koplja ne slome na Atleticu iz razloga sto niko ne vjeruje da Atleti moze do titule . Vec se sada moze na dosta portala procitati kako je titula rijesenja i slicno . Eh sad,ukoliko Real ispusi od Atletica onda i defintivno jeste.I,ne vjerujem da je celnicima lige svejedno da imaju rijesenu odnosno nezanimljivu ligu vec nakon 14 kola . Moj strah je sasvim opravdan, bilo da Atletico igra protiv reala ili barce. Znam koliko su ga sudije znale sj'bati u tim duelima .Ipak, nadam se da ce Undiano Malenco korektno odraditi svoj posao,pa neka bolja ekipa slavi ,ako Real pobijedi cestitacu vam kao i uvijek :mrgreen: .

Novac VS Srce 8-) Soe@ obavezno pogledati .
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 nov 2012, 23:21

juznjak je napisao/la: Novac VS Srce 8-) Soe@ obavezno pogledati .
[youtube][/youtube]
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 nov 2012, 12:03

Očekivani sastavi za večerašnji duel u Kupu Kralja ;)

slika

Očekivanih 11 za Derbi madrileño 8-)

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 nov 2012, 19:21

Koke izrasta u pravu igracinu ,i drago mi je sto Colo sve vise racuna na njega. Za par godina sredina terena ce biti sastavljena od igraca iz cantere...Koke,Mario,Oliver,Saul i nadam se Camacho . :) Inace,radio Marca javila da se Atleti interesuje za Aspasa iz Celte . Odlican igrac,a koliko je istinita ta vijest vidjecemo u narednom periodu .

Asenjo; Silvio, Cata, Pulido, Cisma; Manquillo, Tiago, Emre, C.Rodríguez; Adrián y R.García.

Klupa, Joel, Miranda, Saúl, Óliver y Pedro.

Steta sto ne igra Oliver od pocetka,upravo sam zbog njega i mislio pogledati utakmicu. Valjda ce odigrati bar drugo poluvrijeme .

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 nov 2012, 19:24

očekujem izvanrednu utakmicu.

btw. kada se igra ?
naprijed rejal

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 nov 2012, 20:10

Subota 22:00 casa 8-) inace,zabio Raul Garcia . Upravo je mogao jos jedan ali levatski je reagovao .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.